Irisik писав: ↑25 квітня 2023, 12:34
Al Shurshun писав: ↑21 квітня 2023, 16:18
Irisik писав: ↑21 квітня 2023, 15:23
На початку року
ми не змогли взяти витяг,
виникла проблема з кодом цільового призначення. Звіт був зроблений, виходячи з коефіцієнту індексації до минулорічної НГО. Коли змінили код ціл.призначення, отримали новий витяг про НГО, вона була в 2 рази менша минулорічної. Як нам пояснили, що автоматично проводилися розрахунки НГО. Тепер питання, що робити, оскільки податок має бути менший, ніж ми задекларували.
в чем необходимость ПОЛУЧЕНИЯ новой ВЫПИСКИ - сессия местного совета, а земля - коммунальная, ПРОГОЛОСОВАЛА за утверждение новой Технической длкументации, которая вступила в 2023 годк ??? - В ЧЁМ ?
описанные вами манипуляции в свете методики 1471, в том числе и "бамажка" под название "ВЫПИСКА не имеют никакого отношения к оценочным работам по закону
ваша земля коммунальная и совет вам не поручал выполнение оценки и НЕ утверждал техническую документацию по НГО своим решением - ЕДИНСТВЕННЫЙ ЗАКОННЫЙ механизм утверждения оценки
т, что вам рассказали об АВТОМАТИЧЕСКОМ расчете - чушь и никакой суд эту ВЫПИСКУ не примет - не имееет никаой юридической силы - масса судебных решений
от подобной геокадастовской системы ДОЕНИЯ доверчивых многие пострадали
предыдущая методика 213 и нынешняя 1471 радикально отличаются в одной 4 рассчитываемых параметра, а в другой 7 или 8 табличных
Я щось Вас не можу зрозуміти.
У нас землі промисловості/під нашим приміщенням знаходиться земля, яка у власності/.
НГО не ми проводимо. у 2021 році я змогла отримати останній витяг про нормативно-грошову оцінку, де вартість землі була, наприклад 3млн.грн., до цого НГО була 1,5млн. У 2022 році отримати витяг не змогла, не видала система, висить по цю пору. Звіт зробила зі слів податкового інспектора. У цьому році знову не змогла витяг про НГО дістати, по причині відсутності коду цільового призначення. Звіт знову зі слів інспектора зробила. Коли ми привели документацію у відповіність, я змогла завантажити витяг про НГО, там ціна була знижена, 1,6 млн.грн. В земельному кадастрі нам пояснили, що в 2022 році була проведена переоцінка землі. Відповідно, я звіт подала із завищеними цифрами, де податок завищений. Як я можу це виправити? Чому ви вважаєте це неправомірним?
очень печальноЮ что вы Не можете меня понять
с ваших же слов -
НГО ми не проводимо
таким образом, в переводе на язык налогового Кодекса у вас ОТСУТСТВУЮТ какие-либо основаниея для предоставления ВЫПИСКИ ибо
"При поданні першої декларації (фактичного початку діяльності як платника плати за землю) разом з нею подається витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, а надалі такий витяг подається у разі затвердження нової нормативної грошової оцінки землі"
в вашем же случае, как вы сами объявили
НГО ми не проводимо отсутствуют основания предоставления налоговикам "новой выписки" и уточнения обязательств на основании такой "новой выписки"
В земельному кадастрі нам пояснили, що в 2022 році була проведена переоцінка землі - это всего лишь слова сотрудников канцелярии и архива,
а
переоценку УТВЕРЖДАЕТ местный совет и информация о таком решении подлежит ОБЯЗАТЕЛЬНОМУ ОПУБЛИКОВАНИЮ с указанием даты и номера решения по утверждению технической документации по нормативной денежной оценке
"цьому році знову не змогла витяг про НГО дістати, по причині відсутності коду цільового призначення" , это - процедура исправления ошибок в записях кадастра, предусмотренная порядком ведения этого кадастра, но НЕ имеющая никакого отношения к
утверждению технической документации по нормативной денежной оценке
слова инспектора, это - всего лишь слова, и они не могут подменить норму закона и я вам ее процитировал 286.2 Кодекса
вы просто должны быть готовы к доначислению обязательств со всеми ...