Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
стефания3108
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 16 разів

Повідомлення стефания3108 »

Ребекка писав:
16 вересня 2021, 13:59
стефания3108 писав:
16 вересня 2021, 09:31
Ребекка писав:
16 вересня 2021, 09:08

може неправильно написали реєстраційний номер податкової накладної?
Разобралась в чем проблема. Но теперь новая проблема ,дублировать в электронном кабинете нормально не получается, во всех додатках одинаковый документ,приходится заново заполнять, а документы не грузит пишет помилка сервис тимчасово не працюе.
16 шт загрузила остальные когда нажимаю сохранить или проверить помилка :evil:
это мрак работать с НДСом в ЭК. Требуйте платную программу :angry:
Так как у нас семейное дело,уже купила,и все нормально работает. Бесплатно ничего не работает

Андрей Тамошюнас
ЗнатокЗнаток
Подякували: 2 рази

Повідомлення Андрей Тамошюнас »

Ребекка писав:
16 вересня 2021, 09:15
Андрей Тамошюнас писав:
16 вересня 2021, 00:47
Ребекка писав:
15 вересня 2021, 09:55

а в цей час покупець втрачає право на ПК в цьому місяці. Відправляйте все паралельно - одне від другого не залежить. Таблиця дасть Вам можливість реєструвати в подальшому ПН з цим кодом без блокування.
у Вас послуги чи товар?
1) ніхто нічого не втрачає, оскільки, якщо «розблокування» пройшло вдало, то датою реєстрації ПН є дата подачі на реєстрацію. Таким чином, покупець, у якого був т.з. "заморожений" ПК, після розблокування ПН має вибір - або відобразити суму податку у складі ПК в поточній податковій декларації, або ж подати уточнюючу декларацію до місяця, в якому ПН направлялась на реєстрацію.
2) «одне від одного» залежить хоча б тому, що у квитанції однією з підстав зазначена саме «відсутність коду у Таблиці даних»
1) якщо чекати допоки приймуть таблицю,то може збігти термін подачі декларації за той місяць і покупцю прийдеться заплатити більше в бюджет ПДВ. Добре коли сума маленька. До речі в мене заблокували накладну за першу половину серпня і розблокували її на початку вересня. Покупцю мені не вдалося довести, що її ще можна включити в серпень. Добре, що в них був мінус за попердній період і наші 33тис.грн ніяк їх не турбували :)
2) заблокована податкова накладна і таблиця вже ніяк одне на одне не впливають. Першу треба пошвидше розблокувать, а другу подать відразу, бо наступні ПН з таким кодом будуть з великою ймовірністю блокувать. Тому подаю повідомлення і таблицю не зважаючи на послідовність :)
1) а якщо нічого не робити, то і блокування ПН не буде )
2) а Ви не подавайте таблицю і після відмови в реєстрації відразу йдіть до суду - а там суддя може запитати чому не не подавалась таблиця, враховуючи причину зупинення, зазначену у квитанції!
Податковий адвокат - допомагаю економити на податках та спати спокійно ) К.т. 0979165519

Андрей Тамошюнас
ЗнатокЗнаток
Подякували: 2 рази

Повідомлення Андрей Тамошюнас »

novichok писав:
16 вересня 2021, 11:41
Андрей Тамошюнас писав:
14 вересня 2021, 23:49
стефания3108 писав:
14 вересня 2021, 10:58
заблокировали нн!!! причина вкратце отсутсвие кода в таблице данних и их обсяг дорівнює,або перевищує велечину залишку.що відповідає п.1 критеріїв ризикованості . сразу подать таблицу данних и ждать ее принятия,а потом подавать ПОВiДОМЛЕННЯ щодо подачi документiв про пiдтвердження реальностi здiйснення операцiй по вiдмовленим ПН/РК. или все сразу ?подскажите пожалуйста. первая в жизни нн и сразу блок
Спочатку подаєте Таблицю даних з письмовими поясненнями та копіями підтверджуючих документів, а після отримання рішення - запускаєте розблокування ПН
Подавали так таблицу на первую заблокированну, область принимает, Киев отклоняет таблицу и НН продолжают блокировать , а разблокировали НН только после подаче пояснень. После пяти попыток подать таблицу бросили это дело и подаем до-ки на сами НН.
А причина отказа в чем была?
Возможно, у Вас есть соответствие позитивной налоговой истории?
Податковий адвокат - допомагаю економити на податках та спати спокійно ) К.т. 0979165519

buh_vika
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 554 рази
Подякували: 30 разів

Повідомлення buh_vika »

Доброе утро. Подскажите, какие документы приложить к таблице? Оптовая торговля, постоянно блокируют одну позицию. Подавала на разблокировку каждой нн, хочу подать таблицу.

