Popen писав:#help# Выписываю РК к НН за июнь 2014 и шо-то помнится. что, якобы, для этих РК какая-то особая процедура...
"192.1.
...Розрахунки коригування, складені платником податку до податкових накладних, що не видаються отримувачу, що складені до 1 лютого 2015 року, а також складених під час отримання послуг від нерезидента, місцем постачання яких визначено митну територію України, підлягають реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних таким платником податку."
Я так понял, что регю этот РК я и в Д1 записываю как обычно в таблицу 1 ???
Т.е. Особая процедура - это только моё регение ?
Разобрался я с этим вопросом (с помощью уважаемой
cometa) и, если это кому-то будет полезным, то:
1. В цитате из 192.1 - это не перечисление трех условий при которых РК регит Продавец:
а) що не видаються отримувачу
б) що складені до 1 лютого 2015 року
в) а також складених під час отримання послуг від нерезидента, місцем постачання яких визначено митну територію України
2. На самом деле - это перечисление только двух условий:
а) що не видаються отримувачу, що складені до 1 лютого 2015 року
б) а також складених під час отримання послуг від нерезидента, місцем постачання яких визначено митну територію України
Таким образом, РК к НН до 01.01.15 ничем не отличаются от РК к НН после 01.01.15.
Косвенно подтверждает это и "Медок". Он не даёт возможности регить эти РК Продавцом, а предлагает отправлять их на регение Покупателю.