Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Галина_2004
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення Галина_2004 »

У лютому невірно виписана податкова накладна, реалізація на 20тисяч, а ПН - на 50тисяч. Можу я зробити коригування 31.03.2016р. і включити у декларацію за березень? Де буде це порушенням?

elpice
Гений
Гений
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення elpice »

Подскажите,если я делаю корректировку - ее должен сначала зарегистрировать покупатель? Пытаюсь зарегистрировать - пишет отказ - неверная последовательность подписей. Медок не позволяет отправлять налоговые контрагентам - как быть?

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

elpice писав:Подскажите,если я делаю корректировку - ее должен сначала зарегистрировать покупатель? Пытаюсь зарегистрировать - пишет отказ - неверная последовательность подписей. Медок не позволяет отправлять налоговые контрагентам - как быть?
Смотря какая корректировка и какой Медок, с лицензией или ЭДО

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

иск писав:клиент прислал налоговую где должны быть пустые клеточки у него стоят нули в розд.А,подскажите как сейчас необходимо делать корректировку?
подскажите пожалуйста

elpice
Гений
Гений
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення elpice »

IRINAST писав:
elpice писав:Подскажите,если я делаю корректировку - ее должен сначала зарегистрировать покупатель? Пытаюсь зарегистрировать - пишет отказ - неверная последовательность подписей. Медок не позволяет отправлять налоговые контрагентам - как быть?
Смотря какая корректировка и какой Медок, с лицензией или ЭДО
Медок лицензия,но модуль Звитнисть(т.е. только регистрация отчетности и налоговых,без отправки контрагенту первички)
Я отправила в эксемеле ему корректировку,он может затянуть к себе и зарегистрировать? говорят,не получается

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Добрий день! Ситуація така:
Виставлено рахунок на 200000
Оплата здійснювалася частинами. Виписувалась податкова накладна по першій події оплаті.
На момент відгрузки ціни на товари помінялися (одні збільшилися, другі зменшилися) так, що кількість відгруженого товару не змінилася. Кінцева ціна не змінилася також. Хотіла зробити нульовими РК, але у мене не виходить чомусь арифметика...(((
Питання чи можна зробити РК на мінус і виписати нову ПН із коректними цінами по відгрузці?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 695 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

Когда-то поднимали такой вопрос на форуме и пришли к выводу, что так нельзя поскольку нет первого события на момент выписки новой ПН-только корректировка.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Asia Svetlova писав:Когда-то поднимали такой вопрос на форуме и пришли к выводу, что так нельзя поскольку нет первого события на момент выписки новой ПН-только корректировка.
Значить десь наплужила, буду виправляти.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Марина ***
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Марина *** »

Tash77 писав:Подскажите пожалуйста, регистрирую корректировку с пустой номенклатурой, ошибка в шапке, пишет ошибку:
Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Не визначено поле "Причина коригування"
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Не визначено поле "Номенклатура постачання товарів"
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Не визначено поле "Одиниця вимірювання - умовне позначення"
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушено вимоги підпункту 6) пункту 16 Порядку заповнення податкової накладної: графа "Код ставки" розділу Б є обов’язковою для заповнення.

Если указываю Причину корректировки "Виправлення помилки" пишет
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Не визначено поле "Номенклатура постачання товарів"
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Не визначено поле "Одиниця вимірювання - умовне позначення"
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушено вимоги підпункту 6) пункту 16 Порядку заповнення податкової накладної: графа "Код ставки" розділу Б є обов’язковою для заповнення.
Не могу нигде найти как правильно заполнить????
У меня тоже такая ситуация . Не понятно почему это так..

http://www.golovbukh.ua/news/11763-qqn- ... n-nakladno. #rtfm#

Оленка Зміючка
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Оленка Зміючка »

Привіт! Підскажіть, будь ласка: в новому РК є стовбчик 1:№ з/п рядка податкової накладної, що коригується. А що робити з РК , якщо коригується ПН до 1.04? в старих податкових же ж не було номера рядка, рахувати вручну?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”