Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
К.БУХ
УченикУченик

Повідомлення К.БУХ »

Доброго дня,можливо хтось реєстрував документ Додаток до критеріїв оцінки ступеня ризикуів і Вам це вдалося,поділіться інформацією як саме, бо борюся вже третій день з цим документом, поки безуспішно. #wall#

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

К.БУХ писав:Доброго дня,можливо хтось реєстрував документ Додаток до критеріїв оцінки ступеня ризикуів і Вам це вдалося,поділіться інформацією як саме, бо борюся вже третій день з цим документом, поки безуспішно. #wall#
Перечитайте ст. 1-3, 35-36. Залишаться питання - задавайте. Додаток до критеріїв=Таблиця.

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

Наскільки критично якщо в платіжках вказана оплата за товар згідно неіснуючого рахунку? Я до скарги додаю ці платіжки, а рахонки відповідно ні?!

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

NATA888 писав:Наскільки критично якщо в платіжках вказана оплата за товар згідно неіснуючого рахунку? Я до скарги додаю ці платіжки, а рахонки відповідно ні?!
а чому не можна зробити неіснуючий рахунок, існуючим???#blush#

К.БУХ
УченикУченик

Повідомлення К.БУХ »

Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

Dfcbkbcf писав:
NATA888 писав:Наскільки критично якщо в платіжках вказана оплата за товар згідно неіснуючого рахунку? Я до скарги додаю ці платіжки, а рахонки відповідно ні?!
Тому що накладна від 24.11. а там рахунок вписаний 01.12((

vika23
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 332 рази

Повідомлення vika23 »

Dfcbkbcf писав:
или письмо об изменении назначения платежа задним числом.

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Dfcbkbcf »

К.БУХ писав:Питання залишились, якщо в мене податкова на 40 позицій і коди не повторюються, як мені подавати таблиці?? адже коли я подаю їх під одним номером податкової, вони відхиляються з підписом "податкова накладна вже перебуває на розгляді" це перше,а друге якщо в мене 10 різних податкових, але код на товар однаковий, мені слід подавати одну таблицю чи 10???
табличку Ви подаєте одну взагалі і поки у Вас буде на розгляді перша табличка інші ви подати не зможете, коли врахують чи не врахують дані першої таблички тоді можна подавати наступну..

К.БУХ
УченикУченик

Повідомлення К.БУХ »

То виходить щоб в мене не заблокували податкову в якій 40 позицій, то мені треба за місяць починати подавати табличкі по одній ??

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Dfcbkbcf »

К.БУХ писав:То виходить щоб в мене не заблокували податкову в якій 40 позицій, то мені треба за місяць починати подавати табличкі по одній ??
в одній табличці ви можете вказати декілька кодів, табличка подається не на один код, а на певну кількість

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”