Лада, сподіваюсь, що Ви не образились на мене?#blush# правду кажучи, я не замислювалась, що в словах інспектора міг бути такий підтекст...буду сподіватись, що його і не було. але завтра зателефоную до неї з тим самим питанням (заповнення ПН за попередньою оплатою) #laugh# відповідь не отримаю, звичайно, хоч голос її почую ще раз...Лада писав:Evelina, Ви відповіли як і належить по статусу поважному голов.буху, багато хто відповів би так само.
Але в нинішній ситуації - поважні зовсім інші речі.
Податківці, наче, ні на що не впливають, але звітують (за зірочки, премії, посто за ...), що досить великі платники - не страждають, а малі - взагалі нікому зараз не цікаві, їм і не телефонують.
Номер и дата ГТД в налоговой накладной
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2115 разів
- Подякували: 10410 разів
Мне очень понравился совет ГНИ идти в архив и там искать ГТД давно почившей фирмы...#g_crazy# #yahoo#
-
- Акула НКУ
интересно, а если дойти до ручки и действительно в архиве запросить такую информацию...ее кто-то предоставит???Popen писав:Мне очень понравился совет ГНИ идти в архив и там искать ГТД давно почившей фирмы...#g_crazy# #yahoo#
-
- Акула НКУ
так а что писать, если их ответ последнюю неделю уже каждый бух наизусть знаетutya писав:Ви тільки погляньте.. черговий інспектор взагалі сьогодні проігнорував запитання щодо ВМД#wall# #g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 244 рази
- Подякували: 859 разів
Ага, в течение месяца пришлют - документация не подлежит архивированию, ищите дале....Evelina писав:интересно, а если дойти до ручки и действительно в архиве запросить такую информацию...ее кто-то предоставит???Popen писав:Мне очень понравился совет ГНИ идти в архив и там искать ГТД давно почившей фирмы...#g_crazy# #yahoo#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
День начался. А воз и ныне там!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Дівчата, мені Вас дуже жалко, на щастя у мене такого г-на не має, але я потійно читаю ці нововведення і співчуваю це ж можна посивіть, тримайтеся і з листом молодці, вони отакою фігньою до добра не доведуть, ми бухгалтера то сильні, але це вже занадто, а що занадто то не здраво.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 40 разів
- Подякували: 34 рази
Ви тільки погляньте.. черговий інспектор взагалі сьогодні проігнорував запитання щодо ВМД
А от тут вже можна і скаргу писати - такий-то такий-то проігнорував, падлюко, питання платника податка! Зняти з нього премію , та оголосити догану.
А от тут вже можна і скаргу писати - такий-то такий-то проігнорував, падлюко, питання платника податка! Зняти з нього премію , та оголосити догану.