Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

отримала розрахунок коригування 12.05.16 до ПН від 29/04/16 невірно була вказана дата ПН я ж цей розрахунок не показую у деці та у до д.1 бо він нульовий?
підскажіть якщо у податковій постачальник неправилььно дату вказав то хто реєструє цю податкову?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

иск писав:отримала розрахунок коригування 12.05.16 до ПН від 29/04/16 невірно була вказана дата ПН я ж цей розрахунок не показую у деці та у до д.1 бо він нульовий?
підскажіть якщо у податковій постачальник неправилььно дату вказав то хто реєструє цю податкову?
Дату ніколи не виправляла через РК..... Вам постачальник має зробити мінусову РК на неправильну дату як "помилково виписана" - ви її реєструєте і постачальник робить нову ПН вірною датою.
Я роблю так і прошу, щоб мені так робили. Через РК вважаю не можна виправити, імхо

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

иск писав:отримала розрахунок коригування 12.05.16 до ПН від 29/04/16 невірно була вказана дата ПН я ж цей розрахунок не показую у деці та у до д.1 бо він нульовий?

НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ
НЕ ТОЙ ДАТОЙ: ЧТО ДЕЛАТЬ?

Шаг 1. Оформить Расчет корректировки к нало-
говой накладной с «неправильной» датой.
Расчет корректировки следует зарегистрировать
в Едином реестре налоговых накладных, однако
выполнить такую регистрацию должен покупатель.
Шаг 2. Оформить и зарегистрировать в Едином
реестре новую налоговую накладную с той же но-
менклатурой, но с правильной датой. Если такая
регистрация состоится в пределах 15 календар-
ных дней с даты, указанной в правильной на-
логовой накладной, то никаких последствий для
покупателя и продавца не будет. Если накладная
будет зарегистрирована после истечения указан-
ного срока, то продавец должен будет уплатить
штраф У покупателя право
на налоговый кредит возникнет в периоде реги-
страции правильной налоговой накладной.

RYZYK
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4434 рази
Подякували: 1221 раз

Повідомлення RYZYK »

Делаю корректировку (в ОПЗ)- только в заглавии добавляю № филиала. Табличная часть пустая. Не проходит проверку Error parsing " as unsignedLong datatype.
Дата корректировки - сегодняшняя, № 1. Указаны дата налоговой и номер, который корректируется. Все реквизиты на месте. Кто сталкивался? Как это обойти?

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення иск »

Tasa писав:
Дату ніколи не виправляла через РК..... Вам постачальник має зробити мінусову РК на неправильну дату як "помилково виписана" - ви її реєструєте і постачальник робить нову ПН вірною датою.
Я роблю так і прошу, щоб мені так робили. Через РК вважаю не можна виправити, імхо
в декларации за апрель я этот РК не показываю?

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення иск »

получила расчет корректировкаи от поставщика я ее импортировала в свою программу этот документ должен попасть туда все мои налоговые которые я регистрирую для свих клиентов или в закладку где получены налоговые от поставщика не удается зарегистрировать расчет?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

иск писав:получила расчет корректировкаи от поставщика я ее импортировала в свою программу этот документ должен попасть туда все мои налоговые которые я регистрирую для свих клиентов или в закладку где получены налоговые от поставщика не удается зарегистрировать расчет?
"в закладку где получены налоговые от поставщика", відкриваєте, підписуєте і відправляєте

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

А як виписати РК до РК?

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

Був виписаний РК на збільшення ціни, тепер виявилося що він помилковий, виписую РК до нього пише що такої ПН (а булв РК а не ПН) не було
як вірно зробити?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Наташа_75 писав:А як виписати РК до РК?
РК виписується до ПН. Якщо раніше вже робився РК до такої накладної, то треба це враховувати.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”