20 ГРУДНЯ 2017, 14:03
Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
Відбулося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України
.................................................................
Народні депутати також розглянули і за результатами голосування відхилили проекти Постанов про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України №7116/П і про скасування рішення Верховної Ради України від 7 грудня 2017 року про прийняття в першому читанні за основу та в цілому проекту Закону України про внесення змін до розділу Х "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель №7350-П; про скасування рішення Верховної Ради України від 7 грудня 2017 року про прийняття в цілому, як закону законопроекту про внесення зміни до розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до Митного кодексу України та Закону України "Про розвиток літакобудівної промисловості" щодо надання перехідного періоду українськими авіакомпаніями на перехід з літаків закордонного виробництва на літаки вітчизняного виробника №7280-П; про скасування рішення Верховної Ради України від 07.12.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році №6776-Д-П.
Свято наближається...)
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 19 разів
Уважаемые коллеги у кого есть положительный опыт разблокировки ошибочной НН? Заблокировали НН, а она оказалась ошибочно выписанной, может поделитесь сопроводительным письмом на разблокировку ошибочно выписанной нн? Спасибо!
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 19 разів
эл.почта 10242016m@gmail.comBuhgalteria писав:Уважаемые коллеги у кого есть положительный опыт разблокировки ошибочной НН? Заблокировали НН, а она оказалась ошибочно выписанной, может поделитесь сопроводительным письмом на разблокировку ошибочно выписанной нн? Спасибо!
еще раз Спасибо!#thank2#
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
До чого? До "Повідомленя" через "Наступні дії", до "Додаток до критеріїв"- приєднується лише 1, потрібно все вмістити до нього.Я бух! писав:А как добавить еще один докуент довыльного формату?
-
- Гений
- Дякував (ла): 276 разів
- Подякували: 28 разів
на сайте дфс есть форма которую необходимо заполнитьНовичок))) писав:Кто подавал запрос, в письменном или електронном виде подавали? И у кого есть пример, скиньте пожалуйста, буду очень благодарна.Alisa2014 писав:Подайте запрос на публичную информациюНовичок))) писав:Подскажите пожалуйста, с дня подачи скарги прошло 10 дней, но решения никакого не получили, что делать? Ожидать дальше есть смысл? Или как действовать?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
До додатків до критеріів я підєднав 3 додатки і відправилосяmarina11 писав:До чого? До "Повідомленя" через "Наступні дії", до "Додаток до критеріїв"- приєднується лише 1, потрібно все вмістити до нього.Я бух! писав:А как добавить еще один докуент довыльного формату?
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Ви приєднали 3 "Документ довільного формату"?! #clamping##goody# У якому ПЗ?zoltan писав:До додатків до критеріів я підєднав 3 додатки і відправилосяmarina11 писав:До чого? До "Повідомленя" через "Наступні дії", до "Додаток до критеріїв"- приєднується лише 1, потрібно все вмістити до нього.Я бух! писав:А как добавить еще один докуент довыльного формату?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
так,в елкабінетіmarina11 писав:Ви приєднали 3 "Документ довільного формату"?! #clamping##goody# У якому ПЗ?zoltan писав:До додатків до критеріів я підєднав 3 додатки і відправилосяmarina11 писав: До чого? До "Повідомленя" через "Наступні дії", до "Додаток до критеріїв"- приєднується лише 1, потрібно все вмістити до нього.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 451 раз
- Подякували: 264 рази
а я - 5 и принялось, отправляла через кабинет плательщикаzoltan писав:До додатків до критеріів я підєднав 3 додатки і відправилосяmarina11 писав:До чого? До "Повідомленя" через "Наступні дії", до "Додаток до критеріїв"- приєднується лише 1, потрібно все вмістити до нього.Я бух! писав:А как добавить еще один докуент довыльного формату?