даGusya писав:Спасибо. Получается, что я заполняю 6, 7 и 10 столбик. А внизу где "Усього" и "Сума коригування податк. зобов. і податк. кредиту" будут стоять прочерки???ArinaArina писав:внутри будет причина: изменение номенклатуры. по одной строке ошибочный товар кол-во и сумма с минусом, по другой - правильный товар - все с плюсомGusya писав:Подскажите пожалуйста. 27.11.15 была оплата от покупателя на сумму 10000,00грн. Выписала НН. Но вписала не то наименование товара. Как сделать корректировку и что внутри написать??? Очень срочно нужно. Сегодня последний день регистрации НН!!!
Корректировка НН
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
-
- Знаток
- Дякував (ла): 2 рази
Доброго дня. Така ситуація. Покупець оплатив рахунок 17 листопада передоплата за обладняння. Була на суму оплати виписана податкова і зареєстрована. Потім передумав і взяв зовсім інший товар. Розхідна накладна 01.12. на трохи меншу суму. 16.12-залишок по передоплаті був повернений. Яе правильно зробити коригування до податкової??? Допоможіть будь-ласка
-
- Знаток
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
-
- Знаток
Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
правильноmalay.vika писав:тобто я правильно зрозуміла, 01.12-нульовий РК, а 16.12-на суму повернення
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
Вы должны выписать на правильный ИНН новую НН. А на ошибочного контрагента выписать минусовой РК, и этот ошибочный контрагент должен его зарегистрировать.Kelena писав:Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.
Или я не правильно поняла Ваш вопрос?
Там, справа в тому , що ІНН був 400000000, як не заповнений, це означає , що я все одно реєєструю накладну на покупця роблю цю мінусову на 4000000000?ArinaArina писав:Вы должны выписать на правильный ИНН новую НН. А на ошибочного контрагента выписать минусовой РК, и этот ошибочный контрагент должен его зарегистрировать.Kelena писав:Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
покупатель плательщик НДС или нет???Kelena писав:Там, справа в тому , що ІНН був 400000000, як не заповнений, це означає , що я все одно реєєструю накладну на покупця роблю цю мінусову на 4000000000?ArinaArina писав:Вы должны выписать на правильный ИНН новую НН. А на ошибочного контрагента выписать минусовой РК, и этот ошибочный контрагент должен его зарегистрировать.Kelena писав:Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.