Корректировка НН
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
а хто сьогодні поповнював пдв-рахунок? як довго гроші йшли, а то я вже півдня чекаю
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
ви не одинокіInna Medvetska писав:а хто сьогодні поповнював пдв-рахунок? як довго гроші йшли, а то я вже півдня чекаю
-
- Оракул
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 83 рази
Якщо покупець наполягає на своїй правоті, то мабуть виходу у Вас немає. В принципі кінцевий результат від цього не зміниться.Inna Medvetska писав:у мене вже була колись з ними сутуація, що вони повернули вже оплачений товар і їх бухгалтер сказала, що їй потрібно корегування до повернення і іншого бути не може.Helga_R писав:Мені здається, Ви неправильно зробили. У Вас перша подія була 09.10.15 поп.оплата, тому все-таки потрібно було 02.12 зробити нульове коригування, а лише на різницю -нову ПН.Inna Medvetska писав: товар вони повернули сьогодні і беруть новий сьогодні, тому я коригування на повернення виписала, а на відгрузку нову податкову
Підстава для виписки нової ПН на повну суму яка? І коригування Ви не повинні були на - всю суму, бо ще є поп. оплата. Це моя думка.
тому і сьогодні у мене так, хоча я розумію, що повинно в коригуванні бути 0
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
та я теж так подумала і виріщила нерви собі не псувати, бо і так їх немаHelga_R писав:Якщо покупець наполягає на своїй правоті, то мабуть виходу у Вас немає. В принципі кінцевий результат від цього не зміниться.Inna Medvetska писав:у мене вже була колись з ними сутуація, що вони повернули вже оплачений товар і їх бухгалтер сказала, що їй потрібно корегування до повернення і іншого бути не може.Helga_R писав: Мені здається, Ви неправильно зробили. У Вас перша подія була 09.10.15 поп.оплата, тому все-таки потрібно було 02.12 зробити нульове коригування, а лише на різницю -нову ПН.
Підстава для виписки нової ПН на повну суму яка? І коригування Ви не повинні були на - всю суму, бо ще є поп. оплата. Це моя думка.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
Если следовать НКУ, то на возврат товара Вы должны выписать РК и на новую поставку НН.Inna Medvetska писав:у мене вже була колись з ними сутуація, що вони повернули вже оплачений товар і їх бухгалтер сказала, що їй потрібно корегування до повернення і іншого бути не може.Helga_R писав:Мені здається, Ви неправильно зробили. У Вас перша подія була 09.10.15 поп.оплата, тому все-таки потрібно було 02.12 зробити нульове коригування, а лише на різницю -нову ПН.Inna Medvetska писав: товар вони повернули сьогодні і беруть новий сьогодні, тому я коригування на повернення виписала, а на відгрузку нову податкову
Потом уже налоговая начала писать, что можно РК=0.
И бухгалтера стали придерживаться РК=0, потому что его регистрирут продавец и не нужен регистрационный лимит.
Так, что Вы все сделали правильно.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
если зарегистрировали РК от 05.11.15 с "-" 02.12.15, то у покупателя в декларацию какого периода он попадет?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
Покупатель уменьшает свой НК по дате выписки РК, независимо от регистрации. Так что -ноябрь Это если РК на "-"Ребекка писав:если зарегистрировали РК от 05.11.15 с "-" 02.12.15, то у покупателя в декларацию какого периода он попадет?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 101 раз
- Подякували: 6 разів
Виписала податкову на неплатника. Пізніше виявила, що це платник. Потрібно виписати коригування відразу з виправленнями чи спочатку на неплатника (в причині вказати - помилка в реквізитах), а потім з виправленнями?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
сначала делаете РК к вашей неправельной НН с причиной "ошибочно выписана" этой же датой, но под новым номером выписываете правильную ННMariNka92 писав:Виписала податкову на неплатника. Пізніше виявила, що це платник. Потрібно виписати коригування відразу з виправленнями чи спочатку на неплатника (в причині вказати - помилка в реквізитах), а потім з виправленнями?