Теперь будут тянуть с подписями... потом с печатью... вообщем раньше января не заработает
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 119 разів
- Подякували: 286 разів
Теперь будут тянуть с подписями... потом с печатью... вообщем раньше января не заработает
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Вик@,zoltanzoltan писав:так,в елкабінетіСкрытый текст
marina11 писав:Ви приєднали 3 "Документ довільного формату"?! #clamping##goody# У якому ПЗ?zoltan писав:До додатків до критеріів я підєднав 3 додатки і відправилося
Будь ласка, детальніше. Спеціально зараз зайшла до кабінету. Створюється "Додаток до критеріїв", при створенні можна додати 1 "Документ довільного формату". Що потрібно зробити, щоб приєднати 3-5?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
відправила повідомлення по блокованому РК.
5 робочих днів тому, рахувала наступний після подання.
Статус так і висить реєстрація призупинена, по повідомленні висить тільки перша квитанція.
В електронному кабінеті не відкривається повідомлення.
Як дізнатися чи РК розблокована
Статус так і висить реєстрація призупинена, по повідомленні висить тільки перша квитанція.
- marina11
- Светоч Мысли
Сьогодні мають надходити відповіді на повідомлення від 12.12. У кабінеті у "Вхідні/вихідні документи" нічого не з'явилося?Снежынка писав:відправила повідомлення по блокованому РК.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 451 раз
- Подякували: 264 рази
створюєте Додаток до критеріїв, а потім натискаєте на закладку "Додатки" та додаєте необхідну кількість додатків.marina11 писав:Вик@,zoltanzoltan писав:так,в елкабінетіСкрытый текст
marina11 писав: Ви приєднали 3 "Документ довільного формату"?! #clamping##goody# У якому ПЗ?
Будь ласка, детальніше. Спеціально зараз зайшла до кабінету. Створюється "Додаток до критеріїв", при створенні можна додати 1 "Документ довільного формату". Що потрібно зробити, щоб приєднати 3-5?
Добрый день, подскажите, пожалуйста,заблокированную за ноябрь РК на возврат предоплаты покупателю по решению комиссии зарегистрировали 20.12.2017, декларация за ноябрь подана, в Кабинете на дату регистрации заблокированной РК отображено увеличение регистрационного лимита и сразу же увеличение ∑перевищ. Лимит обнулен((( Как вернуть регистрационный лимит?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
о точно , тут є рішенняmarina11 писав:Сьогодні мають надходити відповіді на повідомлення від 12.12. У кабінеті у "Вхідні/вихідні документи" нічого не з'явилося?Снежынка писав:відправила повідомлення по блокованому РК.
Прийшла відмова.
Писати тепер скаргу(
- marina11
- Светоч Мысли
Коли я натискаю "Додатки", у мене спливає віконце з уже створеним додатком і все. Нові не приєднуються.Вик@ писав:створюєте Додаток до критеріїв, а потім натискаєте на закладку "Додатки" та додаєте необхідну кількість додатків.marina11 писав:Вик@,zoltanzoltan писав:так,в елкабінетіСкрытый текст
Ви не переплутали "Додаток" з "повідомленням" Точно він?!#blush# Покроково що і як потрібно зробити. Ця інформація дуже важлива для всіх жертв блокування.#drinks#
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 451 раз
- Подякували: 264 рази
Вы нажимаете "Додатки" при первоначальном создании Таблицы? Нужно добавлять после создания Таблицы, так же как и при добавлении к Повідомленню.marina11 писав: Коли я натискаю "Додатки", у мене спливає віконце з уже створеним додатком і все. Нові не приєднуються.
- marina11
- Светоч Мысли
Тобто створити Таблицю без додатка а додавати потім?Вик@ писав:Вы нажимаете "Додатки" при первоначальном создании Таблицы? Нужно добавлять после создания Таблицы, так же как и при добавлении к Повідомленню.marina11 писав: Коли я натискаю "Додатки", у мене спливає віконце з уже створеним додатком і все. Нові не приєднуються.
Знімаю питання. Немає жодної різниці приєднувати відразу чи потім, додаються. Давно працювала у кабінеті, тож не відразу згадала, що необхідно натиснути на віконце з номером додатка. Приєднадося навіть 27. Не знаю, чи коректно сформувався б додаток, але можливість є.
Дякую!!! Ваш досвід знадобиться колегам.#drinks#