Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Ребекка писав:
21 липня 2022, 09:47
Incol писав:
15 липня 2022, 23:12
У ВАс ще не самий гірший варіант, може "забити" на ту нульову РК, хай подавляться.
У мене з 80-ти заблокували 30-ть ПН.
Подала 6-ть на розблокування.
4-ри відмови, 2- розблокували.
Подаємо скарги але, як бачу, тенденції не дуже втішні. Ніякої взагалі логіки у їхніх діях.
І саме паскудне немає чіткого переліку документів, які мають бути подані. Так можна нам відмовляти з любого приводу.
У мене вхідна платіжка була без відмітки банку (наш банк сказав, що не відмічає вхідні) і виписка надана завірена, відмова, бо не завірена платіжка. Хочеться послають до крейсера "Москва" з такими аргументами. Відсутність печатки це привід відмовити , бо операція типу недійсна.

А Ви петицію підписували проти блокування?
Вже всім знайомим відправила, але дуже мало підписів поки.

https://petition.president.gov.ua/petition/145384
підписала двічі. Дуже мало підписів, невже це мало так хвилює бізнес :(
+

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

karambakorob писав:
21 липня 2022, 09:57
Ребекка писав:
21 липня 2022, 09:47
Incol писав:
15 липня 2022, 23:12
У ВАс ще не самий гірший варіант, може "забити" на ту нульову РК, хай подавляться.
У мене з 80-ти заблокували 30-ть ПН.
Подала 6-ть на розблокування.
4-ри відмови, 2- розблокували.
Подаємо скарги але, як бачу, тенденції не дуже втішні. Ніякої взагалі логіки у їхніх діях.
І саме паскудне немає чіткого переліку документів, які мають бути подані. Так можна нам відмовляти з любого приводу.
У мене вхідна платіжка була без відмітки банку (наш банк сказав, що не відмічає вхідні) і виписка надана завірена, відмова, бо не завірена платіжка. Хочеться послають до крейсера "Москва" з такими аргументами. Відсутність печатки це привід відмовити , бо операція типу недійсна.

А Ви петицію підписували проти блокування?
Вже всім знайомим відправила, але дуже мало підписів поки.

https://petition.president.gov.ua/petition/145384
підписала двічі. Дуже мало підписів, невже це мало так хвилює бізнес :(
Зовсім маленьких не чіпают, більше імпортерів, ті хто платили ПДВ при імпорті. Саме цей пдв дуже не хочуть віддавати так як він вже потрачений та відданий своїм експортерам.
у нас заблокований ПК від надавачів послуг будівельної техніки. Деякі відповідальні і швидко розблоковують, а є такі, що й не чешуться :(

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Ребекка писав:
21 липня 2022, 10:13

Деякі відповідальні і швидко розблоковують, а є такі, що й не чешуться :(
Ситуації різні бувають. Мені заблокували декілька ПН. Подати на розблокування не можу. Товар отримувала в травні, відвантажувала в червні. Постачальник не реєструє мені ПН. Сумніваюсь, що мені розблокують без вхідної ПН

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Згодна повністю, без вхідних доків у комп-ті, нема чого і рипатися :cry: :cry: :cry: Хоча і весь комплект доків- теж, не гарантія, але хоть надія є. Особиста порада від мене- документи на розблокуваняя надсилати в понеділок, тоді 5 днів закінчуються у п'ятницю і на 80% відсотків збільшується шанс того, що зареєструють. Подавала підряд три понеділка- поки працює :oops:

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

cometa писав:
21 липня 2022, 10:37
Ребекка писав:
21 липня 2022, 10:13

Деякі відповідальні і швидко розблоковують, а є такі, що й не чешуться :(
Ситуації різні бувають. Мені заблокували декілька ПН. Подати на розблокування не можу. Товар отримувала в травні, відвантажувала в червні. Постачальник не реєструє мені ПН. Сумніваюсь, що мені розблокують без вхідної ПН
я про свою ситуацію, коли ми забираємо акти, підписуємо їх, самі робимо змінні рапорти і відвозимо їм готові документи - тільки подавайте на розблокування. А таблицю вони навіть не намагаються подавати :dash: І це не тисяча і не дві ПДВ, а десятки тисяч. Ну нічого, може колись таки розблокують, головне щоб війна закінчилася нашою перемогою.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Ребекка писав:
21 липня 2022, 11:07

я про свою ситуацію, коли ми забираємо акти, підписуємо їх, самі робимо змінні рапорти і відвозимо їм готові документи - тільки подавайте на розблокування. А таблицю вони навіть не намагаються подавати :dash: І це не тисяча і не дві ПДВ, а десятки тисяч. Ну нічого, може колись таки розблокують, головне щоб війна закінчилася нашою перемогою.
У мене така проблема була з постачальниками пального. В березні 2021 р заблокували ПН. Так розблокували аж в лютому 2022. Встигли в останній вагон.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

у меня блокируют каждую НН, суммы конечно большие, задолбалась уведомления отправлять

Kalena
УченикУченик
Подякували: 2 рази

Повідомлення Kalena »

колеги, а хто знає в м. Київ працює комісія регіонального рівня, хочемо надати документи на розблокування?

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Kalena писав:
22 липня 2022, 12:47
колеги, а хто знає в м. Київ працює комісія регіонального рівня, хочемо надати документи на розблокування?
работает

Kalena
УченикУченик
Подякували: 2 рази

Повідомлення Kalena »

Маруся10 писав:
22 липня 2022, 12:57
Kalena писав:
22 липня 2022, 12:47
работает
дякую

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”