Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
scs
Гений
Гений
Дякував (ла): 131 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення scs »

сьогодні отримала вхідну квитанцію з ЄРПН -контроль ризиків з ПДВ,що у мого постачальника реєстрація зупинена,це як?? я в кредит дану податкову можу віднести чи ні?
і мені що якесь пояснення необхідно надавати?чи це мій постачальник має надати?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Апполинария[spoiler писав:]
marina11 писав:
Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#
Чекайте, неправильний підписант, це інша помилка. Як налаштовані ЕЦП? Для правильного підпису мають бути налаштовані підпис директора (з печаткою чи без) на Звітність+ПН+РК. Передивіться властивості вже відправлених і відхилених дркументів (кожного). Можливо на повідомленні - директор, а на додатках - бухгалтер.
[/spoiler]підпису бухгалтера в нас нема
Ви на властивості документів подивилися, там все правильно? У Повідомленні "хрестик" на директорі, ІПН і ПІБ директора без помилок? Верхня частина заповнена відповідно до договору з ДФС?

Апполинария
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Апполинария »

marina11 писав:
Апполинария[spoiler писав:]
marina11 писав: Чекайте, неправильний підписант, це інша помилка. Як налаштовані ЕЦП? Для правильного підпису мають бути налаштовані підпис директора (з печаткою чи без) на Звітність+ПН+РК. Передивіться властивості вже відправлених і відхилених дркументів (кожного). Можливо на повідомленні - директор, а на додатках - бухгалтер.
[/spoiler]підпису бухгалтера в нас нема
Ви на властивості документів подивилися, там все правильно? У Повідомленні "хрестик" на директорі, ІПН і ПІБ директора без помилок? Верхня частина заповнена відповідно до договору з ДФС?
все передивилась , навіть через кабінет відправила. а помилка все та((((

ЛюдмилаВас
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 286 разів

Повідомлення ЛюдмилаВас »

scs писав:сьогодні отримала вхідну квитанцію з ЄРПН -контроль ризиків з ПДВ,що у мого постачальника реєстрація зупинена,це як?? я в кредит дану податкову можу віднести чи ні?
і мені що якесь пояснення необхідно надавати?чи це мій постачальник має надати?
В податковий кредит ви можете віднести тільки зареєстровану ПН. Документи по розблокуванню надає постачальник.

Sniper
Гений
Гений
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 187 разів

Повідомлення Sniper »

Апполинария писав:
natali20_89 писав:
Апполинария писав:Коллеги! мое первое пояснення еще так и не дошло....помилка.Перевірте правільність даних підписанта. єто как?? в медке сказали, что все должно влезть в один лист, ибо подписант переходит на другой лист.взялась подкорректировать пояснення , так все нужно удалять чтобі влезло на одну страничку(

В медке объяснение не должно привышать 2000 символов
я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#

Тоже была такая беда. В итоге, в строке Пояснення, написала « додаток 1» и прикрепила пояснение отдельным приложением и все прошло.

Апполинария
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Апполинария »

Sniper писав:
Апполинария писав:
natali20_89 писав:
В медке объяснение не должно привышать 2000 символов
я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#

Тоже была такая беда. В итоге, в строке Пояснення, написала « додаток 1» и прикрепила пояснение отдельным приложением и все прошло.
в медке сказали вообще в местную дфс звонить, квитанция пришла от них. значит звоните им(

natasha_0777
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 89 разів

Повідомлення natasha_0777 »

Karla7 писав:http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=63123

Они что - ИЗДЕВАЮТСЯ!!!????
ТВАРИИИИИ. Других слов нет. ДУРДОМ а не правительство

Nataly7775
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 12 разів

Повідомлення Nataly7775 »

Вчера пришел ответ на запит на публічну інформацію, пишут, что моя Скарга не надходила до Коміссії з розгляду скарг. С Укрпочты забрали 28.11.2017 г.
Нет слов,одни выражения...

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Апполинария писав:
Скрытый текст
Sniper писав:
Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#
в медке сказали вообще в местную дфс звонить, квитанция пришла от них. значит звоните им(
Мені свого часу довелося таки телефонувати і у телефонному режимі звіряти дані у ДФС і свої. Верхня частина повідомлення має повністю відповідати даним з договору з ДФС, тобто якщо на місці бухгалтера другий раз директор, так само має бути і у ньому, якщо у договорі застосовувалася печатка, то і у повідомленні вона має бути.#curtsey#

Юл__ия
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Юл__ия »

Апполинария писав:
Sniper писав:

в кабинете уберите подпись директора и подпишите только печатью, если не пройдет поменяйте наоборот, только директор...
вверху страницы кабинета есть три точки, там настройки...

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”