В реєстрі, що необхідно показувати покупки товарів, навіть якщо вони придбаваються у неплатників ПДВ? І в деці тоже? Щось я не можу "в"їхати". Перший раз в житті роблю декларацію і ніяк не можу розібратися. Допоможіть, будь ласка
Іріша писав: В реєстрі, що необхідно показувати покупки товарів, навіть якщо вони придбаваються у неплатників ПДВ? І в деці тоже? Щось я не можу "в"їхати". Перший раз в житті роблю декларацію і ніяк не можу розібратися. Допоможіть, будь ласка
Вы же делаете деку за февраль - делайте ее как всегда. А за март похоже еще помучаемся...
Меня прикололо оформление документов по бухгалтерской справке....
кстати видели... теперь неплательщиков НДС показываем как ПО, или я чего-то не понимаю???
и где ПН02?????
Не читайте на заборах, читайте нормативку...
"У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за № 1333/20071, до виду документа додається тип причини (наприклад, ПНП01 - паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);"
кстати видели... теперь неплательщиков НДС показываем как ПО, или я чего-то не понимаю???
и где ПН02?????
остается ПН02, только она уже будет ПНП02 или ПНЕ02
У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за № 1333/20071, до виду документа додається тип причини (наприклад, ПНП01 - паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);
и где ПН02?????
остается ПН02, только она уже будет ПНП02 или ПНЕ02
У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за № 1333/20071, до виду документа додається тип причини (наприклад, ПНП01 - паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);
вот смотрите что остается.. в медке тоже самое
У графі 4 зазначається вид документа згідно з такими позначеннями:
ПНП – податкова накладна, складена на паперових носіях;
ПНЕ – електронна податкова накладна.
У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, до виду документа додається тип причини (наприклад,
ПНП01 – паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);
РКП – розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), складений на паперових носіях;
РКЕ – електронний розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної);
МДП – митна декларація, складена на паперових носіях;
МДЕ – електронна митна декларація;
БО – документ бухгалтерського обліку.
А ПНП02 - которые выписывается неплательщику НДС просто нету!!!
Dfcbkbcf писав:
вот смотрите что остается.. в медке тоже самое
У графі 4 зазначається вид документа згідно з такими позначеннями:
ПНП – податкова накладна, складена на паперових носіях;
ПНЕ – електронна податкова накладна.
У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, до виду документа додається тип причини (наприклад,
ПНП01 – паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);
РКП – розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), складений на паперових носіях;
РКЕ – електронний розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної);
МДП – митна декларація, складена на паперових носіях;
МДЕ – електронна митна декларація;
БО – документ бухгалтерського обліку.
А ПНП02 - которые выписывается неплательщику НДС просто нету!!!
Вы читать умеете ???#rtfm#
А, впрочем, если нету, то неплательщику и не продавайте...#g_crazy#