Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Gusya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 70 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Gusya »

Подскажите пожалуйста! Я в НН неправильно указала ед. измерения. Написала грн., а нужно шт. Как это исправить (покупатель очень настаивает, хотя это были рекл. услуги).

rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

Gusya писав:Подскажите пожалуйста! Я в НН неправильно указала ед. измерения. Написала грн., а нужно шт. Как это исправить (покупатель очень настаивает, хотя это были рекл. услуги).
с грн.- значение с минусом, с шт.- с плюсом, корректировка нулевая, регистрируете Вы.
выше есть ответ на аналогичный вопрос.

Gusya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 70 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Gusya »

rubin писав:
Gusya писав:Подскажите пожалуйста! Я в НН неправильно указала ед. измерения. Написала грн., а нужно шт. Как это исправить (покупатель очень настаивает, хотя это были рекл. услуги).
с грн.- значение с минусом, с шт.- с плюсом, корректировка нулевая, регистрируете Вы.
Скажите пожалуйста. У меня в НН 13 строк: 12 строк с неправильной ед. измерения, а в 13 строк ед. измерения указана правильно. В корректировке я указываю только 12 строк???

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Gusya писав:
rubin писав:
Скажите пожалуйста. У меня в НН 13 строк: 12 строк с неправильной ед. измерения, а в 13 строк ед. измерения указана правильно. В корректировке я указываю только 12 строк???
так

*Lyuda*
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення *Lyuda* »

Добрый день! Подскажите, пожалуйста: при возврате предоплаты неплательщику я имею право выписать РК?

Unnak
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення Unnak »

В ПН не правильно вказано контрагента,підкажіть,як зробити РК?

Unnak
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення Unnak »

Мабуть потрібно зробити РК ,анулювати ПН з неправильним контрагентом,і виписати з правильним,інакше не можна?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1929 разів
Подякували: 6617 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Unnak писав:В ПН не правильно вказано контрагента,підкажіть,як зробити РК?
Що саме неправильно ? Назва, ІПН чи ще щось ?

Oska
Гений
Гений
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 12 разів

Повідомлення Oska »

Дрброго дня. Підкажіть будь-ласка. В 2013 році взяли товар під реалізацію, була виписана на нас податкова накладна. В 12 місяці товар повернули, продавець прислав РК. Який код зобовязань мені потрібно поставити (5)? реєструвати цей РК не потрібно?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1929 разів
Подякували: 6617 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Oska писав:Дрброго дня. Підкажіть будь-ласка. В 2013 році взяли товар під реалізацію, була виписана на нас податкова накладна. В 12 місяці товар повернули, продавець прислав РК. Який код зобовязань мені потрібно поставити (5)? реєструвати цей РК не потрібно?
РК у вас на податковий кредит, код здається 133, подивіться... Треба реєструвати вам.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”