Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
utya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 72 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення utya »

Нам тільки залишається брати усі залишки товарів на складі станом на 12.08.12... дивитися на партії.. і слати запити нашим постачальникам про надання інформації по ВМД... потім чекати .. коли ті далі подадуть запти.. і так до безгінечності... Тільки як встигнути в 15днів??...

Певно хоче пан Азаров створити нові робочі місяця "відстежувач проиходу" "реєстратор"... (В Китаї ж створили посади "нажимати кнопку в ліфті в 3 поверховому будинку")

lara777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 354 рази

Повідомлення lara777 »

utya писав:Нам тільки залишається брати усі залишки товарів на складі станом на 12.08.12... дивитися на партії.. і слати запити нашим постачальникам про надання інформації по ВМД... потім чекати .. коли ті далі подадуть запти.. і так до безгінечності... Тільки як встигнути в 15днів??...
Я уже своих поставщиков озадачила (правдо у меня их мало)

utya
Оракул
Оракул

Повідомлення utya »

lara777 писав:
Я уже своих поставщиков озадачила (правдо у меня их мало)
Я вже теж до деяких передзвонила.. вони ніц не знають.. будуть дивитися... А з залишками як...?? Як в 1 с все уе записати.. Якщо бкдемо ту всю байду писати в р.3 (я так думаю)... то скільки ж у нас задівоєнь одиниць товару буде#wall# #g_cray2#

aniri
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 401 раз
Подякували: 1233 рази

Повідомлення aniri »

помню как у меня были поставщики, что считали код укт не обязательным в случае если товар был уже куплен и весел остатком до вступления закона. с вмд чую будит тоже самое. и как всегда сиди волнуйся, за свой НК#g_cray#

utya
Оракул
Оракул

Повідомлення utya »

Мене найбільше обурило те.. що коли я подзвонила до ДПІ то вони не знають як бути.. будуть далі дзвонити...

У мене питання а навіщо ті працівники ДПІ там.. якщо не знають як працювати бухгалтерам.Для чого ті СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ створювати..

Перш ніж давати документи на підбис "гаранту" може потрібно знати як поводитися в тій ситуації.. мати чіткий план реалізації задуму...#rtfm# .

А ні.... жити так... "бухгалтера собі розберуться..."

У мене робота сьогодні не йде...#g_witch#

lara777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 354 рази

Повідомлення lara777 »

utya писав:Мене найбільше обурило те.. що коли я подзвонила до ДПІ то вони не знають як бути.. будуть далі дзвонити...

У мене питання а навіщо ті працівники ДПІ там.. якщо не знають як працювати бухгалтерам.Для чого ті СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ створювати..

Перш ніж давати документи на підбис "гаранту" може потрібно знати як поводитися в тій ситуації.. мати чіткий план реалізації задуму...#rtfm# .

А ні.... жити так... "бухгалтера собі розберуться..."

У мене робота сьогодні не йде...#g_witch#
Их дело проверять.
К тому времени как они выйдут на проверку уже все будет извесно.#smoke#

atir
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 85 разів
Подякували: 219 разів

Повідомлення atir »

Прочитала це все і просто в шоці. В нас є імпортна с/г техніка і 2004 р., 2006р. купівлі і періодично ми її продаємо і купляємо нову, ГТД не має бо куплена через 3-ті руки. І що в такому випадку робить??? #cray#

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Да ничего, предупреждать покупателя, чтобы он подавал на Вас Дод.8 по таким накладным, т.к. у Вас нет ГТД на эти товары. А налоговики пусть удавятся, проверяя каждую скаргу. Ох, их теперь сколько будет!

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

Бюгюльмэ писав:Да ничего, предупреждать покупателя, чтобы он подавал на Вас Дод.8 по таким накладным, т.к. у Вас нет ГТД на эти товары. А налоговики пусть удавятся, проверяя каждую скаргу. Ох, их теперь сколько будет!

ничего , они новые точки "слуг народа" организуют - будет испектор по д8 !а что детей своиз нужно же пристраивать на теплые места, которые высоко оплачиваются налогоплательщиками.!

к тому же им и знать ничего не нужно = они если что у бухгалтеров будут новости узнавать!

Вы знаете, я уже даже никуда не звоню. как будет- так будет. чего себе нервы портить.....

utya
Оракул
Оракул

Повідомлення utya »

Цікаво ... коли ДПІ буде знати як заповнювати ПН..#sigh# ... Тут довго чекати не має як... все-таки маємо 15 днів... От уявляю яка ситуація буде на сервері 27 серпня#help# #help#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”