Чи зареєстровано податкова накладна в єдиному державному реєстрі?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Створити запит, вам прийдет витяг. Кто первый не важно, важно чтоб регистрация была.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 66 разів
Регистрировать в ЕРНН может (и должен) только продавец.Юлечка09 писав:Як перевірити чи зареєстрував постачальник податкову накладну в ЄДР? І що буде якщо я перша зареєструю ПН? Дякую!
-
- Профи
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
извините, думаю, что имелось в виду у себя в реестре в принятых налоговых..Виктория Л писав:Регистрировать в ЕРНН может (и должен) только продавец.
у меня когда-то было такое, что я раньше зарегестрировала, приходило уведомление про ошибочную налоговую (точно уже не помню что там было, но суть в том, что сначала поставщик, потом покупатель отображает) так что не рискуйте, пусть вам сбросят корешок о регистрации.Як перевірити чи зареєстрував постачальник податкову накладну в ЄДР? І що буде якщо я перша зареєструю ПН? Дякую!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
наверное регисрировали запрос #rolf# #rolf# #rolf#Вика23 писав:Shunya, а что Вы раньше зарегистрировали? И как Вы это сделали? Вероятно, Вы не понимате процесса
Цитата:
Як перевірити чи зареєстрував постачальник податкову накладну в ЄДР? І що буде якщо я перша зареєструю ПН? Дякую!
у меня когда-то было такое, что я раньше зарегестрировала, приходило уведомление про ошибочную налоговую (точно уже не помню что там было, но суть в том, что сначала поставщик, потом покупатель отображает) так что не рискуйте, пусть вам сбросят корешок о регистрации.
-
- Профи
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
не надо смеяться, может это глупо звучит для тех, кто не сталкивался... объясню, чтобы не думали что я совсем тю-тю)))
есть у нас фирма поставщик, у которого закупаем товары в огромном количестве ,куча документов, которые ооочень тяжело от них получить, особенно налоговые накладные... их главбух очень долго все сводит, поэтому работаем в телефонном режиме, по электронке. Когда я начинаю делать отчеты, я им звоню, прошу выслать реестр налоговых по нашей фирме в икселе, у них странная система работы, работают в 2-х прогаммах. И есть вероятность, что налоговую сделали в программе, но еще не зарегестрировали.... я понимаю, что кому-то кажется бредом, но у меня такие условия работы...
есть у нас фирма поставщик, у которого закупаем товары в огромном количестве ,куча документов, которые ооочень тяжело от них получить, особенно налоговые накладные... их главбух очень долго все сводит, поэтому работаем в телефонном режиме, по электронке. Когда я начинаю делать отчеты, я им звоню, прошу выслать реестр налоговых по нашей фирме в икселе, у них странная система работы, работают в 2-х прогаммах. И есть вероятность, что налоговую сделали в программе, но еще не зарегестрировали.... я понимаю, что кому-то кажется бредом, но у меня такие условия работы...
-
- Мастер
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 24 рази
К 15 числу все НН, которые подлежат регистрации, д.б. зарегистрированы. Не зарегистрирована - в дод 8.Shunya писав:не надо смеяться, может это глупо звучит для тех, кто не сталкивался... объясню, чтобы не думали что я совсем тю-тю)))
В чем проблема?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
дівчата! про що мова??? тут бухгалтери розмовляють чи хто?
про ПН і причину реєстрації в ЄРПН ( єдиний реєстр податкових накладних) читаємо с.201 ПКУ
виписує ПН продавець!
маючи на руках ПН з хрестиком в клітинці " зареєстровна в ЄРПН" формуємо запит до ЄРПН. робиться він за допомогою програмного забезпенчення ОПЗ, Медок Артзвіт(може ще якісь є) і перевіряємо чи зареєстрована наша ПН в ЄРПН.
Що раніше, що пізніше, що робили і вибивало помилки - чесно, не зрозуміла, хоча чесно старалась. формуйте чітко питання, формуйте чітко відповідь. Базар останнім часом а не форум! де ті часи, коли обговорювались серйозні питання з грамотними відповідями? котимося вниз по наклонній. я завжди говорю, ми все учились понемногу, чему нибудь и как нибудь, ну але елементарні речі знати треба! ми за цен отримуємо плату, наша робота - як на мінному полі. ну не можна безлаберно так відноситись!
Вибачте, що різко, набридло, навіть заходити не хочеться. Зрещтою, підозрюю, не мені одній: зверніть увагу, скільки грамотних людей останнім часом немає на форумі. І не кажіть, щщо у відпустці, більш ніж переконана( а від декого знаю особисто) - НАБРИДЛО!!!!!!
про ПН і причину реєстрації в ЄРПН ( єдиний реєстр податкових накладних) читаємо с.201 ПКУ
виписує ПН продавець!
маючи на руках ПН з хрестиком в клітинці " зареєстровна в ЄРПН" формуємо запит до ЄРПН. робиться він за допомогою програмного забезпенчення ОПЗ, Медок Артзвіт(може ще якісь є) і перевіряємо чи зареєстрована наша ПН в ЄРПН.
Що раніше, що пізніше, що робили і вибивало помилки - чесно, не зрозуміла, хоча чесно старалась. формуйте чітко питання, формуйте чітко відповідь. Базар останнім часом а не форум! де ті часи, коли обговорювались серйозні питання з грамотними відповідями? котимося вниз по наклонній. я завжди говорю, ми все учились понемногу, чему нибудь и как нибудь, ну але елементарні речі знати треба! ми за цен отримуємо плату, наша робота - як на мінному полі. ну не можна безлаберно так відноситись!
Вибачте, що різко, набридло, навіть заходити не хочеться. Зрещтою, підозрюю, не мені одній: зверніть увагу, скільки грамотних людей останнім часом немає на форумі. І не кажіть, щщо у відпустці, більш ніж переконана( а від декого знаю особисто) - НАБРИДЛО!!!!!!