О регистрации плательщиком НДС

реєстрація, анулювання
Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Підкажіть будь ласка варіанти зареєструватись платником ПДВ 3 01.01.2014 р. Підприємство на загальній системі оподаткування зараз без свідоцтва ПДВ

в) суб'єктом господарювання, який не зареєстрований платником
податку на додану вартість, у разі його переходу на спрощену
систему оподаткування шляхом реєстрації платником податку на
додану вартість відповідно до розділу V цього Кодексу і подання
заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування не пізніше
ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного
кварталу, в якому здійснено реєстрацію платником податку на додану
вартість;

Це може бути одним із варіантів заява за 15 днів і на Єдиний і на платника ПДВ??? Чи я не правильно зрозуміла. Заява все таки з 1 по 10 число????

Цікаво, а як буде з нового року діяти ось це.

http://t-v.te.ua/ekonomika/zareyestruvatisya-platnikom-yedinogo-podatku-chi-pdv-stane-prostishe/

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Якщо здійснюється перехід до ставки єдиного податку, яка передбачає окрему сплату ПДВ, заяву необхідно подати не пізніш, як за 15 днів до початку кварталу, в якому буде застосовуватись ця ставка.

Це якщо був платником єдиного податку чи із загальної системи теж.

http://problem-net.com/pdv/reestratcija_pdv/

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

Альона1 писав:
Якщо здійснюється перехід до ставки єдиного податку, яка передбачає окрему сплату ПДВ, заяву необхідно подати не пізніш, як за 15 днів до початку кварталу, в якому буде застосовуватись ця ставка.

Це якщо був платником єдиного податку чи із загальної системи теж.

http://problem-net.com/pdv/reestratcija_pdv/
ми були на загальній + ПДВ , і я почала більш ніж за 10-15 днів оформлювати ледь встигла. Перейшли на 4 гр + ПДВ

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Ви тоді подавали заяву на реєстрацію платником ПДВ за 15 днів , а не за 20 , як це вимагається, чи вам залишили старе свідоцтво платника ПДВ???

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

У мене юридична особа на загальній системі 3 01.01 2014 року мені конче потрібно бути платником ПДВ. Подати заяву за 20 днів на добровільну реєстрацію у мене вже немає можливості. Чи можу я подати заяву за 15 днів разом із заявою на єдиний податок. Ось це мене цікавить.

Вик@
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 451 раз
Подякували: 264 рази

Повідомлення Вик@ »

Альона1 писав:Чи можу я подати заяву за 15 днів разом із заявою на єдиний податок. Ось це мене цікавить.
скорее всего не можете, т.к. заявление 1-НДС подается с 1-го по 10-е число

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Цікаво, а як буде з нового року діяти ось це.

http://t-v.te.ua/ekonomika/zareyestruvatisya-platnikom-yedinogo-podatku-chi-pdv-stane-prostishe/[/quote]

А в даному випадку, якщо я з 02 січня зареєструю нову фірму , то відразу у реєстратора напишу заяву на отримання свідоцтва платника ПДВ і вони фірму зареєструють платником ПДВ через пять днів 07 січня 2014 р., чи напишуть, що я буду платником ПДВ з лютого 2014 р.

tunika
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1966 разів
Подякували: 3127 разів

Повідомлення tunika »

Альона1 писав:А в даному випадку, якщо я з 02 січня зареєструю нову фірму , то відразу у реєстратора напишу заяву на отримання свідоцтва платника ПДВ і вони фірму зареєструють платником ПДВ через пять днів 07 січня 2014 р., чи напишуть, що я буду платником ПДВ з лютого 2014 р.
Т.к. регистрация добровольная - плательщиком будете с февраля.

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Альона1 писав: Цікаво, а як буде з нового року діяти ось це.

http://t-v.te.ua/ekonomika/zareyestruvatisya-platnikom-yedinogo-podatku-chi-pdv-stane-prostishe/
А в даному випадку, якщо я з 02 січня зареєструю нову фірму , то відразу у реєстратора напишу заяву на отримання свідоцтва платника ПДВ і вони фірму зареєструють платником ПДВ через пять днів 07 січня 2014 р., чи напишуть, що я буду платником ПДВ з лютого 2014 р.[/quote]
У нас была регистрация, на Вашем примере- зарегистрируют с 7 января, но в свидетельстве напишут, що дийсне з 01 лютого, не знаю почему так, для меня это было не принципиально, не выясняла.

zxcvbnm
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1723 рази
Подякували: 57 разів

Повідомлення zxcvbnm »

Подскажите пожалуйста, подавали заявление в налоговую на регистрацию плательщиком НДС. Пришел ответ, отказали, ссылаются на 183.7. Заявление о регистрации лица как плательщика налога подается лично таким физическим лицом или непосредственно руководителем или представителем юридического лица - плательщика (в обоих случаях с документальным подтверждением личности и полномочий) в орган государственной налоговой службы по местонахождению (месту жительства) лица. В заявлении указываются основания для регистрации лица как налогоплательщика. Что єто означает и что теперь делать?

Відповісти

Повернутись до “Свідоцтво платника ПДВ”