У ВАс ще не самий гірший варіант, може "забити" на ту нульову РК, хай подавляться.
У мене з 80-ти заблокували 30-ть ПН.
Подала 6-ть на розблокування.
4-ри відмови, 2- розблокували.
Подаємо скарги але, як бачу, тенденції не дуже втішні. Ніякої взагалі логіки у їхніх діях.
І саме паскудне немає чіткого переліку документів, які мають бути подані. Так можна нам відмовляти з любого приводу.
У мене вхідна платіжка була без відмітки банку (наш банк сказав, що не відмічає вхідні) і виписка надана завірена, відмова, бо не завірена платіжка. Хочеться послають до крейсера "Москва" з такими аргументами. Відсутність печатки це привід відмовити , бо операція типу недійсна.
А Ви петицію підписували проти блокування?
Вже всім знайомим відправила, але дуже мало підписів поки.
У ВАс ще не самий гірший варіант, може "забити" на ту нульову РК, хай подавляться.
У мене з 80-ти заблокували 30-ть ПН.
Подала 6-ть на розблокування.
4-ри відмови, 2- розблокували.
Подаємо скарги але, як бачу, тенденції не дуже втішні. Ніякої взагалі логіки у їхніх діях.
І саме паскудне немає чіткого переліку документів, які мають бути подані. Так можна нам відмовляти з любого приводу.
У мене вхідна платіжка була без відмітки банку (наш банк сказав, що не відмічає вхідні) і виписка надана завірена, відмова, бо не завірена платіжка. Хочеться послають до крейсера "Москва" з такими аргументами. Відсутність печатки це привід відмовити , бо операція типу недійсна.
А Ви петицію підписували проти блокування?
Вже всім знайомим відправила, але дуже мало підписів поки.
підписала двічі. Дуже мало підписів, невже це мало так хвилює бізнес
Зовсім маленьких не чіпают, більше імпортерів, ті хто платили ПДВ при імпорті. Саме цей пдв дуже не хочуть віддавати так як він вже потрачений та відданий своїм експортерам.
у нас заблокований ПК від надавачів послуг будівельної техніки. Деякі відповідальні і швидко розблоковують, а є такі, що й не чешуться
Деякі відповідальні і швидко розблоковують, а є такі, що й не чешуться
Ситуації різні бувають. Мені заблокували декілька ПН. Подати на розблокування не можу. Товар отримувала в травні, відвантажувала в червні. Постачальник не реєструє мені ПН. Сумніваюсь, що мені розблокують без вхідної ПН
Згодна повністю, без вхідних доків у комп-ті, нема чого і рипатися Хоча і весь комплект доків- теж, не гарантія, але хоть надія є. Особиста порада від мене- документи на розблокуваняя надсилати в понеділок, тоді 5 днів закінчуються у п'ятницю і на 80% відсотків збільшується шанс того, що зареєструють. Подавала підряд три понеділка- поки працює
Деякі відповідальні і швидко розблоковують, а є такі, що й не чешуться
Ситуації різні бувають. Мені заблокували декілька ПН. Подати на розблокування не можу. Товар отримувала в травні, відвантажувала в червні. Постачальник не реєструє мені ПН. Сумніваюсь, що мені розблокують без вхідної ПН
я про свою ситуацію, коли ми забираємо акти, підписуємо їх, самі робимо змінні рапорти і відвозимо їм готові документи - тільки подавайте на розблокування. А таблицю вони навіть не намагаються подавати І це не тисяча і не дві ПДВ, а десятки тисяч. Ну нічого, може колись таки розблокують, головне щоб війна закінчилася нашою перемогою.
я про свою ситуацію, коли ми забираємо акти, підписуємо їх, самі робимо змінні рапорти і відвозимо їм готові документи - тільки подавайте на розблокування. А таблицю вони навіть не намагаються подавати І це не тисяча і не дві ПДВ, а десятки тисяч. Ну нічого, може колись таки розблокують, головне щоб війна закінчилася нашою перемогою.
У мене така проблема була з постачальниками пального. В березні 2021 р заблокували ПН. Так розблокували аж в лютому 2022. Встигли в останній вагон.