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

buh_vika писав:
18 вересня 2021, 09:02
Доброе утро. Подскажите, какие документы приложить к таблице? Оптовая торговля, постоянно блокируют одну позицию. Подавала на разблокировку каждой нн, хочу подать таблицу.
Напишу як я подавала по опту. Вписувала тільки 4 цифри коду, до таблиці подавала договір з постачальником, весь не прикладала, тільки листів три - 1,2 та з печатками. І лист з пояненнями. Тут вже політ фантазіі, я по своєму ел. обладнанню писала про енергозбереження, зниження собівартості виробництва та зменшення ціни кінцевому споживачу; була фраза що зі всіма покупцями є договори та заключений договір з перевізником; розписувала вартість осн.засобів (по останньому зданому звіту) , про приміщення власні та орендовані, згадувала про 20-опп, що здані; про сплачений єсв за певний проміжок часу; за пдв до сплати за місяць (якщо суми невеликі, можна і за останній рік); вписувала показник D=… із квитанціі останньої заблокованої ,чомусь думаю їм це важливо (але якщо він невеликий, то не писала б);про спеціалістів у штаті, що підбирають обладнання (але це вже специфіка, своє щось можна придумати); податок на прибуток за минулий рік. І останній абзац - прохання прийняти. В мене лист виходив невеликий, трохи більше 1 листа.
Ще в червні з такими доками і листом приймалось.

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

Спойлер
Андрей Тамошюнас писав:
17 вересня 2021, 22:22
Ребекка писав:
16 вересня 2021, 09:15
Андрей Тамошюнас писав:
16 вересня 2021, 00:47

1) ніхто нічого не втрачає, оскільки, якщо «розблокування» пройшло вдало, то датою реєстрації ПН є дата подачі на реєстрацію. Таким чином, покупець, у якого був т.з. "заморожений" ПК, після розблокування ПН має вибір - або відобразити суму податку у складі ПК в поточній податковій декларації, або ж подати уточнюючу декларацію до місяця, в якому ПН направлялась на реєстрацію.
2) «одне від одного» залежить хоча б тому, що у квитанції однією з підстав зазначена саме «відсутність коду у Таблиці даних»
1) якщо чекати допоки приймуть таблицю,то може збігти термін подачі декларації за той місяць і покупцю прийдеться заплатити більше в бюджет ПДВ. Добре коли сума маленька. До речі в мене заблокували накладну за першу половину серпня і розблокували її на початку вересня. Покупцю мені не вдалося довести, що її ще можна включити в серпень. Добре, що в них був мінус за попердній період і наші 33тис.грн ніяк їх не турбували :)
2) заблокована податкова накладна і таблиця вже ніяк одне на одне не впливають. Першу треба пошвидше розблокувать, а другу подать відразу, бо наступні ПН з таким кодом будуть з великою ймовірністю блокувать. Тому подаю повідомлення і таблицю не зважаючи на послідовність :)
1) а якщо нічого не робити, то і блокування ПН не буде )
2) а Ви не подавайте таблицю і після відмови в реєстрації відразу йдіть до суду - а там суддя може запитати чому не не подавалась таблиця, враховуючи причину зупинення, зазначену у квитанції!
не перекручуйте мої слова - я ніде не писала, що таблицю подавати не потрібно ;)

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Андрей Тамошюнас писав:
17 вересня 2021, 22:25
novichok писав:
16 вересня 2021, 11:41
Андрей Тамошюнас писав:
14 вересня 2021, 23:49

Спочатку подаєте Таблицю даних з письмовими поясненнями та копіями підтверджуючих документів, а після отримання рішення - запускаєте розблокування ПН
Подавали так таблицу на первую заблокированну, область принимает, Киев отклоняет таблицу и НН продолжают блокировать , а разблокировали НН только после подаче пояснень. После пяти попыток подать таблицу бросили это дело и подаем до-ки на сами НН.
А причина отказа в чем была?
Возможно, у Вас есть соответствие позитивной налоговой истории?
Стандартно: несоответствие ОС видам деятельности

АленаИгоревна
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 49 разів

Повідомлення АленаИгоревна »

Добрий день. А як зараз буде, якщо податкова накладна заблокована, рішення буде про розблокування, але ліміту не має. Потім повторно її реєструвати із запізненням, чи при наявності ліміту вона сама реєструється?
В мене сьогодні ліміт зменшить серпнева декларація в з ПДВ((

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

АленаИгоревна писав:
20 вересня 2021, 14:28
Добрий день. А як зараз буде, якщо податкова накладна заблокована, рішення буде про розблокування, але ліміту не має. Потім повторно її реєструвати із запізненням, чи при наявності ліміту вона сама реєструється?
В мене сьогодні ліміт зменшить серпнева декларація в з ПДВ((
А чому Ви вирішили, що ліміт зменшиться? В мене при від'ємному значенні ПДВ ліміт не зменшився.

АленаИгоревна
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 83 рази
Подякували: 49 разів

Повідомлення АленаИгоревна »

Тому що у серпні в мене заблоковані теж, по факту подачі декларації ліміт перекочував у перевищення.
Я просто через кабінет бачу, що у 16-32 була реєстрація заблокованої, а у 16-52 відкоригована сума перевищення за липень. Вот і розумію що вони реєструють заблоковані за рахунок ліміту.
Наприклад, в мене ліміт 500грн, а сума перевищення 1000грн., податкова на 1000грн заблокована і розблокована. Щоб її зареєстрували без турбот мені що потрібно 500грн. закинути на рахунок СЕА, чи все ж ні. Раніше такої ситуації в мене не було, тому що ліміт був достатній, а зараз в мене на дуже великі суми заблоковані. Ось і турбуюсь що робити, грошей то зайвих не має(((

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”