Вот ,что я нашламюсля писав:- у графі 4 «вид документа» проставляється позначення «ПНП02» (постачання неплатнику податку);svitlass писав:СМІЯТИСЯ ЧИ ПЛАКАТИ? #wall#Popen писав: Так пишется в НН, а в реестре пишется: ФИО и 4000...000
Очень удобно и логично, правда??? #wall#
- у графі 5 «найменування (прізвище, ім’я, по батькові - для фізичної особи – підприємця) покупця» записується «Поставка неплатнику податку» або «Натуральна виплата в рахунок оплати праці фізичним особам» тощо;
так заполнять разд.1 реестра за декабрь 2014 уже нельзя?#swoon# А где ж его взять это ФИО???????????
11. У разі постачання для власних потреб дипломатичних місій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу цих дипломатичних місій та членами їх сімей, що проживають разом з такими особами, товарів з оплатою у безготівковій формі та послуг, операції з постачання яких відповідно до пункту 197.2 статті 197 розділу V Податкового кодексу України звільняються від оподаткування податком на додану вартість, податкова накладна складається у порядку, передбаченому пунктом 2 цього Порядку. При цьому у рядках „Особа (платник податку) – покупець”, „Місцезнаходження (податкова адреса) покупця” зазначаються найменування та юридична адреса юридичної особи (дипломатичної місії) або прізвище, ім’я, по батькові (далі – ПІБ) та місце проживання фізичної особи (особи з числа дипломатичного персоналу та членів їх сімей), а у рядку „Індивідуальний податковий номер покупця” відображається умовний ІПН “400000000000”.
12. У разі постачання товарів/послуг отримувачу (покупцю), який не зареєстрований як платник податку, та у разі складання податкової накладної за щоденним підсумком операцій у рядку „Особа (платник податку) – покупець” зазначається „Неплатник”, а у рядку „Індивідуальний податковий номер покупця” відображається умовний ІПН “100000000000”.
я в декабре выписсала налооговую накладную ПН02 и указала 400000000000 , наверное надо 10000000000 и тогда в реестре в розд.1 гр.5 наименование гр.6 10000000000?