Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
тожебухгалтер
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 40 разів

Повідомлення тожебухгалтер »

Лен4ік писав:Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можна включити до ПК вересня ПН від 01.09 з помилкою в номенклатурі, якщо виправляючий нульовий РК до неї виписаний 1.09, але зареєстрований 6.10? Чи безпечніше включити ПН і РК жовтнем, бо велика сума ПДВ?
думаю у веренсні не можна, оскільки РК зареєстровано несвоєчасно. Лише по даті реєстрації

Лен4ік
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Лен4ік »

Щиро дякую)

Svetlana223226
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 12 разів

Повідомлення Svetlana223226 »

С последними изменениями уже не знаю как исправить нн, подскажите!
выписана нн на услуги июлем, но по ошибке там завышена цена. Мне нужно сделать РК... подскажите, какой тип причины указать и какое количество строк указывать? сумма там небольшая, всего на 100 грн меньше, но без нее покупатель отказывается платить(

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6628 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Svetlana223226 писав:С последними изменениями уже не знаю как исправить нн, подскажите!
выписана нн на услуги июлем, но по ошибке там завышена цена. Мне нужно сделать РК... подскажите, какой тип причины указать и какое количество строк указывать? сумма там небольшая, всего на 100 грн меньше, но без нее покупатель отказывается платить(
Малувато інфи...
Але на вскидку - РК на "зміну цін" - 2-ма рядками

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1723 рази
Подякували: 57 разів

Повідомлення zxcvbnm »

Подскажите пожалуйста, в налоговой накладной ошиблась с номенклатурой, как сделать корректировку?

підрахуй
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення підрахуй »

zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, в налоговой накладной ошиблась с номенклатурой, как сделать корректировку?
"нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення zxcvbnm »

підрахуй писав:
zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, в налоговой накладной ошиблась с номенклатурой, как сделать корректировку?
"нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"
А если несколько позиций в налоговой накладной, а корректировать только одну позицию надо?

підрахуй
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення підрахуй »

zxcvbnm писав:
підрахуй писав:
А если несколько позиций в налоговой накладной, а корректировать только одну позицию надо?
тільки ту, що є помилкова!

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення zxcvbnm »

підрахуй писав:
zxcvbnm писав:
підрахуй писав: "нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"
тільки ту, що є помилкова!
"№ з/п рядка податкової накладної що коригується" ставить в первой строке 1 и во второй строке 1 ( я корректирую 1 позицию в налоговой накладной)?

баффало-99
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 84 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення баффало-99 »

Добрый день.
Выписала НН покупателю, а через два месяца он вернул мне товар.
Я выписала корректировку 1.09, а он зарегистрировал ее 10.10.2018.
В какой период мне ее включать и включать ли вообще?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”