але в мене не вийшло зареєструватись
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 833 рази
- Подякували: 696 разів
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
Колеги допоможіть, можливо щось підкажете…
Виробники…подали Таблицю, розписали все і хто і що і кому і процес виробництва і технічні умови….далі
25.10 о 12:58 прийняли Таблицю
25.10 о 17:24 скасували з підставою про наявність в контролюючих органах податкової інформації, що свідчить про здійснення платником податку ризикових операцій…
Що робити далі? Суд? Це довго… як працювати?
Виробники…подали Таблицю, розписали все і хто і що і кому і процес виробництва і технічні умови….далі
25.10 о 12:58 прийняли Таблицю
25.10 о 17:24 скасували з підставою про наявність в контролюючих органах податкової інформації, що свідчить про здійснення платником податку ризикових операцій…
Що робити далі? Суд? Це довго… як працювати?
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, если предприятие оказывает несколько видов услуг - на каждый исходящий код нужно подавать отдельную таблицу? И как долго налоговики рассматриваю таблицу прежде чем отклонить? Спасибо.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
1. Кол-во строк в таблице, по-моему, безразмерно... 2. Написано, что 5 дней...
Коллеги, подскажите. У меня заблокировали все исходящие налоговые за первую половину октября, сейчас я подаю документы на разблокировку, их будут 5 дней рассматривать, и в лучшем случае, если и будет принято решение о их разблокировке оно уже будет датой ноября.
вопрос: клиенты смогут взять эти налоговые себе в кредит в октябре?
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
У меня по последним заблокированным НН рассматривали 3 дня. Приятно удивилиВика) писав: ↑26 жовтня 2022, 09:58Коллеги, подскажите. У меня заблокировали все исходящие налоговые за первую половину октября, сейчас я подаю документы на разблокировку, их будут 5 дней рассматривать, и в лучшем случае, если и будет принято решение о их разблокировке оно уже будет датой ноября.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
это вам бонус плюс какой-тоcometa писав: ↑26 жовтня 2022, 10:28У меня по последним заблокированным НН рассматривали 3 дня. Приятно удивилиВика) писав: ↑26 жовтня 2022, 09:58Коллеги, подскажите. У меня заблокировали все исходящие налоговые за первую половину октября, сейчас я подаю документы на разблокировку, их будут 5 дней рассматривать, и в лучшем случае, если и будет принято решение о их разблокировке оно уже будет датой ноября.
Коллеги. Чи я дурний, чи податкова, чи ми разом. Не розумію як. Ми виробник, реєструємо накладні з мінімальними накладками років 5 вже, за одними й тими ж КВЕД-ами, в основному схожим покупцям. Вчора закинув ПН на реєстрацію, сьогодні прийшли квитанції. Всі накладні на неплатників, зареєстровані без питань(незалежно від дати, суми, і кількості номенклатур), схожі накладні на платників пішли в блок по п.1 ризиковості операцій... Ніколи такого не було, нічого не блокувалось... Що робити, куди бігти... читаю що не один я такий, може хтось вже розрішив питання?