Новый реестр выданных и полученных налоговых накладных с 01.03.13

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Jordano писав:То есть вы вносили в реестр все выплаты включая и комиссию банка?
А я не вношу #g_crazy#
В этом вопросе- каждый сам себе режиссер!!!!

Іріша
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 29 разів

Повідомлення Іріша »

В реєстрі, що необхідно показувати покупки товарів, навіть якщо вони придбаваються у неплатників ПДВ? І в деці тоже? Щось я не можу "в"їхати". Перший раз в житті роблю декларацію і ніяк не можу розібратися. Допоможіть, будь ласка

motik
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 86 разів

Повідомлення motik »

Лапа писав:
Jordano писав:То есть вы вносили в реестр все выплаты включая и комиссию банка?
А я не вношу #g_crazy#
В этом вопросе- каждый сам себе режиссер!!!!
И я не вношу. А что нам за это будет?

Іріша
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 29 разів

Повідомлення Іріша »

Значить можна не хвилюватись, що не внесла.

Нита
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Нита »

Іріша писав: В реєстрі, що необхідно показувати покупки товарів, навіть якщо вони придбаваються у неплатників ПДВ? І в деці тоже? Щось я не можу "в"їхати". Перший раз в житті роблю декларацію і ніяк не можу розібратися. Допоможіть, будь ласка
Вы же делаете деку за февраль - делайте ее как всегда. А за март похоже еще помучаемся...

Меня прикололо оформление документов по бухгалтерской справке....

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=36458

кстати видели... теперь неплательщиков НДС показываем как ПО, или я чего-то не понимаю???
и где ПН02?????

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Dfcbkbcf писав: http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=36458

кстати видели... теперь неплательщиков НДС показываем как ПО, или я чего-то не понимаю???
и где ПН02?????
Не читайте на заборах, читайте нормативку...

"У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за № 1333/20071, до виду документа додається тип причини (наприклад, ПНП01 - паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);"

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Dfcbkbcf писав:
и где ПН02?????
остается ПН02, только она уже будет ПНП02 или ПНЕ02
У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за № 1333/20071, до виду документа додається тип причини (наприклад, ПНП01 - паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Люлик писав:
Dfcbkbcf писав:
и где ПН02?????
остается ПН02, только она уже будет ПНП02 или ПНЕ02
У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 року за № 1333/20071, до виду документа додається тип причини (наприклад, ПНП01 - паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);
вот смотрите что остается.. в медке тоже самое
У графі 4 зазначається вид документа згідно з такими позначеннями:

ПНП – податкова накладна, складена на паперових носіях;

ПНЕ – електронна податкова накладна.

У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, до виду документа додається тип причини (наприклад,

ПНП01 – паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);

РКП – розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), складений на паперових носіях;

РКЕ – електронний розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної);

МДП – митна декларація, складена на паперових носіях;

МДЕ – електронна митна декларація;

БО – документ бухгалтерського обліку.

А ПНП02 - которые выписывается неплательщику НДС просто нету!!!

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Dfcbkbcf писав: вот смотрите что остается.. в медке тоже самое
У графі 4 зазначається вид документа згідно з такими позначеннями:

ПНП – податкова накладна, складена на паперових носіях;

ПНЕ – електронна податкова накладна.

У разі складання податкової накладної за окремими операціями, визначеними у пункті 8 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01 листопада 2011 року № 1379, до виду документа додається тип причини (наприклад,

ПНП01 – паперова податкова накладна, виписана на суму перевищення звичайної ціни над фактичною);

РКП – розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), складений на паперових носіях;

РКЕ – електронний розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної);

МДП – митна декларація, складена на паперових носіях;

МДЕ – електронна митна декларація;

БО – документ бухгалтерського обліку.

А ПНП02 - которые выписывается неплательщику НДС просто нету!!!
Вы читать умеете ???#rtfm#
А, впрочем, если нету, то неплательщику и не продавайте...#g_crazy#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”