Добрий день!
Підкажіть, будь ласка, чи хтось оскаржував рішення в судовому порядку? Самі подавали звернення до суду, чи через юридичну фірму?
Може хтось можу порадити юриста, або підказати як написати звернення і які документи подавати.
Заздалегідь вдячна
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 55 разів
Добрый день.
Получила подарок по двум накладным, майским.
"Документ доставлено до ДПС України
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО. РЕЄСТРАЦІЯ ЗУПИНЕНА. Відповідно до п.201.16 ст.201 Податкового кодексу України, реєстрація ПН/РК від 30.05.2022 №6 в Єдиному реєстрі податкових накладних зупинена. Коди УКТЗЕД/ДКПП товару/послуг 52.29, , відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються), та їх обсяг постачання дорівнює або перевищує величину залишку обсягу придбання такого товару/послуги та обсягу його постачання, що відповідає п. 1 Критеріїв ризиковості здійснення операцій. Пропонуємо надати пояснення та копії документів щодо підтвердження інформації, зазначеної в ПН/РК для розгляду питання прийняття рішення про реєстрацію/відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних."
Квед постоянный, остановили регистрацию НН по одному и тому же клиенту.
Подскажите, с чего начинать - с подачи таблицы и попытаться переподать НН или сразу с полного пакета документов?
Получила подарок по двум накладным, майским.
"Документ доставлено до ДПС України
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО. РЕЄСТРАЦІЯ ЗУПИНЕНА. Відповідно до п.201.16 ст.201 Податкового кодексу України, реєстрація ПН/РК від 30.05.2022 №6 в Єдиному реєстрі податкових накладних зупинена. Коди УКТЗЕД/ДКПП товару/послуг 52.29, , відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються), та їх обсяг постачання дорівнює або перевищує величину залишку обсягу придбання такого товару/послуги та обсягу його постачання, що відповідає п. 1 Критеріїв ризиковості здійснення операцій. Пропонуємо надати пояснення та копії документів щодо підтвердження інформації, зазначеної в ПН/РК для розгляду питання прийняття рішення про реєстрацію/відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних."
Квед постоянный, остановили регистрацию НН по одному и тому же клиенту.
Подскажите, с чего начинать - с подачи таблицы и попытаться переподать НН или сразу с полного пакета документов?
У ВАс наразі лише один варіант - подавати пояснення для розблокування цих податкових. Причому раджу від себе виписки банку відразу завірити, якущо є можливість. Я подала всі виписки, платіжки - написали, що не подано. Читала десь, " маразматично" відписалися, що не завірені виписки. Хоча у нас на виписках пристуні печатка банку і підпис.
Максимально ретельно описувати діяльність, основні вказувати, операцію і всі документи детально.
Якщо не приймуть - скарга.
Таблицю можете пробувати подавати окремо, то на майбутнє, якщо приймуть.
Але до вже заблокованих документів це немає ніякого відношення.
В таблиці приділити особливу увагу опису діяльності і основним фондам.
У мене не прийняли таблицю, ніби то не вистачає їм основних фондів для виду діяльності (торгівля).
Максимально ретельно описувати діяльність, основні вказувати, операцію і всі документи детально.
У мене не прийняли таблицю, ніби то не вистачає їм основних фондів для виду діяльності (торгівля).
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 8 разів
Дякую ВамSTO Iryna писав: ↑07 липня 2022, 12:50нет, не будет, вы когда ее разблокируете, если зайти в кабинет посмотерть то дата регистрации это yy будет светиться как дата когда ее заблокировалиНаталія Солило писав: ↑07 липня 2022, 02:50Доброї ночі, підкажіть якщо воєнні пн треба зареєструвати до 15.07, а їх реєстрацію зупинили, то чи буде вважатись несвоєчасна їх реєстрація якщо рішення про реєстрацію припаде на дату наприклад 16 липня
-
- Гений
- Дякував (ла): 90 разів
- Подякували: 120 разів
Подскажите пожалуйста у кого-то есть опыт разблокировки пакетом по несколько налоговых? Так много заблокированный что по одной это мне лет на 20 их разблокировать. Какие есть нюансы когда по несколько налоговых в одном пакете разблокировки?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 403 рази
- Подякували: 326 разів
В мене заблокували нульові РК. Подала пакет такий же ,по якому розблоковували до війни. Придовбалися, що немає печатки банку на платіжці. Ну ок, по наступним вже вложила банківські виписки з печатками... все рівно відмова...тому що "відсутній підпис і печатка покупця у видатковій". Нууу, думаю, може де втиканули і дійсно немає...Відкриваю поданий пакет: ТА-ДА!!! і підпис покупця наложений і печатка! Нє, ну не вашу мать???Incol писав: ↑08 липня 2022, 16:25У ВАс наразі лише один варіант - подавати пояснення для розблокування цих податкових. Причому раджу від себе виписки банку відразу завірити, якущо є можливість. Я подала всі виписки, платіжки - написали, що не подано. Читала десь, " маразматично" відписалися, що не завірені виписки. Хоча у нас на виписках пристуні печатка банку і підпис.