Исправление реестра налоговых накладных за предыдущий период

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Oska
Гений
Гений
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 12 разів

Повідомлення Oska »

Возникла ситуация что нарушена номерация в реєстре нн, поскольку возникли ошибки в с выписками. Чем это грозит????

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Oska писав:Возникла ситуация что нарушена номерация в реєстре нн, поскольку возникли ошибки в с выписками. Чем это грозит????
админ.протокол могут составить...да и то, не факт, что просто так к Вам прицепятся...если плановая, ну а там, в любом случае админ.протокол будет

ландыш
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 114 разів

Повідомлення ландыш »

Доброго ранку!!! В мене не відповідність даних ПК в реєстрі і в декларації ПДВ,все перепровірила всі ПН як в реєстрі суми пдв і загальні по приходах сходяться,що робити??? Взагалі вже нічого нерозумію, вночі все переглядала знов,голова зараз зовсім пуста....#g_cray# #g_cray# #g_cray#

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

ландыш писав:Доброго ранку!!! В мене не відповідність даних ПК в реєстрі і в декларації ПДВ,все перепровірила всі ПН як в реєстрі суми пдв і загальні по приходах сходяться,що робити??? Взагалі вже нічого нерозумію, вночі все переглядала знов,голова зараз зовсім пуста....#g_cray# #g_cray# #g_cray#
Вы письмо счастья из налоговой получили по несовпадению? или декларацию текущую не можете свести? я как-то вопрос не поняла...

ландыш
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення ландыш »

я за минулий місяць здала декларацію по ПДВ а не здала реєстр, то мені пока лише позвонили,але вже зі штрафом, а роблю реєстр і не йде ПК, в реєстрі менше хоча всі ПН є ,формую реєстр одна сума ПК формую декларацію інша сума ПК. незнаю що робити#g_cray#

Nadien
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 210 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення Nadien »

ландыш писав:Доброго ранку!!! В мене не відповідність даних ПК в реєстрі і в декларації ПДВ,все перепровірила всі ПН як в реєстрі суми пдв і загальні по приходах сходяться,що робити??? Взагалі вже нічого нерозумію, вночі все переглядала знов,голова зараз зовсім пуста....#g_cray# #g_cray# #g_cray#
А ви перевірили додаток 5по контрагентах ? Суми з реєстром ідуть? Чи не іде сума в декларації з додатком 5?

ландыш
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення ландыш »

Nadien писав:
А ви перевірили додаток 5по контрагентах ? Суми з реєстром ідуть? Чи не іде сума в декларації з додатком 5?

Дякую Вам за підказку,вже дійсно голова не варить,знайшла помилку,ПК менший на 30грн тепер треба подавати уточнення чи можна якось в поточній Декларації виправити???

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Если Вы говорите о реестре и декларации за апрель, то какие могут быть штрафы? Ещё есть время подать нову звитну с правильными данными и правильным реестром, и без всяких штрафов.

ландыш
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення ландыш »

ні я мала на увазі березень минулий місяць,бо квітневу деку відправила 2год тому.То треба уточнюючу подавати????

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

ландыш писав:ні я мала на увазі березень минулий місяць,бо квітневу деку відправила 2год тому.То треба уточнюючу подавати????
треба уточнюючу подавати

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”