Из удаленной темы От: 23 апреля 2012 г. 11:26:12
lilu1984123 писав: була зареєстрована податкова накладна, без договору (без № і дати)
я бачу два варіанти:
1. Нічого не міняти і лишити накладну в такому стані, як її було зареєстровано, або
2. Зробити на неї коригування на всю суму і потім зареєструвати ще одну податкову правильно (з договором, номером і датою).
як правильно?
Elisa писав:lilu1984123 писав: була зареєстрована податкова накладна, без договору (без № і дати)
я бачу два варіанти:
1. Нічого не міняти і лишити накладну в такому стані, як її було зареєстровано, або
2. Зробити на неї коригування на всю суму і потім зареєструвати ще одну податкову правильно (з договором, номером і датою).як правильно?
Как правильно - не знаю.
Я просто перепечатываю с договором и меняю покупателю.
Ни в Квитанции, ни в Запите эта информация не указывается. Не думаю, что они в состоянии сверить каждую НН.
И.О. писав:Elisa писав:lilu1984123 писав: була зареєстрована податкова накладна, без договору (без № і дати)
я бачу два варіанти:
2. Зробити на неї коригування на всю суму і потім зареєструвати ще одну податкову правильно (з договором, номером і датою).як правильно?
Как правильно - не знаю.
Я просто перепечатываю с договором и меняю покупателю.
Ни в Квитанции, ни в Запите эта информация не указывается. Не думаю, что они в состоянии сверить каждую НН.
Согласна на 100%. Аналогичная ситуация у меня была. Просто перепечатали и всё.
lilu1984123 писав:податкова дала консультацію : підстав для коригування немає, дана пн кредиту не дає, а по моєму питанню в єдиному реєстрі бази даних питання на погодженні..,
значить лишаю в електронці так як є,а на паперових носіях вношу дог.№ і дату.
всім дякую #good#
Аря писав:я тоже просто переделываю на правильную НН, считаю главным не допустить ошибки в номере нн, дате нн, инн/свидетельстве, номенклатуре и суммах
Helen_Marlen писав:lilu1984123 писав:податкова дала консультацію : підстав для коригування немає, дана пн кредиту не дає, а по моєму питанню в єдиному реєстрі бази даних питання на погодженні..,
значить лишаю в електронці так як є,а на паперових носіях вношу дог.№ і дату.
всім дякую #good#
Вот про підстави, пожалуйста, поподробнее.
lilu1984123 писав:ПІДСТАВОЮ для коригування є : зміна к-ті, ціни, повернення коштів...
все що відноситься до табличної частини, коригування у зв"язку з не вірним заповненням шапки ПН НЕ РОБИТЬСЯ, коли вона невірно заповнена тоді просто не признається кредит...
Helen_Marlen писав:lilu1984123 писав:ПІДСТАВОЮ для коригування є : зміна к-ті, ціни, повернення коштів...
все що відноситься до табличної частини, коригування у зв"язку з не вірним заповненням шапки ПН НЕ РОБИТЬСЯ, коли вона невірно заповнена тоді просто не признається кредит...
Хорошенькое, извините, ПРОСТО (не признается, в смысле). Это они устно так сказали? А описки, например, ВСЕ, пиши пропало получается?
lilu1984123 писав: У разі здійснення коригування сум податкових зобов'язань відповідно до ст. 192 р.V ПКУ постачальник товарів/послуг виписує розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної за формою згідно з додатком 2 до податкової накладної. А шапка під корегування не підпадає...
Я звонила і ставила питання: ЩО РОБИТИ при допущенні помилки в заповненні шапки ПН?
Відповіли: наразі це питання на погодженні...
Отже вихід один - правильно оформити в оригіналах...
№ і дата договіру є обов’язковими#rtfm# при заповненні для отримання кредиту.