Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Nataly Mashurenko
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Nataly Mashurenko »

cometa писав:
17 листопада 2022, 09:48
Popen писав:
16 листопада 2022, 18:28
Nataly Mashurenko писав:
16 листопада 2022, 14:37
В нас не прийняли таблицю з причиною, що основні засоби не відповідають заявленим в таблиці видам діяльності. Але ми чисто торгове підприємство, офіс та авто для перевезення є.
Може є тут хтось з позитивним досвідом подання таблиці, саме торгівельне підприємство? Буду дуже вдячна, якщо поділетесь своїм досвідом.
А складське приміщення?
А які коди ви подавали?. У нас також торгівля, склад , автомобіль, офіс. Так по товарним кодам у мене таблицю не прийняли жодного разу (там є код товара на вході та на виході). А по транспортним послугам прийняли з першого разу з тим же комплектом документів. Я думаю , що таблиці, де на вході та на виході одинакові коди вони не приймають. Виробництво, послуги -да
я теж таке подумала, що для торгових підприємств таблицю не приймуть, тільки розблоковувати кожного разу

Nataly Mashurenko
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Nataly Mashurenko »

cometa писав:
17 листопада 2022, 09:48
Popen писав:
16 листопада 2022, 18:28
Nataly Mashurenko писав:
16 листопада 2022, 14:37
В нас не прийняли таблицю з причиною, що основні засоби не відповідають заявленим в таблиці видам діяльності. Але ми чисто торгове підприємство, офіс та авто для перевезення є.
Може є тут хтось з позитивним досвідом подання таблиці, саме торгівельне підприємство? Буду дуже вдячна, якщо поділетесь своїм досвідом.
А складське приміщення?
А які коди ви подавали?. У нас також торгівля, склад , автомобіль, офіс. Так по товарним кодам у мене таблицю не прийняли жодного разу (там є код товара на вході та на виході). А по транспортним послугам прийняли з першого разу з тим же комплектом документів. Я думаю , що таблиці, де на вході та на виході одинакові коди вони не приймають. Виробництво, послуги -да
коди 8209002000 та 8207801100

Недобрий бухгалтер
УченикУченик

Повідомлення Недобрий бухгалтер »

kinona1 писав:
17 листопада 2022, 10:25
Недобрий бухгалтер писав:
16 листопада 2022, 22:53
kinona1 писав:
16 листопада 2022, 14:35

Як я і думала: сама вода і нічого по суті.
А ви після л... чекали від мене посилань на конкректні статті законодавства- прошу до юриста й платити добрі гроші. На даному форумі була надія побачити поради в боротьбі з явищем блокування, натомість лише поради як ще краще догодити податківцям, що вже, судячи з практики, мало допомагають. Як догоджали з 2017, так і продовжується. Та висловіть хоч обурення в тому Повідомленні- податківці ж офіційно стверджують, що ніякої проблеми не існує. І вони праві- обурення у всіх тільки на словах, а не в письмовій формі. Скажу більше, ми у своєму повідомленні якраз не прогиналися, воно ще на розгляді, тому текст, якщо буде ще бажання, може й викладу, але пізніше, і точно не для вас. Наразі- до бухгалтерської спільноти на цьому форумі- розчарування.
Та мені від вас особисто взагалі нічого не потрібно. Я токсичних людей обходжу десятою дорогою. P.S.Кнопка "відповісти", на яку вам вказував модератор, призначена саме для написання повідомлення.

"Я токсичних людей обходжу..." ...і продовжуєте далі коментувати. Про кнопку вже було в моєму коментарі- "не заморочуйтеся". От ті ваші слова про роботу під час війни, про намагання виживати і решта- вони й мають бути і в Повідомленнях, і в Скаргах, а не лише на форумі. А взагалі така бурхлива реакція дивує- вас так зачепило за живе, що вже й висловів не добираєте, чи слово "лайно" вважається нормальним на цьому форумі- як ще один привід для розчарування у ньому.

Недобрий бухгалтер
УченикУченик

Повідомлення Недобрий бухгалтер »

cometa писав:
17 листопада 2022, 09:20
Недобрий бухгалтер писав:
16 листопада 2022, 13:43
cometa писав:
15 листопада 2022, 10:24

