Коригування ПЗ

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
hala
УченикУченик
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення hala »

Ситуація така,що було відвантаження товару і згідно цього виписана под. накл. платнику ПДВ,через 2-ва міс.вони нам повертають товар,при цьому дають видаткову на повернення,але вже не як платники ПДВ.(анульювали їм свідоцтво)То я вже не зможу відкорегувати собі ПЗ?#help#

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

hala писав:Ситуація така,що було відвантаження товару і згідно цього виписана под. накл. платнику ПДВ,через 2-ва міс.вони нам повертають товар,при цьому дають видаткову на повернення,але вже не як платники ПДВ.(анульювали їм свідоцтво)То я вже не зможу відкорегувати собі ПЗ?#help#
Почему не сможете?

hala
УченикУченик

Повідомлення hala »

я не можу зареєструвати коригуючу у ЄРПН,видає помилку,що даний покупець не був платником ПДВ такого то числа і видає дату анулювання свідоцтва платник. ПДВ

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

При отгрузке товара Вы регили свою НН?

Foks
Гений
Гений
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 36 разів

Повідомлення Foks »

Корректировки неплательщикам в ЕРПН регистрировать не нужно

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Ир4ик »

hala писав:я не можу зареєструвати коригуючу у ЄРПН,видає помилку,що даний покупець не був платником ПДВ такого то числа і видає дату анулювання свідоцтва платник. ПДВ
Вы же в первом посте не написали, что НН была зарегина. Действительно, НН или РК с причиной 02 не регистрируются. Позвоните не горячую линию с этим вопросом. И если не сложно отпишитесь, что Вам расскажут.

hala
УченикУченик

Повідомлення hala »

Ир4ик точно НН или РК с причиной 02 не регистрируются,це я щось ступ...,просто в мене товар імпортний,тому я щось так ...ой стидно

hala
УченикУченик

Повідомлення hala »

Але з іншого боку я при відвантажені товару виписала податкову платнику ПДВ(в ЄРПН не реєструвала) а тепер згідно якої под. я буду робити коригуючу накладну,в декларацію то попаде як інші...дзвонила ,сказали передзвонити пізніше

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

hala писав:Ир4ик точно НН или РК с причиной 02 не регистрируются,це я щось ступ...,просто в мене товар імпортний,тому я щось так ...ой стидно
Не треба регистрировать "причинные" НН и РК. В ЕРНН и так места мало...#g_witch#

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Ир4ик »

hala писав:Але з іншого боку я при відвантажені товару виписала податкову платнику ПДВ(в ЄРПН не реєструвала) а тепер згідно якої под. я буду робити коригуючу накладну,в декларацію то попаде як інші...дзвонила ,сказали передзвонити пізніше
Я не пойму в чем у Вас проблема? С Вашей стороны все нормально. Вы переживаете, что эта корректировка в Дод.5 не отразится по этому контрагенту? Сверьте даты возвратной накладной и аннулирования плательщика НДС. Если аннулирование произошло раньше, то спокойно отражайте в Дод.5 "прочих". Они себе к тому моменту уже условную продажу начислили.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”