Прошу пояснити, хто стикався, що може означати ця помилка у звіті?
'NaN' не є припустимим значенням 'integer'. Значення 'NaN' поля 'R03G2' внесено некоректно.
Налог на недвижимое имущество, отличное от земельного участка
Доброго дня колеги.
Маю питання. Прошу Вашої допомоги, адже в податкову не можливо додзвонитись
Підприємство у липні 2021 року придбало приміщення площєю 761 м кв
У 2022 році в листопаді приміщення було збільшене і зареєстровано як площєю 1012 м кв.
Декларація про майно за 2021 - 2022 роки не подавалась..то ковід то війна, одним словом забули
Збираюсь подавати зараз і за 2021 і 2022 також, якщо з 2021 все зрозуміло, то як заповнити Додаток 2 за 2022 рік?
В додатку розбити на дві строчки перша вказувати що 1,2,3, квартал і 1 місяці 4го розраховується податок на площю 761 м кв, а другу строчку по цьому самому об"єкту але вже площєю 1012 м кв і за 2 місяці розраховую?
А як бути з штрафами за не подання і несплату за ці роки? Я його маю сама десь обрахувати і вказати чи вони потім надсилають повідомлення?
дуже потребую допомоги
У 2022 році в листопаді приміщення було збільшене і зареєстровано як площєю 1012 м кв.
Декларація про майно за 2021 - 2022 роки не подавалась..то ковід то війна, одним словом забули
Збираюсь подавати зараз і за 2021 і 2022 також, якщо з 2021 все зрозуміло, то як заповнити Додаток 2 за 2022 рік?
В додатку розбити на дві строчки перша вказувати що 1,2,3, квартал і 1 місяці 4го розраховується податок на площю 761 м кв, а другу строчку по цьому самому об"єкту але вже площєю 1012 м кв і за 2 місяці розраховую?
А як бути з штрафами за не подання і несплату за ці роки? Я його маю сама десь обрахувати і вказати чи вони потім надсилають повідомлення?
дуже потребую допомоги
-
- Оракул
- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 99 разів
Збільшення площі оформлюєте другим рядком. Так, як Ви описали. Перевірте реєстраційний номер об'єкта після оформлення збільшення площі. Якщо він різний, то, мабуть, плюсувати площі в 4-му кварталі буде не правильно, а подавати їх окремо. Ще я інспектору надавала копії цих реєстраційних документів. Це Вам треба буде всеодно зі своїм інспектором з'ясовувати, коли спаде на них ажіотаж.Ole4k@Buh писав: ↑17 лютого 2023, 10:21Доброго дня колеги.
дуже потребую допомоги
Щодо неподання декларацій. Мала такий досвід. Для початку треба перерахувати податок, який би мали сплатити, подавши вчасно декларації, а потім, на наступний день, подати самі декларації, щоб уникнути недоїмки, бо термін сплати теж минув. Штрафи (суму їх за кожну невчасно подану декларацію) я сплачувала на той же рахунок, що і сам податок. Рішення по них прийшли десь місяців через 3-4. Тоді знялася і переплата, яка була на суми цих штрафів (тоді у мене було 170грн. за декларацію). Такий порядок виходу з ситуації неподання подала сама інспектор з цього податку. Тож я спочатку сплатила податок (річну суму), на наступний день подала декларацію і перерахувала штраф. А потім вже жила праведним

Дякую за роз"ясненняO'Rybka писав: ↑17 лютого 2023, 13:54Збільшення площі оформлюєте другим рядком. Так, як Ви описали. Перевірте реєстраційний номер об'єкта після оформлення збільшення площі. Якщо він різний, то, мабуть, плюсувати площі в 4-му кварталі буде не правильно, а подавати їх окремо. Ще я інспектору надавала копії цих реєстраційних документів. Це Вам треба буде всеодно зі своїм інспектором з'ясовувати, коли спаде на них ажіотаж.Ole4k@Buh писав: ↑17 лютого 2023, 10:21Доброго дня колеги.
дуже потребую допомоги
Щодо неподання декларацій. Мала такий досвід. Для початку треба перерахувати податок, який би мали сплатити, подавши вчасно декларації, а потім, на наступний день, подати самі декларації, щоб уникнути недоїмки, бо термін сплати теж минув. Штрафи (суму їх за кожну невчасно подану декларацію) я сплачувала на той же рахунок, що і сам податок. Рішення по них прийшли десь місяців через 3-4. Тоді знялася і переплата, яка була на суми цих штрафів (тоді у мене було 170грн. за декларацію). Такий порядок виходу з ситуації неподання подала сама інспектор з цього податку. Тож я спочатку сплатила податок (річну суму), на наступний день подала декларацію і перерахувала штраф. А потім вже жила праведнимжиттям.

а штраф за несвоєчасну сплату нараховується же теж? Ми ж мали задекларувати і сплатити ого коли.. А платим за 2021, 2022 тільки зараз
Чи штраф буде тільки за не своєчасне подання?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 85 разів
- Подякували: 99 разів
Штраф за несвоєчасну сплату має назву пеня. Якщо у вас спочатку прийдуть кошти (наприклад, п'ятницею) на особовий рахунок, а декларація прийнята буде понеділком (буде нарахування), то недоїмка у Вас не виникає, бо нарахування закриваються переплатою. Це як з уточнюючим розрахунком. А якщо Ви спочатку подасте декларацію, а потім заплатите, то буде ще й недоїмка і все таке (тобто пеня).
Тож якщо спочатку кошти, а потім декларація, то буде тільки штраф за неподання декларації.
-
- Профи
- Дякував (ла): 22 рази
Доброго дня! трохи не в тему, але не знаю де ще спитати
Збираємося будувати склад (без фундаменту) - придбаваємо розібраний склад (чи матеріали від розборки цьогьо складу) у одного підприємства і будемо встановлювати у себе на підготовленому бетонному майданчику, фундаменту не буде. Тепер питання - це нерухомість чи ТС? Може хто знає де і як про це дізнатися?

Збираємося будувати склад (без фундаменту) - придбаваємо розібраний склад (чи матеріали від розборки цьогьо складу) у одного підприємства і будемо встановлювати у себе на підготовленому бетонному майданчику, фундаменту не буде. Тепер питання - це нерухомість чи ТС? Може хто знає де і як про це дізнатися?
Якщо плануєте будувати це буде нерухомість,ОленаОлега писав: ↑01 березня 2023, 15:51Доброго дня! трохи не в тему, але не знаю де ще спитати![]()
якщо встановлювати то це буде ТС.
-
- Профи
- Дякував (ла): 22 рази
Це жарт типу "якщо побіг - то заєць, а якщо побігла - зайчиха"?Шеймус писав: ↑01 березня 2023, 17:06Якщо плануєте будувати це буде нерухомість,ОленаОлега писав: ↑01 березня 2023, 15:51Доброго дня! трохи не в тему, але не знаю де ще спитати![]()
якщо встановлювати то це буде ТС.
Чи ви серйозно?