Що пропонуєте робити ви? У нас починаючи з 2017 року блокують періодично ПН. Не розблоковувати їх? Не" писати в податкову які ми хороші"? Втратити своїх покупців? Що конкретно пропонуєте ви?
Я пропоную в першу чергу вам поділитися досвідом, оскільки ви стикаєтеся з цією ситуацією, з ваших слів, з 2007 року, що конкретно робили ви із 2007 року, щоб проблема не поглиблювалася, як це відбувається зараз,- чи намагалися протестувати хоч у цих своїх поясненнях (довільна форма ж дозволяє), чи лише "розбещували" податківців своєю лояльністю у виконанні незаконних вимог, виправдовуючись, які ви хороші. Можливо, тоді частка провини за теперішній стан є й на вас- адже на папері всі були задоволені, отже все всіх влаштовувало. Чого ж тепер тут на форумі скаржитися?
ВАша відповідь ні про що. Ви всіх звинуватили, але самі нічого не пропонуєте, значить, нічого не робите. Критикуєш- пропонуй. Що конкретно РОБИТЕ ви? Як виявляється- теж НІЧОГО. А мій досвід. Більшість часу наше підприємство працювало з машинобудівними підприємствами. Вони подавали ПДВ на відшкодування. І в зв'язку з цим кожного місяця у нас було по 2-3 зустрічні перевірки ( по ланцюжку). При ВСІХ попередніх владах. Навіть коли ПН не реєстрували і не блокували ПН. Для мене особливо нічого не змінилося. Та сама зустрічна перевірка. А тут на форумі мені допомогали по різним питанням. Вас серед помічників не було А що стосується реакції людей. Хтось радіє, хтось лайном обливається. Буває по всякому. Ви звинувачуєте форум. А ви кому-небудь на форумі допомогли? Для початку, поділіться своїм досвідом. Чи ви вважаєте, що лише вам зобовязані допомагати . Сподіваюсь, вам стало легше. Порад не отримали, пар спустили
Тут на форумі так полюбляють слово "лайно"? Якщо ви читали мої попередні коментарі- ПИСЬМОВО У ЗВЕРНЕННЯХ, У СКАРГАХ ПИСАТИ ПРО НЕЗГОДУ ІЗ БЛОКУВАННЯМ, ІЗ НЕЗАКОННИМИ ВИМОГАМИ ПОДАТКОВОЇ, ПРО ТЕ, ЩО ДАНЕ ЯВИЩЕ ВБИВАЄ ПІДПРИЄМНИЦТВО І НАСКІЛЬКИ ВОНО НЕДОЦІЛЬНЕ ПІД ЧАС ВІЙНИ, ПРО ТЕ, ЩО ІНФОРМАЦІЮ ПОДАЄТЕ ВИМУШЕНО, ЩОБ НЕ ПОГІРШУВАТИ ВІДНОСИНИ З КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ.
Саме в такому підході, на мій погляд, є надія у ефективності сьогодні. І саме так робимо ми. Вам наш конкретний текст навести?
Щодо вас незрозуміло- вас явище блокування влаштовує? Тоді про що мова? Стосовно влади- до чого це? Ви намагалися похвалити нововведення теперішньої влади? Які ви десь знайшли звинувачення форуму- розчарування, оскільки не бачу боротьби. Повторюю ще раз- НЕЗГОДА З ЯВИЩЕМ В ПИСЬМОВІЙ ФОРМІ. Так конкретно?

Юл_я
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Юл_я »

Добрий день! Допоможіть, будь ласка! В податковій накладній неправильно сказали назву послуги, реєстрація її зупинена. Що мені далі робити?
Виходить, підтвердження здійснення операції немає, документів немаю, щоб її розблокувати. Буду вдячна за практичну пораду

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Юл_я писав:
17 листопада 2022, 14:33
Добрий день! Допоможіть, будь ласка! В податковій накладній неправильно сказали назву послуги, реєстрація її зупинена. Що мені далі робити?
Виходить, підтвердження здійснення операції немає, документів немаю, щоб її розблокувати. Буду вдячна за практичну пораду
понимаю, но все равно сначала разблокировка , а потом РК

Кошик22
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Кошик22 »

Доброго дня!
Заблоковані накладні в декларації попадають в додаток 1 (як не зараєстровані).
Вірно я розумію?

Тільки тоді, коли розблокують зможемо зареєструвати. Матимемо штрафи за несвоєчасну реєстрацію.?

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Кошик22 писав:
17 листопада 2022, 15:30
Доброго дня!
Вірно я розумію?

Тільки тоді, коли розблокують зможемо зареєструвати. Матимемо штрафи за несвоєчасну реєстрацію.?
нет не будет штафа, вы ж их зареестрировали, но только они заблокованые

Кошик22
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Кошик22 »

Маруся10 писав:
17 листопада 2022, 15:46
Кошик22 писав:
Доброго дня!
Вірно я розумію?

Дякую!
Але в додаток 1 вони попадають в декларації ?

Кошик22
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Кошик22 »

Маруся10 писав:
17 листопада 2022, 15:46
Кошик22 писав:
Доброго дня!
Вірно я розумію?

Дякую!
В декларації Медок автоматично відносить заблоковані накладні в Додаток 1. (як не зареєстровані). Це вірно ? Так і має бути?
Підкажіть, будь ласка.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”