Ця петиція набагато краща, ніж попередня, але "Передбаченими законом та Конституцією України засобами сприяти як найскорішому розгляду та прийнятті Верховною Радою України проекту Закону України № 7115 від 15.09.2017 «Про внесення змін до підрозділу 2 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних»." ?! Для мене необхідність і корисність цього проекту під великим питанням. Якби у ньому прописувалося реальне продовження тестового режиму без блокування та обмеження у 30 днів на подання "повідомлення" і без "ручного керування". А так може стати набагато гірше, тільки вже на законних підставах. Та ще й нашими ж руками.Ларчик33 писав:ха ха... вы думаете и я и мои знакомые хотели там проголосавать с самого начала...как только появилась эта петиция и не возможно...после регистрации "ОНО" не инече))), писалО : ваши данные чего-то там, типа проверяются или как-то так, дословно не помню, зайдите позже и все...и привет.. я так недельку промучилась да и все поняла;))Moka писав:
3 попытка) печально что за петицию от отмене блокировки ВКонтакте хватило голосов, а на отмену блокировки ПН никак(
кто ж нам даст -то посягнуть на такую "курицу несущую золотые яйца...".... и здесь ранее писали об этом...(там где-то в августе примерно и другие пользователи), что проголосовать не дает этот сайтик.
Блокировка регистрации НН/РК
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
-
Оксана Михневич
- Знаток
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 5 разів
Добрый день.
Подскажите, жалобу можно писать одну на 2 заблокированных НН
или на каждую отдельная жалоба?
-
tiex1994
- Профи
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 52 рази
по идее у Вас есть два "ришення" - значит 2 жалобы. Т.к. жалоба идет на "ришення"Оксана Михневич писав:Добрый день.
Я думаю что можно одним пакетом отправить, но жалобы две.
-
Оксана Михневич
- Знаток
спасибоtiex1994 писав:по идее у Вас есть два "ришення" - значит 2 жалобы. Т.к. жалоба идет на "ришення"Оксана Михневич писав:Добрый день.
Я думаю что можно одним пакетом отправить, но жалобы две.
-
tiex1994
- Профи
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 52 рази
для мене це все якийсь сюр, тяжкий та неосяжний брєд. В результаті якого "під шумок" спокійнісінько по скаргам (через нерозгляд в зв"язку з закінченням терміну") розблокуютьсяя якісь реально фіктивні мільйонні суми, а біснес просто вмре. В нас у зв"язку з цим блокуванням оборот жовтня, вже й листопада скоротився (верніше зупинився) через брак коштів - тупо накопичується ПК і відповідно за по декларації якби все йшло нормально то було б до сплати немаленька сума і жовтень і листопад - а так накопичується мінус в декларації.marina11 писав: Ця петиція набагато краща, ніж попередня, але "Передбаченими законом та Конституцією України засобами сприяти як найскорішому розгляду та прийнятті Верховною Радою України проекту Закону України № 7115 від 15.09.2017 «Про внесення змін до підрозділу 2 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних»." ?! Для мене необхідність і корисність цього проекту під великим питанням. Якби у ньому прописувалося реальне продовження тестового режиму без блокування та обмеження у 30 днів на подання "повідомлення" і без "ручного керування". А так може стати набагато гірше, тільки вже на законних підставах. Та ще й нашими ж руками.
Дебіли, в мене просто нема вже ні слів, ні матів, ні емоцій.
Я як в тому мультфільмі "хочу щоб усього цього ніколи не було"
Були ж раніше зустрічні документальні перевірки, в нас і по 12 раз на рік були - ті ж самі копії документів несли та все ок було. А оце нагородили городу. Ідіоти.
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5237 разів
Девочки, не могу удержаться. Может многие и читали это в Ресурсах, но все же:
Машуня 22.11.17 07:37
О-ла-ла!... Зустрілися якось новий Митний тариф, вдосконалена СМКОР та звичайні складські залишки у ресторані "ДФС", напиячилися до "неймовірних покращень" і вирішили піти привітати знайомого бухгалтера з Новим роком.... Хоч би не дійшли, падлюки...
Машуня 22.11.17 07:37
О-ла-ла!... Зустрілися якось новий Митний тариф, вдосконалена СМКОР та звичайні складські залишки у ресторані "ДФС", напиячилися до "неймовірних покращень" і вирішили піти привітати знайомого бухгалтера з Новим роком.... Хоч би не дійшли, падлюки...
-
PPS
- Просвещенный

- Дякував (ла): 130 разів
- Подякували: 157 разів
У меня была такая ситуация - по одному товару на одного Покупателя, в пределах одного Договора:Оксана Михневич писав:Добрый день.
Пояснення к Повідомленню писал одно, присваивал два исходящих и прикладывал с одинаковым текстом на каждую налоговую накладную, пакет приложений к Поясненню (Повідомленню) формировал также в двух экземплярах, разница была только в заблокированных НН и квитанциях о блокировках. Ответ на Повидомлення отрицательный.
Пришла пора жалобы - аналогично писал две жалобы - текст почти одиноковый (ответ по одному Повидомленню был просрочен) и документы дублировал - по 1,5кг бандероль поехала на ДФС. (зато им есть теперь чем печки-буржуйки топить)
Результат - обе зарегистрированы по решению Комиссии.
-
Оксана Михневич
- Знаток
по одному ответу прошло больше 10 дней?PPS писав:У меня была такая ситуация - по одному товару на одного Покупателя, в пределах одного Договора:Оксана Михневич писав:Добрый день.
Пояснення к Повідомленню писал одно, присваивал два исходящих и прикладывал с одинаковым текстом на каждую налоговую накладную, пакет приложений к Поясненню (Повідомленню) формировал также в двух экземплярах, разница была только в заблокированных НН и квитанциях о блокировках. Ответ на Повидомлення отрицательный.
Пришла пора жалобы - аналогично писал две жалобы - текст почти одиноковый (ответ по одному Повидомленню был просрочен) и документы дублировал - по 1,5кг бандероль поехала на ДФС. (зато им есть теперь чем печки-буржуйки топить)
-
zoltan
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 901 раз
- Подякували: 625 разів
Нам заблокували ПН, подали документи,комісія відмовила у реєстрація 18,08,2017, скаргу не подавали ,08,11,2017 Київ розблокував, так що і таке буваєОксана Михневич писав:по одному ответу прошло больше 10 дней?PPS писав:У меня была такая ситуация - по одному товару на одного Покупателя, в пределах одного Договора:Оксана Михневич писав:Добрый день.
-
PPS
- Просвещенный

- Дякував (ла): 130 разів
- Подякували: 157 разів
Да - ответ на "Повидомлення" прислали день через день, по одному на 10 день, по второму на 11...Оксана Михневич писав:по одному ответу прошло больше 10 дней?PPS писав:У меня была такая ситуация - по одному товару на одного Покупателя, в пределах одного Договора:Оксана Михневич писав:Добрый день.