Відшкодування ПДВ

Svetmay
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Svetmay »

Кто-нибудь получил уже разрешение о зачете отрицательного на 01.02.2015г. значения?

В какой форме мы должны получить это разрешение?
В Вытяге из системы электронного администрирования я такого поля не вижу.
Специального запроса для таких целей в Медке тоже нет.

Svetmay
ПрофиПрофи

Повідомлення Svetmay »

Сама спросила - сама ответила...

ГФСУ сообщила о подготовке нового электронного сервиса 17.03.2015

З метою створення комфортних умов для платників податків та виконання постанови Кабінету міністрів України від 04.02.2015 № 82 «Про внесення змін до Порядку електронного адміністрування податку на додану вартість» Державною фіскальною службою України готується до впровадження новий електронний сервіс - Отримання інформації щодо збільшення суми, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (ΣНакл), за рахунок сум від'ємного значення попередніх звітних (податкових) періодів до 1 лютого 2015 року, що були задекларовані платником у додатку 2 до декларації з ПДВ, форму Запиту на отримання інформації та Витягу з системи електронного адміністрування ПДВ.

Звертаємо Вашу увагу, що електронні формати Запиту на отримання інформації та Витягу з системи електронного адміністрування ПДВ розроблені та розміщені на веб-порталі Державної фіскальної служби України в Рубриці «Електронна звітність» в розділі «Платникам податків про електронну звітність» в підрозділі «Інформаційно-аналітичне забезпечення» в Реєстрі електронних форм податкових документів.

По материалам: Державна фіскальна служба України

Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 2407 разів

Повідомлення Любознательная »

Svetmay писав:Кто-нибудь получил уже разрешение о зачете отрицательного на 01.02.2015г. значения?

В какой форме мы должны получить это разрешение?
В Вытяге из системы электронного администрирования я такого поля не вижу.
Специального запроса для таких целей в Медке тоже нет.
«Податкова звітність» OPZ — версія 1.30.47 від 17.03.2015 року
<...>
З метою виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №569 "Деякі питання електронного адміністрування податку на додану вартість"додано наступні форми:
F/J1301301 - "Запит на отримання інформації щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (∑Накл), за рахунок сум від'ємного значення попередніх звітних (податкових) періодів до 1 лютого 2015 року, що були задекларовані платником у додатку 2 до декларації з ПДВ";
F/J1401301 - "Витяг з системи електронного адміністрування ПДВ щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних".

Svetmay
ПрофиПрофи

Повідомлення Svetmay »

Любознательная, большое спасибо.
В Медке нет этих форм. Позвонила туда - обещали разобраться и перезвонить, сообщить результат...
Пользователи Медка наказаны, видимо.

ДАК
УченикУченик

Повідомлення ДАК »

J1301301 - "Запит на отримання інформації щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (∑Накл), за рахунок сум від'ємного значення попередніх звітних (податкових) періодів до 1 лютого 2015 року, що були задекларовані платником у додатку 2 до декларації з ПДВ"; При импорте в Медок из ОПЗ этого запита появляется сообщение "виникла помилка відсутній файл J1301301.tgx. Вопрос: каким образом отправить этот запит?

Inna49
Гений
Гений
Дякував (ла): 393 рази
Подякували: 139 разів

Повідомлення Inna49 »

ДАК писав:J1301301 - "Запит на отримання інформації щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (∑Накл), за рахунок сум від'ємного значення попередніх звітних (податкових) періодів до 1 лютого 2015 року, що були задекларовані платником у додатку 2 до декларації з ПДВ"; При импорте в Медок из ОПЗ этого запита появляется сообщение "виникла помилка відсутній файл J1301301.tgx. Вопрос: каким образом отправить этот запит?
я по этой форме отправила запыт еще 25 марта,вытяг так и не получила,так что не факт,что при наличии в Медок этого запроса Вам придет вытяг.У меня АЗ+

Svetmay
ПрофиПрофи

Повідомлення Svetmay »

В Медке мне ответили, что этот запрос пока не принимает налоговая.
Поэтому они не спешат добавлять новые формы в свое ПО.

Lesta
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Lesta »

Любознательная писав:
halasky писав:Прошу допоможіть...у мене п-ство у січні 2015 нарахувало відємний залишок 24 р -485грн,у лютому оборотів не було-0.І не знаю чи до кінця року будуть якісь операції
як мені перенести відємне значення,так щоб воно зарахувалось до складу ПК наступного періоду ?
Додаток 2 в такому випадку потрібно заповнювати?
III розділ
20 -485
20.1-485
21-485
22-485
22.1-485
24-485
В таблице 1 Додатка 2 (за февраль) заполняете графы 3, 6, 14 на эту сумму (без знака).
Над этой таблицей ПРОПИСЬЮ заполняете Заявку под букву "а", там указываете эту сумму.
В декларации в разделе 4 заполняете только строки 26 и 31.

Когда Вам придет от налоговой РАЗРЕШЕНИЕ о зачете этой суммы, то только в декларации того месяца отразите эту цифру в графе 7 в таблице 1 Додатка 2 .
Это даст Вам возможность заполнить в декларации того месяца в разделе 4 строку 27 (в разделе 4 будут заполнены строки 26 и 27), а в разделе 3 строку 20.2.

Я хотела уточнить, если на ЗАПРОС J1301301 и придет до 20 апреля РАЗРЕШЕНИЕ на возмещение , то в мартовской декларации его учесть будет уже нельзя? А только в декларации за апрель?

Svetmay
ПрофиПрофи

Повідомлення Svetmay »

теоретически в Извлечении на этот Запрос должна фигурировать дата разрешения...
от этой даты и будем отталкиваться...

Sheldon
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення Sheldon »

Прошу совета. Предприятие купило помещение в 2013 году. НДС прибл. 200 тыс. грн. Мы поставили его на БВ в ряд 23.2. По результатам проверки был составлен акт, т.к. помещение числилось на 15 счету (там идёт ремонт). Мы подали в суд, аппеляцию выиграли, дело сейчас находится в ВАСУ. В феврале эти 200 тыс. я показала в графе 6 табл. 1 Д2 деки. Вопрос: правльно ли я это сделала и могу ли я эту суму попросить на счет в банк, заполнив графу 12 т1 Д2 и таблицу 2 Д2? Спасибо. Может у кого такая же ситуация.

Відповісти

Повернутись до “Відшкодування ПДВ”