Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Maru
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Maru »

Сама такая же-выписываю все НН без ГТД и мои импортеры выписывают мне без ГТД и я их понимаю, как в один день они могут на все остатки по товарам найти эти данные??#wall#

Maru
Гуру
Гуру

Повідомлення Maru »

utya писав:Мене найюільше обурює, що ці всі проблеми цікавлять тільки нас бухгалтерів.. а далі всі мовчать.... Жодно інформації, щодо нашою проблемине не чути від ЗМІ... це просто кашмар...Я спеціально останнім часом новини дивлюся.. всі мовчать...

Памятаєте як ІР-шники боролися зі своїми проболемами??? Заблокували сайти, сервера. І все стало люкс.. Яке же нам вчинити.. за тиждень нас ніхто не почув..#help#
в том то и проблема , что это только НАША проблема!!! Больше она никого не касается!

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

Maru писав:Сама такая же-выписываю все НН без ГТД и мои импортеры выписывают мне без ГТД и я их понимаю, как в один день они могут на все остатки по товарам найти эти данные??#wall#
Выписать не проблема- можно поменять, а регистрировать как? Потом только корректировка и если прошло 15 дней с новой датой новую НН??? Фигня какая-то...

Татка в тапках
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 110 разів

Повідомлення Татка в тапках »

utya писав:Мене найюільше обурює, що ці всі проблеми цікавлять тільки нас бухгалтерів.. а далі всі мовчать.... Жодно інформації, щодо нашою проблемине не чути від ЗМІ... це просто кашмар...Я спеціально останнім часом новини дивлюся.. всі мовчать...

Памятаєте як ІР-шники боролися зі своїми проболемами??? Заблокували сайти, сервера. І все стало люкс.. Яке же нам вчинити.. за тиждень нас ніхто не почув..#help#
Да кто нас услышит?
Если меня собственный директор не слышит.
Знает, скот, что я не брошу фирму в такой момент на произвол судьбы.
А меня, значит, на растерзание налоговикам бросать можно.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Dfcbkbcf писав:Как по мне.. если они хотят ввести это ГТД в силу...то:
1. ГТД должны указывать только прямые импортеры;
и пусть импортеры згинут в завалах своих ГТД. а если импортер ошибется в №ГТД и Вас через годик так лишат НК, Вы с этим согласны?
Dfcbkbcf писав:3.Импортному товару нужно отменить 1-е событие... так-как номер ГТД может быть известен в неопределенный промежуток времени..
и все резко станут импортерами...или другой вариант - импортеры не будут вылезать из проверок
Dfcbkbcf писав:Только так можно будет работать нормально!!!!
работать будет нормально только в том случае, когда от правильности выписки бумажки (НН) Вашим поставщиком не будет зависить Ваше право на НК, определяемое по первому событию и закрепленное НКУ

Maru
Гуру
Гуру

Повідомлення Maru »

Согласна с Evelina ошибки поставщиков в большей мере отражаются именно на покупателях и это не есть правильно:-s

Н@фаня
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 29 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення Н@фаня »

оляля писав:будемо грати" вопиющий глас бухгалетра в пустине" на калькуляторах і ноутах
Дык уже неделю на ноутах галасуем. И ТИШИНА...#wall#

Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

#g_hospita Телефонувала в ДПІ до свого інспектора на рахунок проставлення номера та дати митної декларації, відповідь - треба ставити, ми ще не маємо роз'яснень, якщо не виписують ПН з даними митної декларації, то в додатку 8 не показують, там показують лише коли він не зареєстрував ПН. А так ми нічого ще не знаємо, але треба виписувати з даними митної декларації.

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

Налоговая накладная вредный документ, живут в Росии без нее и не кашляют, а НДС есть
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Ната2727 писав:#g_hospita Телефонувала в ДПІ до свого інспектора на рахунок проставлення номера та дати митної декларації, відповідь - треба ставити, ми ще не маємо роз'яснень, якщо не виписують ПН з даними митної декларації, то в додатку 8 не показують, там показують лише коли він не зареєстрував ПН. А так ми нічого ще не знаємо, але треба виписувати з даними митної декларації.
Ну молодцы, чего уж тут говорить! Покажите своим налоговикам бланк Дод.8, там к Табл.2 есть предисловие:
"Відповідно до пункту 201.10 статті 201 розділу V Кодексу заявляю про порушення продавцем порядку заповнення та/або порядку реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних."

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”