налог на недвижимое имущество

Розділ XII ПКУ
@аленка@
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення @аленка@ »

Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
А Вы плательщик?

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

@аленка@ писав:Скажите кто-нибудь сдает? Как рассчитать- 1% от мин з/пл на год или за месяц? Чем грозит неподача этой декларации?
Штраф як і за неподачу іншого звіту.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

Ин писав:
Штраф як і за неподачу іншого звіту.
Но в том случае если Вы не физлицо и являетесь плательщиком.

@аленка@
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення @аленка@ »

ЕленаС. писав:
А Вы плательщик?
я юр лицо на общих основаниях, у нас в собственности жилой дом

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Ин »

@аленка@ писав:
ЕленаС. писав:
А Вы плательщик?
я юр лицо на общих основаниях, у нас в собственности жилой дом
1% від мін з-ти за 1 кв.м.(але потрібно взнавати в міськраді чи селищній раді, в них повинно бути рішення про встановлення ставки податку) -це 11,47 грн. х житлову площу= податок за рік, але мінфін намагається протягнути зміни, щоб брати загальну площу квартир.

LittleFish
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення LittleFish »

Сьогодні подала (якщо так можна сказать) декларацію з податку на нерухоме майно. Електронної форми - немає, у паперовій не приймають, бо показники немає куди вносити.#g_crazy# "А сами-то мы не местные" - до вас не накатаєшся...(50км в одну сторону).#:(

Інспектор порадила подати через приймальну і лист на ім'я начальника ДПІ, що і було зроблено.

Емоцій і адреналіну - купа: зареєструвалася за неосновним місцем обліку (подача 1-ОПП і 20-ОПП, документів на керівництво, копію про право власності на нерухоме майно, картонну папку "Справа"), а потім почалися "веселі перегони" по кабінетах: податок новий, ми ще не знаємо, що і як тощо.

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Ин »

LittleFish писав:Сьогодні подала (якщо так можна сказать) декларацію з податку на нерухоме майно. Електронної форми - немає, у паперовій не приймають, бо показники немає куди вносити.#g_crazy# "А сами-то мы не местные" - до вас не накатаєшся...(50км в одну сторону).#:(

Інспектор порадила подати через приймальну і лист на ім'я начальника ДПІ, що і було зроблено.

Емоцій і адреналіну - купа: зареєструвалася за неосновним місцем обліку (подача 1-ОПП і 20-ОПП, документів на керівництво, копію про право власності на нерухоме майно, картонну папку "Справа"), а потім почалися "веселі перегони" по кабінетах: податок новий, ми ще не знаємо, що і як тощо.
В 20-ОПП: тип об'єкта оподаткування (житлові квартири), який код ставили? Бо в мене прийняли декларацію на папері пока без 20-ОПП, але думаю, що ще позвонять по цьому додатку.

LittleFish
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення LittleFish »

У мене житловий будинок (двоповерховий будиночок), то я знайшла 293 котедж. Сказали - добре (а вірніше, ну, ставте) і потрібно було додати документ, що засвідчує на нього право власності. Але він у мене не вЧеркасах, а в Золотоніському районі.

marinad
УченикУченик

Повідомлення marinad »

кто знает надо сдавать декларацию на недвижимость юр. лицу на едином налоге, если на балансе есть жилой дом, но квартиры там приватизированы жильцами?

Відповісти

Повернутись до “Податок на майно”