Не знаю нарушаем или нет, но мы так делаем, начисление дивидендов происходит один раз, сразу идет перечисление налогов и сборов на всю сумму начисленного, а выплаты по мере наличия денег/необходимости происходят долго. Конечная дата выплаты указана в протоколе.Natalenna писав:Колеги, ми розподіляємо прибуток за 2016 р. У статуті пише що прибуток розподіляється раз на рік. Дивідендів у мене виходить 70 тис. Власник хоче 40 тис зараз, а решту у червні. Якщо я зараз у травні нарахую всі 70 тис. і напишу
Нараховані дивіденди в виплатити грошовими коштами з каси підприємства з одночасним утриманням та перерахуванням ПДФО та військового збору у розмірі згідно чинного законодавства не пізніше 30 червня 2017 року.
Але платити буду 2-ма частинами. Я нічого не порушу?
Чи потрібно написати, що заплатити 2-ма частинами?
Розбираємося з дивідендами!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Аналогично делаем.-Latka- писав:Не знаю нарушаем или нет, но мы так делаем, начисление дивидендов происходит один раз, сразу идет перечисление налогов и сборов на всю сумму начисленного, а выплаты по мере наличия денег/необходимости происходят долго. Конечная дата выплаты указана в протоколе.Natalenna писав:Колеги, ми розподіляємо прибуток за 2016 р. У статуті пише що прибуток розподіляється раз на рік. Дивідендів у мене виходить 70 тис. Власник хоче 40 тис зараз, а решту у червні. Якщо я зараз у травні нарахую всі 70 тис. і напишу
Нараховані дивіденди в виплатити грошовими коштами з каси підприємства з одночасним утриманням та перерахуванням ПДФО та військового збору у розмірі згідно чинного законодавства не пізніше 30 червня 2017 року.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 403 рази
- Подякували: 326 разів
у меня когда-то был "конфуз" с банком: тоже начислила и уплатила налоги сразу, а выплата была 2-мя частями в разных месяцах: банк отказывался проводить 2-ю выплату по их словам "без уплаты налогов не имеем права". Я задолбалась им объяснять что налоги уплачены в прошлом месяце, даже пришлось писать письмо с разъяснениями. Они провели, но попросили "больше так не делать"#g_crazy# Представьте мое негодование: закон-законом, а у них видите ли своя инсрукция!-Latka- писав:Не знаю нарушаем или нет, но мы так делаем, начисление дивидендов происходит один раз, сразу идет перечисление налогов и сборов на всю сумму начисленного, а выплаты по мере наличия денег/необходимости происходят долго. Конечная дата выплаты указана в протоколе.Natalenna писав:Колеги, ми розподіляємо прибуток за 2016 р. У статуті пише що прибуток розподіляється раз на рік. Дивідендів у мене виходить 70 тис. Власник хоче 40 тис зараз, а решту у червні. Якщо я зараз у травні нарахую всі 70 тис. і напишу
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
от то питання мене і хвилює. в мене теж банк цікавий.Oska1302 писав:у меня когда-то был "конфуз" с банком: тоже начислила и уплатила налоги сразу, а выплата была 2-мя частями в разных месяцах: банк отказывался проводить 2-ю выплату по их словам "без уплаты налогов не имеем права". Я задолбалась им объяснять что налоги уплачены в прошлом месяце, даже пришлось писать письмо с разъяснениями. Они провели, но попросили "больше так не делать"#g_crazy# Представьте мое негодование: закон-законом, а у них видите ли своя инсрукция!-Latka- писав:Не знаю нарушаем или нет, но мы так делаем, начисление дивидендов происходит один раз, сразу идет перечисление налогов и сборов на всю сумму начисленного, а выплаты по мере наличия денег/необходимости происходят долго. Конечная дата выплаты указана в протоколе.Natalenna писав:Колеги, ми розподіляємо прибуток за 2016 р. У статуті пише що прибуток розподіляється раз на рік. Дивідендів у мене виходить 70 тис. Власник хоче 40 тис зараз, а решту у червні. Якщо я зараз у травні нарахую всі 70 тис. і напишу
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Оракул
- Дякував (ла): 86 разів
- Подякували: 63 рази
У нас тоже оказался банк очень "цікавий". Выплату пришлось разбить на два дня, т.к ограничение, и вообще, по подсказке - Latka - сняли с корпоративной карты. Тут вообще никто ничего не спрашиваетNatalenna писав: от то питання мене і хвилює. в мене теж банк цікавий.
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
ну про обмеження у 50тис. - це касова дисципліна. Начальник відділення нашого банку знає інструкцію напам'ять - це вже не дуже здорово... #g_hospitaНато4ка писав:У нас тоже оказался банк очень "цікавий". Выплату пришлось разбить на два дня, т.к ограничение, и вообще, по подсказке - Latka - сняли с корпоративной карты. Тут вообще никто ничего не спрашиваетNatalenna писав: от то питання мене і хвилює. в мене теж банк цікавий.
У нас нема корпоративної карти і робити не дуже хочу, з тими зняттями можна вляпатися.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
Разбираюсь з дивидендами (Мы -ООО на общей системе).
И нахожу информацию, что АО не имеет права выплачивать дивиденды, если уставной капитал
не внесен в полном объеме....
А для ООО есть какие-то ограничения по этому критерию?(У нас уставной внесен не полностью)
И нахожу информацию, что АО не имеет права выплачивать дивиденды, если уставной капитал
А для ООО есть какие-то ограничения по этому критерию?(У нас уставной внесен не полностью)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1752 рази
- Подякували: 2670 разів
Вот неплохая статья по вашему вопросуREADYN писав:Разбираюсь з дивидендами (Мы -ООО на общей системе).
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
Допоможіть розібратися яку суму я можу чистого прибутку я можу використати на дивіденти?
підприємство засновано в 2013 році.
дивіденти не виплачувалися ні разу.
старі періоди отримання прибутку вирішили не чіпати, взяти тільки 2016 рік.
але в 1 кварталі 2016 року були на ЄП. його б чіпати теж не хотілося, бо там ставка ПДФО 20 % якщо я не помиляюся.
за 2-4 квартал р 04 декларації 616831, податок 111030.
тобто фактично я маю право заплатити дивідентів на суму 616831-111030=505801 грн?
і як бути з розподілом між засновниками?
якщо в одного 33 % а в іншого 77 %?
так і розподіляти відносно %? чи можна просто фіксованими сумами?
підприємство засновано в 2013 році.
дивіденти не виплачувалися ні разу.
старі періоди отримання прибутку вирішили не чіпати, взяти тільки 2016 рік.
але в 1 кварталі 2016 року були на ЄП. його б чіпати теж не хотілося, бо там ставка ПДФО 20 % якщо я не помиляюся.
за 2-4 квартал р 04 декларації 616831, податок 111030.
тобто фактично я маю право заплатити дивідентів на суму 616831-111030=505801 грн?
і як бути з розподілом між засновниками?
якщо в одного 33 % а в іншого 77 %?
так і розподіляти відносно %? чи можна просто фіксованими сумами?