Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
AV_VISH
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 89 разів
Подякували: 22 рази

Повідомлення AV_VISH »

Хто знає, чи можна подавати Повідомлення одразу по декільком податковим, у кого був такий досвід?
В нас заблокували 5 податкових по одному Договору. Договір на надання посслуг з ремонту і ТО АСКОЕ. В першій половині жовтня було здійснено обслуговування 5 об'єктів і закрито 5 актів, зупинено податкові до цих 5 актів. Чи можу я написати до всіх одне пояснення і відправити одне повідомлення, чи краще подавати по всіх окремо?
Також буду вдячна якщо хтось зможе проконсультувати або підказати якусь статтю, в якій детально описується як подавати таблицю даних.
Заздалегідь вдячна!

Al_na
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 65 разів

Повідомлення Al_na »

Я б на Вашому місці відправляла окремо. Бо то така "Рулетка".

https://youtu.be/mZJXJIon1bg

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 90 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення STO Iryna »

AV_VISH писав:
29 жовтня 2022, 12:05
Хто знає, чи можна подавати Повідомлення одразу по декільком податковим, у кого був такий досвід?
В нас заблокували 5 податкових по одному Договору. Договір на надання посслуг з ремонту і ТО АСКОЕ. В першій половині жовтня було здійснено обслуговування 5 об'єктів і закрито 5 актів, зупинено податкові до цих 5 актів. Чи можу я написати до всіх одне пояснення і відправити одне повідомлення, чи краще подавати по всіх окремо?
Також буду вдячна якщо хтось зможе проконсультувати або підказати якусь статтю, в якій детально описується як подавати таблицю даних.
Заздалегідь вдячна!
мы оправляли, именно рулетка, отправлили по 2 в одном, одобрили, отправили подругому предприятию 10, не приняли и скаргу тожде не приняли. поэтому решили что будем отправлять по одной, все таки получается меньше потратить врмени на 10 по одно, чем потом на все 10 скарги писать

Сашуня
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 93 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення Сашуня »

Доброго дня!
Підскажіть по такому питанню: наших постачальників блокують, у нас ризиковий товар, є така думка що і нас заблокують, так як на віртуальному складі нема товару
планую відправити відразу після реєстрації податкових постачальником? чи краще відправити щоб заблокували?

Сашуня
Мастер
Мастер

Повідомлення Сашуня »

Доброго дня!
Підскажіть по такому питанню: наших постачальників блокують, у нас ризиковий товар, є така думка що і нас заблокують, так як на віртуальному складі нема товару
планую відправити відразу після реєстрації податкових постачальником? чи краще відправити щоб заблокували?

nusha17
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення nusha17 »

Сашуня писав:
31 жовтня 2022, 11:25
Доброго дня!
Добрий)
З власного досвіду:
1. Якщо вхідну ПН від Вашого постачальника не заблокують і Ви лише після реєстрації вхідної ПН відправите свою на реєстрацію- не факт, що Вас не заблокують через ті самі залишки
2. Можете ризикнути і відправити, у мене деякі ПН без вхідного ПК пореєструвалися
В нинішній ситуації логіки немає ніякої- просто черговий раз щемлять бізнес, який і так насилу дихає(((

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Сашуня писав:
Доброго дня!
Вони ж повернули штрафи за несвоєчасну реєстрацію ПН. От і думаю: відправлю на реєстрацію- 100% блок. Не відправлю- штраф. (((

Сашуня
Мастер
Мастер

Повідомлення Сашуня »

cometa писав:
31 жовтня 2022, 12:45
Сашуня писав:
Доброго дня!
Вони ж повернули штрафи за несвоєчасну реєстрацію ПН. От і думаю: відправлю на реєстрацію- 100% блок. Не відправлю- штраф. (((
Ми порахували з директором, що дешевше заплатити 10% чим потім їх всі розблоковувати ...

AV_VISH
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 89 разів
Подякували: 22 рази

Повідомлення AV_VISH »

Сашуня писав:
31 жовтня 2022, 11:24
Доброго дня!
Відправляла свою ПН після надходження ПН від постачальника, все одно заблокували

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

AV_VISH писав:
31 жовтня 2022, 15:13
Спойлер
Сашуня писав:
31 жовтня 2022, 11:24
Доброго дня!
Відправляла свою ПН після надходження ПН від постачальника, все одно заблокували
Аналогічно :cry:

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”