код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

таке питання. продаємо автозапчастини на грузові автомобілі. майже все імпорт і звичайно з кодами. і от в нас така ситуація: прийшла наприклад ресора на автомобіль, на заводі її продають тільки як ремору і по гтд з кодом вона як ресора іде. ця ресора фактично складається з трьох листків і болта і це все можна продавати окремо як лист 1, лист 2, лист 3 і болт і наші покупці просять нас так робити.
ну в 1 с зрозуміло, я зроблю акти розукомплектовки і в мене будуть ці листи окремо, а як бути з кодом в цій ситуації?

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Если покупатель не Юр. лицо, проблем нет,можно оставить тот же код. Но правильнее делать запрос на ТПП с просьбой дать код ВЭД на отдельные составляющие и на основе полученного ответа готовить документы.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

novichok писав:Если покупатель не Юр. лицо, проблем нет,можно оставить тот же код. Но правильнее делать запрос на ТПП с просьбой дать код ВЭД на отдельные составляющие и на основе полученного ответа готовить документы.
у на всі покупці юр. особи, бо в нас оптова торгівля.
що таке тпп ще мене просвітіть і як довго вони відповідь давати будуть то?
і ще якщо з декількох деталей зробити один комплект, то тоді як з кодом бути загальним, якщо кожна деталь мала свій окремий код? чи буде взагалі без коду чи як вірно

romanenko
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 694 рази
Подякували: 462 рази

Повідомлення romanenko »

Inna Medvetska писав:
novichok писав:Если покупатель не Юр. лицо, проблем нет,можно оставить тот же код. Но правильнее делать запрос на ТПП с просьбой дать код ВЭД на отдельные составляющие и на основе полученного ответа готовить документы.
і ще якщо з декількох деталей зробити один комплект, то тоді як з кодом бути загальним, якщо кожна деталь мала свій окремий код? чи буде взагалі без коду чи як вірно
Если ваши поставщики покупали отдельно все и сами комплектовали у них должны быть коды на все комплектующие, или придется искать коды в классификатор таможенных кодов 2014 год.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

romanenko писав:
Inna Medvetska писав:
Если ваши поставщики покупали отдельно все и сами комплектовали у них должны быть коды на все комплектующие, или придется искать коды в классификатор таможенных кодов 2014 год.
коди є, тільки наприклад у комплекта 3 деталі, у кожної деталі свій код, а для комплекта який тоді вказувати? програма виписує наприклад у видатковій комплект А, і в податковій точно так же. чи в податковій потрібно виписувати всі деталі комплекта окремо по складниках? щось я заплуталася зовсім, у мене раніше проблем з цим не було, бо що прийшло, те і продали, а зараз халепа з цими комплектами і розбірками

Caramelka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 859 разів
Подякували: 517 разів

Повідомлення Caramelka »

Подскажите, какие изменения по кодам УКТЗЕД? Не могу понять ничего. Я в отпуске. Звонят , что не принимают товар - новые кода. Бросьте тапком, где читать......

romanenko
Оракул
Оракул

Повідомлення romanenko »

Inna Medvetska писав:
romanenko писав:
Inna Medvetska писав: у на всі покупці юр. особи, бо в нас оптова торгівля.
коди є, тільки наприклад у комплекта 3 деталі, у кожної деталі свій код, а для комплекта який тоді вказувати? програма виписує наприклад у видатковій комплект А, і в податковій точно так же. чи в податковій потрібно виписувати всі деталі комплекта окремо по складниках? щось я заплуталася зовсім, у мене раніше проблем з цим не було, бо що прийшло, те і продали, а зараз халепа з цими комплектами і розбірками
У нас делают калькуляцию и код не ставят. Сталкивалась что давали приложение 1 к налоговой накладной в которой расписывали все детали с кодами. Буду в понедельник на работе менеджеров потрясу они этим занимаются, у нас не часто.

romanenko
Оракул
Оракул

Повідомлення romanenko »

Caramelka писав:Подскажите, какие изменения по кодам УКТЗЕД? Не могу понять ничего. Я в отпуске. Звонят , что не принимают товар - новые кода. Бросьте тапком, где читать......
Вроде не чего не изменилось с кодами у нас тихо вот машину ждем с Польши.

tomassa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1103 рази
Подякували: 2360 разів

Повідомлення tomassa »

romanenko писав:
Caramelka писав:Подскажите, какие изменения по кодам УКТЗЕД? Не могу понять ничего. Я в отпуске. Звонят , что не принимают товар - новые кода. Бросьте тапком, где читать......
Вроде не чего не изменилось с кодами у нас тихо вот машину ждем с Польши.
Ну вообще-то последний раз коды немного изменились в этом году... не помню с какого месяца... и только на некоторые позиции... если вы в курсе этих изменений, то с тех пор - больше ничего...

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

romanenko писав:
Inna Medvetska писав:
romanenko писав: Если ваши поставщики покупали отдельно все и сами комплектовали у них должны быть коды на все комплектующие, или придется искать коды в классификатор таможенных кодов 2014 год.
У нас делают калькуляцию и код не ставят. Сталкивалась что давали приложение 1 к налоговой накладной в которой расписывали все детали с кодами. Буду в понедельник на работе менеджеров потрясу они этим занимаются, у нас не часто.
буду вдячна за будь-яку інформацію

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”