В кафе работают три РРО. Сколько нужно выписывать в день налоговых накладных:
1. Одну итоговую за день?
2. Три - отдельно по каждому РРО?
Сколько нужно выписывать налоговых накладных?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
думаю три.
ПН за підсумками дня у вас виписується по зет звіту. У вас же ж буде три ззвіти, вірно?
ПН за підсумками дня у вас виписується по зет звіту. У вас же ж буде три ззвіти, вірно?
-
- Гений
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 3 рази
Где это можно прочитать? Сей час нам настраивают программу и выписывается одна итоговая налоговая за день. Хотя я тоже считаю, что должно быть 3 н/н. Но переубедить программиста не могу. Очень нужна ссылка на конкретный документ.
-
- Акула НКУ
це були мої размишлянси, підкріплені роз"ясненнями з докодексних часів. Якщо проконає, і програміст не дочитається, що це було давно, то покажіть йому. Зараз спробую знайти, але не впевнена.
-
- Акула НКУ
тут є фраза
В податковій накладній, яка виписується за щоденними підсумками операцій у разі здійснення поставки товарів (послуг) за готівку кінцевому споживачеві (який не є платником податку), суми розрахунків за касовими чеками, надрукованими протягом дня, та суми ПДВ за такими розрахунками зазначаються загальною сумою, що відповідає фактичній сумі виторгу та сумі ПДВ, яка відображена у Z-звіті.
думаю, з цього можна зробити висновок: один ззвіт - одна ПН
-
- Акула НКУ
а що , програмісти рогом вперлися?#g_haha#
навіть не знаю, які можуть бути ШС
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Никаких, этот вопрос вообще не регламентирован, поэтому думаю любой вариант будет верным.Лигита писав:Какие штрафные санкции могут быть применены, если вместо 3-х налоговых мы будем выписывать одну?
Хотя лично мне больше нрав одна НН, так как три НН "за п1дсумками дня" это как-то не так, вроде она должна включать всю реализацию.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
мы выписываем на каждый РРО, а их у нас только в Киеве 70 шт... а еще в регионах .....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
вероятно, что программа не отслеживает Z-отчеты, а, возможно даже и не "видит" их и НН выписывает по общей реализации.оляля писав:а що , програмісти рогом вперлися?#g_haha#