Реестр выданых и полученых налоговых накладных
-
- Профи
- Дякував (ла): 16 разів
Дякую, а тоді код залишити той самий чи зробити вірний і яку дату отримання в реєстрі ставити ПН серпнем чи липнем, якщо в зобов"язання вкл.липнем і сама податкова липнева?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
Из удаленной темы От: 17 сентября 2012 г. 12:34:04:
HelgaBuh писав:Помогите срочно, если пришла НН (УСЛУГИ) общая сумма 20000, база 416,67, НДС 83,33, сумма облагаемая за нулевой ставеой 19500грн, гр. 8 НН, куда эту сумму в реестре, в какую графу, и куда в реестре относить суммы ПФ по услугам связи?
Лера+ писав: Як в р. ІІ реєстру виданих та отриманих податкових накладних відображається отримана податкова накладна, в якій одночасно містяться товари/послуги, що оподатковуються за основною ставкою та ставкою 0%?
Згідно із п. 201.14 ст. 201 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями платники податку зобов’язані вести окремий облік операцій з постачання та придбання товарів/послуг, які підлягають оподаткуванню, а також які не є об’єктами оподаткування та звільнені від оподаткування.
Пунктом 6 Порядку ведення реєстру виданих та отриманих податкових накладних, затвердженого наказом ДПА України від 24.12.10 № 1002, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29.12.10 за № 1402/18697 (далі — Порядок № 1002) визначено, що у реєстрі виданих та отриманих податкових накладних (далі — Реєстр) окремо обліковуються, зокрема, операції з придбання товарів/послуг з метою використання у господарській діяльності платника для здійснення операцій, які оподатковуються податком на додану вартість за ставкою 20 відсотків чи 0 відсотків, звільнених від оподаткування, та тих, що не є об’єктом оподаткування, а також тих, які не призначаються для використання у господарській діяльності цього платника податку.
У розділі II Реєстру відображаються отримані податкові накладні, розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (додаток 2 до податкової накладної), ВМД, а також інші документи, на підставі яких здійснюється облік операцій з придбання товарів/послуг.
Отримана податкова накладна, в якій одночасно містяться товари/послуги, що оподатковуються за основною ставкою та ставкою 0%, відображається в розділі ІІ Реєстру одним рядком. При цьому, в залежності від подальшого використання придбаних товарів/послуг їх вартість без ПДВ зазначається у графах 9, 11, 13 та 15 розділу ІІ Реєстру, а сума ПДВ — відповідно у графах 10, 12, 14 та 16 розділу ІІ Реєстру. Інші графи Реєстру заповнюються у загальному порядку.
-
- Мастер
Доброй ночи!
Может быть буду задавать глупые вопросы, но голова уже не "варит".
Нужна помощь в следующей ситуации: в сентябре делала РК налоговых обязательств с "-", включаю его в реестр НН за сентябрь, составляю дод.1 к декларации, где указываю этот РК тоже с "-". А при составлении дод.5 сумма этого РК не учитывается. Так и должно быть или мне вручную откорректировать дод.5 по этому контрагенту, чтобы дод.5 был равен реестру?
И еще вопрос: при включении в реестр экспортной НН, в какую графу проставляется сумма- в 10 или 12 и что ставить в гр.6 (ИНН контрагента)? знаю, что при импорте в гр.6 ставим 3000000000, а при экспорте?
Спасибо!
Нужна помощь в следующей ситуации: в сентябре делала РК налоговых обязательств с "-", включаю его в реестр НН за сентябрь, составляю дод.1 к декларации, где указываю этот РК тоже с "-". А при составлении дод.5 сумма этого РК не учитывается. Так и должно быть или мне вручную откорректировать дод.5 по этому контрагенту, чтобы дод.5 был равен реестру?
И еще вопрос: при включении в реестр экспортной НН, в какую графу проставляется сумма- в 10 или 12 и что ставить в гр.6 (ИНН контрагента)? знаю, что при импорте в гр.6 ставим 3000000000, а при экспорте?
Спасибо!
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
1. В Д5 не расшифровывается стр.8 деки.Helena0203 писав:Доброй ночи!
И еще вопрос: при включении в реестр экспортной НН, в какую графу проставляется сумма- в 10 или 12 и что ставить в гр.6 (ИНН контрагента)? знаю, что при импорте в гр.6 ставим 3000000000, а при экспорте? Спасибо!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
при включении в реестр экспортной НН сумма ставится в 7 і 12 колонку, дата виписки = даті перетину кордону, пор №= № ВМД, вид док пишете ВМД, гр6=хHelena0203 писав:Доброй ночи!
Спасибо!
-
- Мастер
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Всем добрый день!
Вчера отправила НДС, сегодня получила кв.№ 1 реестр не принят.
Причина: раздел 2, гр.7,стр.1,№з/п 29 ІПН"не був платником ПДВ в вересні 2012 (податкова накладна: від 30.09.12, №)
У меня это услуги банка, и вид документа БО. а не податкова накладна, и в гр. 7 нет ІПН
Эти услуги банка я включаю в стр. 11.1 декларации.
Всегда так делала и проходило, сейчас нет.
Нужно ли включать эти услуги банка в реестр и декларацию(стр.11.)?
Если декларация принята, а реестр нет, исключить из Декларации(нова) стр.11.1 и подать новый реестр?
Спасибо.
Причина: раздел 2, гр.7,стр.1,№з/п 29 ІПН"не був платником ПДВ в вересні 2012 (податкова накладна: від 30.09.12, №)
У меня это услуги банка, и вид документа БО. а не податкова накладна, и в гр. 7 нет ІПН
Если декларация принята, а реестр нет, исключить из Декларации(нова) стр.11.1 и подать новый реестр?
Спасибо.
-
- Гений
- Дякував (ла): 2028 разів
- Подякували: 484 рази
-
- Гений
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 22 рази
Перепроверьте ИНН Банка или поставьте 400000000000 и все будет ОКЕленаС. писав:Всем добрый день!
Спасибо.