Когда-то было такое з занятостью (из з-пл удерживали раньше в ФЗ) - мы руцямии писали в одной ячейке две строки с разными ставками. Как-то справились. 1-С, кстати, нормально пересчитывает. Надеюсь, хватит мозгов ввести с 1-го числа или не вводить совсем.
Добрый день. Подскажите пожалуйста какой процент применять военного сбора (1,5% или 5%) к зарплате за октябрь 2024 года? Закон принят но не подписан. Спасибо.
Добрый день. Подскажите пожалуйста какой процент применять военного сбора (1,5% или 5%) к зарплате за октябрь 2024 года? Закон принят но не подписан. Спасибо.
Доброго дня!
Возникают вопросы, как будет с пересчетом ВЗ в случае ликвидации ФОПа в октябре и увольнения его наемных работников. Ему потом доначислят налоги, недоимки, штрафы?
Доброго дня!
Возникают вопросы, как будет с пересчетом ВЗ в случае ликвидации ФОПа в октябре и увольнения его наемных работников. Ему потом доначислят налоги, недоимки, штрафы?
Якщо працівники звільнені в жовтні, то ставка ВЗ 1,5%. Перерахунку ВЗ за жовтень з з/п працівників не буде
Е-лікарняний (один + два продовження) відкритий і закритий у листопаді 2024. Тобто страховий випадок - листопад 2024.
Статуси "Готово до сплати" припадають на 30 листопада (вихідний день неділя) і 3 та 5 грудня. І обраховувати всі лікарняні ми маємо право тільки у грудні.
Яку ставку військового збору треба застосувати до цього лікарняного??? (мене заклинило на всі 100% )
1,5 % - як до листопадового лікарняного?
Чи 5% - як до лікарняного, у якого статус "Готово до сплати" настав у грудні.
Я так розумію, що я раптом схибила на питанні "дата нарахування". Перемудрила, мабуть.
Схиляюсь до 1,5%, оскільки людина повністю перебувала на лікарняному у листопаді.