Коли розблокована? Включаєте у місяці розблокування.
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
розблокована 02.01.23
-
- Мастер
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 3 рази
Доброго дня шановні! Допоможить будь ласка розібратись з новими крітеріями блокування Податкових накладних, які діють з 11.01.23р. :
без моніторінгу реєструються накладні. обсяг постачання яких складає 500 000грн чи 1000 000 грн без ПДВ в поточному місяці?
без моніторінгу реєструються накладні. обсяг постачання яких складає 500 000грн чи 1000 000 грн без ПДВ в поточному місяці?

-
- Высший разум
- Дякував (ла): 193 рази
- Подякували: 59 разів
Если вы не являетесь рисковым плательщиком, то при условии что объем поставок зарег. с начала месяца НН меньше 1млн, и объем поставок одному покупателю, включая текущую НН меньше 100 тыс, и ваш руководитель является руководителем не более, чем 3-х плательщиков НДС, то критерии рисковости по операциям не срабатывают.
-
- Ученик
- Дякував (ла): 4 рази
шановні колеги, прошу допомоги.Роблю ПОВІДОМЛЕННЯ
про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку
критеріям ризиковості платника податку.Не можу зрозуміти, як причепити те пояснення, воно в мене відскановано на 6 аркушах.Як його завантажити, підкажіть,будь ласочка
про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку
критеріям ризиковості платника податку.Не можу зрозуміти, як причепити те пояснення, воно в мене відскановано на 6 аркушах.Як його завантажити, підкажіть,будь ласочка

- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
А де ви робите Повідомлення, в "Медку" ?Хелен Марлен писав: ↑17 січня 2023, 07:18шановні колеги, прошу допомоги.Роблю ПОВІДОМЛЕННЯ
критеріям ризиковості платника податку.Не можу зрозуміти, як причепити те пояснення, воно в мене відскановано на 6 аркушах.Як його завантажити, підкажіть,будь ласочка![]()
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Так сконвертуйте усі шість арк. і якщо треба стисніть,Popen писав: ↑17 січня 2023, 08:31А де ви робите Повідомлення, в "Медку" ?Хелен Марлен писав: ↑17 січня 2023, 07:18шановні колеги, прошу допомоги.Роблю ПОВІДОМЛЕННЯ
критеріям ризиковості платника податку.Не можу зрозуміти, як причепити те пояснення, воно в мене відскановано на 6 аркушах.Як його завантажити, підкажіть,будь ласочка![]()
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 193 рази
- Подякували: 59 разів
Колеги на виробництві, які вже мають досвід подання документів на розблокуання! Скажіть, будь ласка, наскільки критично подати (не подати) калькуляцію. Вона в мене виглядає не дуже реалістично, і я не можу вирішити подавати чи ні.
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Калькуляцію подаю до таблиці. а для розблокування просто описую процес виготовлення, яка сировина і у кого вона закуплена і прикладаю усі накладні