Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Nataly Mashurenko писав:
16 листопада 2022, 14:37
В нас не прийняли таблицю з причиною, що основні засоби не відповідають заявленим в таблиці видам діяльності. Але ми чисто торгове підприємство, офіс та авто для перевезення є.
Може є тут хтось з позитивним досвідом подання таблиці, саме торгівельне підприємство? Буду дуже вдячна, якщо поділетесь своїм досвідом.
А складське приміщення?

AVI
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 32 рази

Повідомлення AVI »

Не приходить рішення про реєстрацію\не реєстрацію пн,сьогодні 6 роб день,в когось є пояснення?

Nataly Mashurenko
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Nataly Mashurenko »

Popen писав:
16 листопада 2022, 18:28
Nataly Mashurenko писав:
В нас не прийняли таблицю з причиною, що основні засоби не відповідають заявленим в таблиці видам діяльності. Але ми чисто торгове підприємство, офіс та авто для перевезення є.
Може є тут хтось з позитивним досвідом подання таблиці, саме торгівельне підприємство? Буду дуже вдячна, якщо поділетесь своїм досвідом.
А складське приміщення?
ні, немає, але й складських залишків майже немає. Товар дуже маленький, взагалі місця не потребує. Вважаєте, що це через відсутність складу?

kinona1
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення kinona1 »

AVI писав:
16 листопада 2022, 18:47
Не приходить рішення про реєстрацію\не реєстрацію пн,сьогодні 6 роб день,в когось є пояснення?
Мені прийшло на 11 день

kinona1
Мастер
Мастер

Повідомлення kinona1 »

Nataly Mashurenko писав:
16 листопада 2022, 19:11
Popen писав:
Nataly Mashurenko писав:
А складське приміщення?
ні, немає, але й складських залишків майже немає. Товар дуже маленький, взагалі місця не потребує. Вважаєте, що це через відсутність складу?
Можливо, в поясненні потрібно написати, що товар зберігається в офісі, наприклад і немає потреби в складських приміщеннях.

Недобрий бухгалтер
УченикУченик

Повідомлення Недобрий бухгалтер »

kinona1 писав:
16 листопада 2022, 14:35
Недобрий бухгалтер писав:
16 листопада 2022, 14:03
kinona1 писав:
15 листопада 2022, 11:46

Поділіться досвідом як дієте ви в такій ситуації? Можливо, ми всі тут чогось не знаємо і теж так вчинемо. У нас будівництво, з одним і тим же кодом працюємо багато років і перший раз заблокували. Половина працівників-чоловіків на війні, в тому числі і власник фірми, залишилися жінки та пенсіонери, інваліди, з якими намагаємось якось працювати і так: пишемо які ми класні, подаємо таблиці і доки на розблокування. А що, підкажіть, робити? Зупинитися і сидіти без роботи всім? Цікаво, чи буде конструктивна відповідь, чи просто захотілось вилити на когось лайно?
Стосовно л..., г..., це питання вашого особистого сприйняття і вашого виховання. А захоплені коментарі окремих щасливчиків на фоні масового блокування і відхилень викликають тільки роздратування і грають на руку податківцям- бачите, он комусь же пощастило! Відгуки з порадами як краще прогнутися вважаю малоконструктивними- тепер уже вони, як показує практика, мало кому допомагають, та й зазвичай повторють роз'яснення податківців. Порад стосовно того, як боротися з цим явищем, на даному форумі не бачу, тому й так називаю його: ну, поскаржилися один одному. Для мене з останніх повідомлень інформативне- те, що дане явище стало масовим. Ну зараз, при такій масовості, можна у своєму повідомленні хоч акцентувати, що це ви робите послугу податківцям, надаючи з доброї волі інформацію, яку подавати не зобов' язані, чи обов'язково в формі прохання "нехай пан призначить мене улюбленою дружиною".
Як я і думала: сама вода і нічого по суті.
А ви після л... чекали від мене посилань на конкректні статті законодавства- прошу до юриста й платити добрі гроші. На даному форумі була надія побачити поради в боротьбі з явищем блокування, натомість лише поради як ще краще догодити податківцям, що вже, судячи з практики, мало допомагають. Як догоджали з 2017, так і продовжується. Та висловіть хоч обурення в тому Повідомленні- податківці ж офіційно стверджують, що ніякої проблеми не існує. І вони праві- обурення у всіх тільки на словах, а не в письмовій формі. Скажу більше, ми у своєму повідомленні якраз не прогиналися, воно ще на розгляді, тому текст, якщо буде ще бажання, може й викладу, але пізніше, і точно не для вас. Наразі- до бухгалтерської спільноти на цьому форумі- розчарування.

