Наташа_75 писав:Був виписаний РК на збільшення ціни, тепер виявилося що він помилковий, виписую РК до нього пише що такої ПН (а булв РК а не ПН) не було
як вірно зробити?
Ви робите ще 1 РК до ПН тільки тепер у вас буде з мінусом (був же з плюсом, так ?) Таким чином анулюється перший РК. По-іншому ніяк.
Підкажіть, якщо в накладній зменшилась кількість товару, то накладну реєструє покупець. Тобто, я імпортую податкову з 1С і відправляю контрагенту, навіть не підписую? Допоможіть, бо до цього реєструвала тільки нульовки.
MariNka92 писав:Підкажіть, якщо в накладній зменшилась кількість товару, то накладну реєструє покупець. Тобто, я імпортую податкову з 1С і відправляю контрагенту, навіть не підписую? Допоможіть, бо до цього реєструвала тільки нульовки.
Подписываете и отправляете Покупателю, а он регистрирует в реестре. РК на уменьшение подписывается и Продавцом и Покупателем.
НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ НЕ ТОЙ ДАТОЙ , ИСПРАВИЛИСЬ ВЛОЖИЛИСЬ В 15 ДН.ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ С ПРАВИЛЬНОЙ ДАТОЙ В ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АПРЕЛЬ ЭТОТ РАСЧЕТ КОРРЕКТИРОВКИ НЕ ПОКАЗЫВАЕМ?
MariNka92 писав:Підкажіть, якщо в накладній зменшилась кількість товару, то накладну реєструє покупець. Тобто, я імпортую податкову з 1С і відправляю контрагенту, навіть не підписую? Допоможіть, бо до цього реєструвала тільки нульовки.
на минусовый РК ложатся два комплекта подписей.
Ваши-первые, отсылаете покупателю, он накладывает свои и регистрирует.
иск писав:НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ НЕ ТОЙ ДАТОЙ , ИСПРАВИЛИСЬ ВЛОЖИЛИСЬ В 15 ДН.ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ С ПРАВИЛЬНОЙ ДАТОЙ В ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АПРЕЛЬ ЭТОТ РАСЧЕТ КОРРЕКТИРОВКИ НЕ ПОКАЗЫВАЕМ?
иск писав:НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ НЕ ТОЙ ДАТОЙ , ИСПРАВИЛИСЬ ВЛОЖИЛИСЬ В 15 ДН.ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ С ПРАВИЛЬНОЙ ДАТОЙ В ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АПРЕЛЬ ЭТОТ РАСЧЕТ КОРРЕКТИРОВКИ НЕ ПОКАЗЫВАЕМ?