Ви робите ще 1 РК до ПН тільки тепер у вас буде з мінусом (був же з плюсом, так ?) Таким чином анулюється перший РК. По-іншому ніяк.Наташа_75 писав:Був виписаний РК на збільшення ціни, тепер виявилося що він помилковий, виписую РК до нього пише що такої ПН (а булв РК а не ПН) не було
як вірно зробити?
Корректировка НН (часть 2)
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
-
MariNka92
- Оракул

- Дякував (ла): 101 раз
- Подякували: 6 разів
Підкажіть, якщо в накладній зменшилась кількість товару, то накладну реєструє покупець. Тобто, я імпортую податкову з 1С і відправляю контрагенту, навіть не підписую? Допоможіть, бо до цього реєструвала тільки нульовки.
-
_oksana_
- Мудрец

- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 70 разів
MariNka92 писав:Підкажіть, якщо в накладній зменшилась кількість товару, то накладну реєструє покупець. Тобто, я імпортую податкову з 1С і відправляю контрагенту, навіть не підписую? Допоможіть, бо до цього реєструвала тільки нульовки.
Подписываете и отправляете Покупателю, а он регистрирует в реестре. РК на уменьшение подписывается и Продавцом и Покупателем.
-
Лапа
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
на минусовый РК ложатся два комплекта подписей.MariNka92 писав:Підкажіть, якщо в накладній зменшилась кількість товару, то накладну реєструє покупець. Тобто, я імпортую податкову з 1С і відправляю контрагенту, навіть не підписую? Допоможіть, бо до цього реєструвала тільки нульовки.
Ваши-первые, отсылаете покупателю, он накладывает свои и регистрирует.
-
Лапа
- Акула НКУ

Я как поставщик, показала бы.иск писав:НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ НЕ ТОЙ ДАТОЙ , ИСПРАВИЛИСЬ ВЛОЖИЛИСЬ В 15 ДН.ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ С ПРАВИЛЬНОЙ ДАТОЙ В ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АПРЕЛЬ ЭТОТ РАСЧЕТ КОРРЕКТИРОВКИ НЕ ПОКАЗЫВАЕМ?
- Irina911
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 562 рази
- Подякували: 930 разів
Лапа писав:Я как поставщик, показала бы.иск писав:НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ НЕ ТОЙ ДАТОЙ , ИСПРАВИЛИСЬ ВЛОЖИЛИСЬ В 15 ДН.ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ С ПРАВИЛЬНОЙ ДАТОЙ В ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АПРЕЛЬ ЭТОТ РАСЧЕТ КОРРЕКТИРОВКИ НЕ ПОКАЗЫВАЕМ?
-
Лапа
- Акула НКУ

А я бы как поставщик-показала бы)))Irina911 писав:Лапа писав:Я как поставщик, показала бы.иск писав:НАЛОГОВУЮ НАКЛАДНУЮ ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ НЕ ТОЙ ДАТОЙ , ИСПРАВИЛИСЬ ВЛОЖИЛИСЬ В 15 ДН.ЗАРЕГИСТРИРОВАЛИ С ПРАВИЛЬНОЙ ДАТОЙ В ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АПРЕЛЬ ЭТОТ РАСЧЕТ КОРРЕКТИРОВКИ НЕ ПОКАЗЫВАЕМ?
Чтобы потом лишних вопросов не возникало)))
Как покупатель-нет.
- Irina911
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 562 рази
- Подякували: 930 разів
та я б тоже. но врага надо знать в лицо, т.е. позицию налоговойЛапа писав:А я бы как поставщик-показала бы)))Irina911 писав:Лапа писав: Я как поставщик, показала бы.
Чтобы потом лишних вопросов не возникало)))
Как покупатель-нет.