Недобрий бухгалтер
УченикУченик

Повідомлення Недобрий бухгалтер »

Irina911 писав:
16 листопада 2022, 15:58
16 листопада 2022, 14:11

Ви модератор сайту? Після реєстрації на форумі була наявність тільки коментувати, до можливості писати повідомлення доступу не було. Щодо культури спілкування, якщо вже ви відповідаєте від імені модератора, відгуки на мій коментар деяких очевидно досвідчених в цьому питанні користувачів форуму уже викликають сумніви.
У Вас не доступна кнопка "Відповісти"?

http://prntscr.com/sc2OSHrPWgFG

Не заморочуйтеся, те, що було мені потрібно на даному форумі- відгуки і поради в боротьбі з самим явищем блокування і безпідставними вимогами податківців (є різні шляхи, у Повідомленнях і скаргах в тому числі), того немає. А шкода- теперішня масовість явища могла посприяти хоч розгляду проблеми, якби були підстави. Оскільки ж на папері всі всім задоволені, ще й податківців уклінно просять, дана тема мені нецікава, догоджання стає, як показує практика, все малоефективнішим- подання таблиці по 12 раз- хороший приклад. Так що кнопка відповісти (як і кнопка написати повідомлення- саме ця функція була мені потрібна і була недоступна) наразі для мене неактуальні.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

16 листопада 2022, 13:43
cometa писав:
15 листопада 2022, 10:24
14 листопада 2022, 23:51
Що пропонуєте робити ви? У нас починаючи з 2017 року блокують періодично ПН. Не розблоковувати їх? Не" писати в податкову які ми хороші"? Втратити своїх покупців? Що конкретно пропонуєте ви?
Я пропоную в першу чергу вам поділитися досвідом, оскільки ви стикаєтеся з цією ситуацією, з ваших слів, з 2007 року, що конкретно робили ви із 2007 року, щоб проблема не поглиблювалася, як це відбувається зараз,- чи намагалися протестувати хоч у цих своїх поясненнях (довільна форма ж дозволяє), чи лише "розбещували" податківців своєю лояльністю у виконанні незаконних вимог, виправдовуючись, які ви хороші. Можливо, тоді частка провини за теперішній стан є й на вас- адже на папері всі були задоволені, отже все всіх влаштовувало. Чого ж тепер тут на форумі скаржитися?
ВАша відповідь ні про що. Ви всіх звинуватили, але самі нічого не пропонуєте, значить, нічого не робите. Критикуєш- пропонуй. Що конкретно РОБИТЕ ви? Як виявляється- теж НІЧОГО. А мій досвід. Більшість часу наше підприємство працювало з машинобудівними підприємствами. Вони подавали ПДВ на відшкодування. І в зв'язку з цим кожного місяця у нас було по 2-3 зустрічні перевірки ( по ланцюжку). При ВСІХ попередніх владах. Навіть коли ПН не реєстрували і не блокували ПН. Для мене особливо нічого не змінилося. Та сама зустрічна перевірка. А тут на форумі мені допомогали по різним питанням. Вас серед помічників не було А що стосується реакції людей. Хтось радіє, хтось лайном обливається. Буває по всякому. Ви звинувачуєте форум. А ви кому-небудь на форумі допомогли? Для початку, поділіться своїм досвідом. Чи ви вважаєте, що лише вам зобовязані допомагати . Сподіваюсь, вам стало легше. Порад не отримали, пар спустили

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Popen писав:
Nataly Mashurenko писав:
А складське приміщення?
А які коди ви подавали?. У нас також торгівля, склад , автомобіль, офіс. Так по товарним кодам у мене таблицю не прийняли жодного разу (там є код товара на вході та на виході). А по транспортним послугам прийняли з першого разу з тим же комплектом документів. Я думаю , що таблиці, де на вході та на виході одинакові коди вони не приймають. Виробництво, послуги -да

kinona1
Мастер
Мастер

Повідомлення kinona1 »

16 листопада 2022, 22:53
kinona1 писав:
16 листопада 2022, 14:35
16 листопада 2022, 14:03

Стосовно л..., г..., це питання вашого особистого сприйняття і вашого виховання. А захоплені коментарі окремих щасливчиків на фоні масового блокування і відхилень викликають тільки роздратування і грають на руку податківцям- бачите, он комусь же пощастило! Відгуки з порадами як краще прогнутися вважаю малоконструктивними- тепер уже вони, як показує практика, мало кому допомагають, та й зазвичай повторють роз'яснення податківців. Порад стосовно того, як боротися з цим явищем, на даному форумі не бачу, тому й так називаю його: ну, поскаржилися один одному. Для мене з останніх повідомлень інформативне- те, що дане явище стало масовим. Ну зараз, при такій масовості, можна у своєму повідомленні хоч акцентувати, що це ви робите послугу податківцям, надаючи з доброї волі інформацію, яку подавати не зобов' язані, чи обов'язково в формі прохання "нехай пан призначить мене улюбленою дружиною".
Як я і думала: сама вода і нічого по суті.
А ви після л... чекали від мене посилань на конкректні статті законодавства- прошу до юриста й платити добрі гроші. На даному форумі була надія побачити поради в боротьбі з явищем блокування, натомість лише поради як ще краще догодити податківцям, що вже, судячи з практики, мало допомагають. Як догоджали з 2017, так і продовжується. Та висловіть хоч обурення в тому Повідомленні- податківці ж офіційно стверджують, що ніякої проблеми не існує. І вони праві- обурення у всіх тільки на словах, а не в письмовій формі. Скажу більше, ми у своєму повідомленні якраз не прогиналися, воно ще на розгляді, тому текст, якщо буде ще бажання, може й викладу, але пізніше, і точно не для вас. Наразі- до бухгалтерської спільноти на цьому форумі- розчарування.
Та мені від вас особисто взагалі нічого не потрібно. Я токсичних людей обходжу десятою дорогою. P.S.Кнопка "відповісти", на яку вам вказував модератор, призначена саме для написання повідомлення.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”