Коригування ПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
RadioBaby
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення RadioBaby »

kinona1 писав:
04 липня 2022, 19:17
RadioBaby писав:
04 липня 2022, 17:57
Ksune4ka писав:
04 липня 2022, 17:43

А код 104 вам не підійде? Знімаєте позиції 5 і 8, додаєте ще одну позицію. І це все буде одна група.
та це наче інша причина, в мене змінилась одна позиція і кількість і ціна, а одна відмінусувалась
Я реєструвала із 104, по іншому не вийшло, хоча в бух.чаті мені доводили, що все реєструється з різними причинами
консультація теж мені радить зробити 104 код там де змінюється і ціна і кільксть, а там де відміняється позиція іншою рк причина 103

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 680 разів
Подякували: 1962 рази

Повідомлення Маруся10 »

Здравствуйте, подскажите
у нас была смена директора, старый директор ушел и забрал ключ, соответственно несколько НН не зарегистрированы старым ключем и не вошли в январь месяц, а были сделаны новым и уже февралем, сейчас мне звонят контрагенты и говорят, что бы я сделала РК к НН и сменила дату на январь, это будет верно?

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

Маруся10 писав:
13 липня 2022, 16:19
Здравствуйте, подскажите
у нас была смена директора, старый директор ушел и забрал ключ, соответственно несколько НН не зарегистрированы старым ключем и не вошли в январь месяц, а были сделаны новым и уже февралем, сейчас мне звонят контрагенты и говорят, что бы я сделала РК к НН и сменила дату на январь, это будет верно?
Все вірно Вам контрагенти кажуть. Не можна міняти дату ПН - головне ДАТА першої події! В інакшому випадку пн вважається недійсною. Звичайно, в вашому випадку я й не можу сказати як ви це реалізуєте, враховуючи зміну директора (на бухгалтер911 є такі теми форуму)
На майбутнє, у бухгалтера повинні бути всі інструменти для роботи, в т.ч. всі ключі.
В звязку з цим фактом у вас виникає ще одна задача - здати УР до деки з ПДВ за січень… а якщо лютий вже здали, то й за лютий теж

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Nelli-Nelli писав:
13 липня 2022, 22:11
Маруся10 писав:
Здравствуйте, подскажите
Все вірно Вам контрагенти кажуть. Не можна міняти дату ПН - головне ДАТА першої події! В інакшому випадку пн вважається недійсною. Звичайно, в вашому випадку я й не можу сказати як ви це реалізуєте, враховуючи зміну директора (на бухгалтер911 є такі теми форуму)
На майбутнє, у бухгалтера повинні бути всі інструменти для роботи, в т.ч. всі ключі.
В звязку з цим фактом у вас виникає ще одна задача - здати УР до деки з ПДВ за січень… а якщо лютий вже здали, то й за лютий теж
я эти НН включила в деку за январь

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Nelli-Nelli писав:
13 липня 2022, 22:11
Маруся10 писав:
Здравствуйте, подскажите
мне надо сделать РК с минусом и новая НН верной датой, дак наверное не получится, опять напишет, что нет право подписи на 27.01, в РК я ж дату не исправлю

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

Маруся10 писав:
14 липня 2022, 12:13
мне надо сделать РК с минусом и новая НН верной датой, дак наверное не получится, опять напишет, что нет право подписи на 27.01, в РК я ж дату не исправлю
Пошукайте на форумі 911 як діяли в разі зміни підпису, в мене такої ситуації не було.

12062014
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 93 рази
Подякували: 59 разів

Повідомлення 12062014 »

kinona1 писав:
18 січня 2022, 15:47
Для Olga Oprya .Якщо ви включите в деку і правильну, і не правильну ПН в грудні, а РК в січні то перевищення у вас не буде. А от якщо не включите ні помилкову ПН, ні РК до неї, то після здічі деки за січень у вас вилізе перевищення
Доброго дня, процитувала одне повідомлення, бо тема обговорувалася на декілька сторінках, починаючи з стор.50
Підкажіть будь ласка, в темі "Уточнююча по ПДВ" обговорюємо правильність відображення правильної і помилкової ПН в одному періоді та РК до помилкової в іншому періоді у відповідних деклараціях з ПДВ.
Всі роз'яснення, гаряча лінія, ЗІР говорять про те що це неправильно. Помилкову ПН та РК до неї не можна відображати в деклараціях. Але таке відображення дозволяє уникнути перевищення та повторного зняття регліміту.
Як обгрунтувати неправомірне відображення РК до помилкової ПН в періоді реєстрації? Що по суті є заниженням ПЗ?

Svitlana40a
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Svitlana40a »

Tasa писав:
27 червня 2022, 13:28
Леди М писав:
27 червня 2022, 13:24
Підкажить, будь ласка! Виписала та зареєструвала ПН не по першій події, різниця між подіями 2 дні. Що робити?
Робити РК на помилкову - реєструє покупець, робити нову з вірною датою і реєструвати...
Або якщо можна - змінити 1 подію, якщо по реалізації ...дивіться самі по своїй ситуації

Доброго дня. Я перепрошую маю таку ж ситуацію, а як можна змінити 1-шу подію? Якщо оплата вже надійшла на рахунок (наприклад 27.06), а податкова накладна зареєстрована 29.06 по акту. І якщо коригувати зараз у липні, то РК можна включити у червневу декларацію?

kinona1
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення kinona1 »

Svitlana40a писав:
18 липня 2022, 14:18
Tasa писав:
27 червня 2022, 13:28
Леди М писав:
27 червня 2022, 13:24
Підкажить, будь ласка! Виписала та зареєструвала ПН не по першій події, різниця між подіями 2 дні. Що робити?
Робити РК на помилкову - реєструє покупець, робити нову з вірною датою і реєструвати...
Або якщо можна - змінити 1 подію, якщо по реалізації ...дивіться самі по своїй ситуації

Доброго дня. Я перепрошую маю таку ж ситуацію, а як можна змінити 1-шу подію? Якщо оплата вже надійшла на рахунок (наприклад 27.06), а податкова накладна зареєстрована 29.06 по акту. І якщо коригувати зараз у липні, то РК можна включити у червневу декларацію?
Якщо перга подія оплата, то ніяк не змінити. РК на зменшення ПЗ в деку включається по даті реєстрації, тобто у вашому випадку-в липні

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Здравствуйте, подскажите
у нас была смена директора, старый директор ушел и забрал ключ, соответственно несколько НН не зарегистрированы старым ключем и не вошли в январь месяц, а были сделаны новым и уже февралем, сейчас контрагент пожаловался на нас, что мы не верно выписали НН и налоговая прислала письмо с подтверждением и ответом почему, РК я на минус сделала февральской налоговой, а вот новую январем под новым директором никак не дает зарегистрировать, у кого такое было и что посоветуете, спасибо

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”