Реестр выданых и полученых налоговых накладных

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Любослава писав:
Фаинна писав:Пропустила НН за 01.12.14. Заметила сегодня. Выписала , но теперь нарушилась нумерация. Реестр отсортировала по номеру.
В реестре она оказалась последней.Что за это будет? только админштраф?
Ну как бы да, админштраф по проверке будет по-любому, но только один.
А без проверки, по этому вопросу - НИЧЕГО не должно быть.
Номер п/п в Реестре должен = Номеру НН.
слава Богу, что с 01.01.15 хоть о нумерации не нужно думать

karmen2011
Гений
Гений
Дякував (ла): 676 разів
Подякували: 178 разів

Повідомлення karmen2011 »

подскажите пожалуйста как в новом реестре НН отобразить годовой перерасчет НК .что то никак не могу найти

Теоретик
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення Теоретик »

karmen2011 писав:подскажите пожалуйста как в новом реестре НН отобразить годовой перерасчет НК .что то никак не могу найти
Згідно розділу IV Наказу МФУ від 22.09.2014 № 958: "Коригування податкового кредиту, що проводиться у зв'язку з перерахунком частки використання товарів/послуг, необоротних активів в оподатковуваних та неоподатковуваних операціях за підсумками календарного року, здійснюється на підставі бухгалтерської довідки. При реєстрації такої бухгалтерської довідки у розділі II Реєстру за останній податковий період календарного року робиться такий запис: у графі 2 - дата останнього дня звітного періоду календарного року, у графі 3 - дата складання бухгалтерської довідки, у графі 5 - вид документа (БО), у графі 11 - сума коригування податку на додану вартість, визначена у додатку 7 до декларації (рядок 16.4 декларації з податку на додану вартість), з відповідним знаком ("+" чи "-")".

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Сьогодні я додзвонилася на гарячу лініцю по заповненні деки і реєстру. В реєстрі неплатників, якщо у вас тільки операції оподатковувані усіх відображається у колонці 10, при тому там, де сума ПДВ 0 не ставиться. Щодо того який вид документу ставити мені пояснили так: якщо платник незареєстрований як платник пдв, то код має бути НП.
На моє питання, як поступати із РКО банку, ставити БО чи НП, сказали що питання на погодженні... І будь мудрим...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Ленусик
ЗнатокЗнаток
Подякували: 5 разів

Повідомлення Ленусик »

Добрый день нужно помощь

"Управление торговым предприятием для Украины", редакция 1.2.
Разработка конфигурации: "ABBYY Ukraine", 2007-2014 (1.2.25.1)
не могу реестр сохранить в ХМЛе что бы внятуть в Медок
може подскажете

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

Natalenna писав:Сьогодні я додзвонилася на гарячу лініцю по заповненні деки і реєстру. В реєстрі неплатників, якщо у вас тільки операції оподатковувані усіх відображається у колонці 10, при тому там, де сума ПДВ 0 не ставиться. Щодо того який вид документу ставити мені пояснили так: якщо платник незареєстрований як платник пдв, то код має бути НП.
На моє питання, як поступати із РКО банку, ставити БО чи НП, сказали що питання на погодженні... І будь мудрим...
Из порядка заполнения :
У разі придбання у платника податку на додану вартість товарів/послуг та необоротних активів, звільнених від оподаткування та тих, що не є об'єктом оподаткування, а також придбання в особи, не зареєстрованої платником податку на додану вартість, у графах 11, 13, 15, 17, 19 та 21 проставляється нуль.

Натали5
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Натали5 »

Валюша с писав:
Natalenna писав:Сьогодні я додзвонилася на гарячу лініцю по заповненні деки і реєстру. В реєстрі неплатників, якщо у вас тільки операції оподатковувані усіх відображається у колонці 10, при тому там, де сума ПДВ 0 не ставиться. Щодо того який вид документу ставити мені пояснили так: якщо платник незареєстрований як платник пдв, то код має бути НП.
Из порядка заполнения :
У разі придбання у платника податку на додану вартість товарів/послуг та необоротних активів, звільнених від оподаткування та тих, що не є об'єктом оподаткування, а також придбання в особи, не зареєстрованої платником податку на додану вартість, у графах 11, 13, 15, 17, 19 та 21 проставляється нуль.
Вчера звонила на горячую линию на вопрос : "Как заполнять ІІ раздел реестра с неплательщиками НДС ?".
Ответ : " На данный вопрос у нас ответа нет, позвоните попозже, пожалуйста " .
Реестр сдала, заполнила гр.8 и гр.10, а в остальных гр. 11, 13, 15, 17, 19, 21 - проставила 0, как предусмотрено порядком .

Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 2407 разів

Повідомлення Любознательная »

Почти все банки - плательщики НДС!!!

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Любознательная писав:
якщо вони платники ПДВ то вид документа ставити БО?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2115 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Natalenna писав:
Любознательная писав:
якщо вони платники ПДВ то вид документа ставити БО?
Я, например, ничего не ставлю, т.к. давно понял, что эта, пардон, мурня (в виде РКО банка) никому не нужна: ни нам, ни ГНИ !!! #g_witch#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”