на сайте ЗИРа нет консультации еще, звонила им сами не знают, ждем, завтра выплачиваю аванс , буду платить полностью с 1 авг,заколебали сами не знают...
Ronivesta писав:якщо є відокремлений підрозділ то куди сплачувати?
Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому ст. 168 ПКУ, за ставкою, визначеною п.п. 1.3 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 Розділу XX ПКУ (п.п. 1.4 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 Розділу XX ПКУ).
168.4.3. суми податку на доходи, нараховані відокремленим підрозділом на користь фізичних осіб, за звітний період перераховуються до відповідного бюджету за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу.
Но позвонила в налоговую они сказали что еще не знают...
Ronivesta писав:якщо є відокремлений підрозділ то куди сплачувати?
Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому ст. 168 ПКУ, за ставкою, визначеною п.п. 1.3 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 Розділу XX ПКУ (п.п. 1.4 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 Розділу XX ПКУ).
168.4.3. суми податку на доходи, нараховані відокремленим підрозділом на користь фізичних осіб, за звітний період перераховуються до відповідного бюджету за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу.
Но позвонила в налоговую они сказали что еще не знают...
ТАК КТО КАК ПЛАТИТ?
я буду платить по месту регистрации відокремлениго підрозділа, по принципу уплаты НДФЛ, так как прописано: сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому ст. 168 ПКУ
а нужно ли документальное подтверждение работника на удержание воен.сбора?
я понимаю, что есть закон, но, например, как в случае с ПДФО, для предоставления соц.льготы необходимо заполненное заявление о соц.льготе.