і мене цікавить,що з тою таблицею подавати?,а то за кожен "новий" код УКТЗЕД попадаю в блокування при чому отримую з таким кодом вхідну податковуqwerty2023 писав: ↑23 грудня 2022, 14:26Підкажіть будь ласка створили таблицю данних, разом з таблицею які документи потрібно відправляти?
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Ученик
- Дякував (ла): 5 разів
Добрий день!
Допоможіть будь ласка, які документи потрібно підкріпити до скарги , щоб розблокували ПН?
Діяльність компані оптова торгівля товарами.
1 скарга буда подана , прийшло рішення відмовлено, зараз потрібно по іншим рішенням відправляти
Допоможіть будь ласка, які документи потрібно підкріпити до скарги , щоб розблокували ПН?
1 скарга буда подана , прийшло рішення відмовлено, зараз потрібно по іншим рішенням відправляти
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Проаналізуйте які доки не прикріпили. Явно, чогось не хватає на їх думку. Різна господарська діяльність, різні підтверджуючі доки. Звяжіться з комісією, що не подобається. Від цього будете відштовхуватись при відправці скарги.qwerty2023 писав: ↑24 грудня 2022, 11:09Добрий день!
яке місто?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
мають бути без
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 3 рази
добрий день. у когось таблиця прийняли? в мене другий раз не приймають, типу невідповідність діяльності основним фондам ... 20-опп подала про орендований офіс, що ще їм треба? у нас послуги, при чому в основному через третіх осіб і ми як посередник, основні фонди не особливо задіяні. чи треба прям стіл компьютер в 20-опп?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
Я подавала еще 1 декабря - тоже тишинаcosmicgirl писав: ↑23 грудня 2022, 11:29така ж ситуація. 05.12 подала повідомлення. відповіді немає. вже маю другу заблоковану накладну на того ж контрагента. не знаю навіть що казати людям. =( коли вони отримають свій податковий кредит невідомо.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
У мене така ж історія була.. У нас оптова торгівля....Al'ka писав: ↑26 грудня 2022, 15:57добрий день. у когось таблиця прийняли? в мене другий раз не приймають, типу невідповідність діяльності основним фондам ... 20-опп подала про орендований офіс, що ще їм треба? у нас послуги, при чому в основному через третіх осіб і ми як посередник, основні фонди не особливо задіяні. чи треба прям стіл компьютер в 20-опп?
Я подала Довідку "список усіх наявних основних засобів і МНМА (станом на дату подання балансу, щоб могли собі звірити).. " із первісною та залишковою вартість.. (і столи і принтер і телефон і стелажі)
Після того таблиці приймають
-
- Ученик
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 2 рази
Доброго вечера. Треба подати скаргу на рішення про відмову в реєстрації ПН/РК до Центральної комісії, підкажіть де можна найти код податкової? чи відправляти на свою податкову? підкажіть будь ласка, вперше з таким стикнулась.