обнаружена ошибка в 1ДФ за3кв 2011

инспектор
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення инспектор »

Ир4ик писав:
инспектор писав:
Инспектор, дайте ссылку откуда эта цитата.[-o<
Простите, не помню где скачала#dntknw# Но ответ давала ДПА по-моему у Львовской области. Показывала как аргумент в нескольких налоговых, проходит#rtfm# (конечно говорила, выпишите штраф сразу иду в суд, в актах должны отобразить что нарушено и ответственность, так перечитав ВЕСЬ НКУ нигде не нашла что нарушено, есть только ответственность). 12(в разных налоговых) уточненок ни разу не применили штраф!

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

Жаль, что нет источника, просто очень полезный ответ!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Ир4ик писав:Жаль, что нет источника, просто очень полезный ответ!
Відпоовідь на "черговий по країні"Запитай у інспекторатут Прийма Люба м.Львів

Яночка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 592 рази
Подякували: 529 разів

Повідомлення Яночка »

Відповідно до положень п. 119.2 ст. 119 ПКУ неподання, подання з порушенням установлених строків, подання не у повному обсязі, з недостовірними відомостями або з помилками податкової звітності про суми доходів, нарахованих (сплачених) на користь платника податків, суми утриманого з них податку тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень.

Подаете уточненку, значит "недостовірні відомості", и согласно п.119.2 штраф 510 грн.

Просто бухгалтер
Гуру
Гуру
Подякували: 4 рази

Повідомлення Просто бухгалтер »

Яночка! Если Вы н налоговый инспектор, то Ваш ответ понятен- ничего другого ждать и не приходится. Если Вы бухгалтер или надеетесь им стать, то запомните предыдущий комментарий наизусть и станете еще мудрее)))) В налоговой сидят бездушные машины, выполняющие очень хорошо возложенную на них фискальную функцию, но при этом они еще и хорошие психологи, и кому зря такой левый штраф не выпишут. Тут кто кого... Тут главное- уважение к себе и к тому, кто тебе дает работу.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

В налоговой сидят бездушные машины, выполняющие очень хорошо возложенную на них фискальную функцию, но при этом они еще и хорошие психологи, и кому зря такой левый штраф не выпишут. Тут кто кого... Тут главное- уважение к себе и к тому, кто тебе дает работу.
Так от мені і виписали . Прийшли на планову і немає до чого вчепитися. Дали штраф за 1-ий та другий квартал 2011 р. Бо я у формі 1 ДФ вказала дату прийняття та дату звільнення на роботу по договору цивільного правового характеру. Сказали, що це нібито не помилка, але я маю Вам щось написати. Я думала що заступник не підпише цьго рішення, бо кругом є роз'ясненя, і задавала питання ПО "Черговий по країні" і внашу обласну і ще у дві ДПІ. Всі дали відповідь , що щтрафна санкція за помилки 1-шого півріччя 2011 р. 1 грн за кожне порушення. Ось така пісня. І скажіть для чсого я працюю і це все читаю сиджу на різних форумах до 3-ої ночі. Якщо закони не писані не тільки для інспекторів, а для заступників керівників ДПІ.#g_cray# #g_cray# #g_cray#

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Gelateria писав:И ещё вопрос: делаю уточнёнку в 1С, а мне в итоговой строке все суммирует (хотя там и же признаки проставляются - 0 - добавить строку, 1 - убрать строку. Как быть с этой итоговой строчкой?
так і повинно бути. в уточн1-дф сумуються рядки на вилучення і на додавання. сама здавала і довго виясняла.

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 923 рази
Подякували: 454 рази

Повідомлення CarryBradshow »

Добрый день! С середины сентября взяли авто в аренду у физлица (за месяц 200 грн). Соответственно, мне нужно было начислить доход (ст. 3а) 100 грн, и НДФЛ (ст. 4а) 15, при этом выплатив своему арендодателю 85 грн.

Но я ошиблась в отчете 1ДФ за 3 квартал и в 3а указала 300 грн, а в 4а - 45 грн.

Как быть? Нужно подавать уточненку? Перечислила в бюджет 45 грн..

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Нам на семінарі ( у податковій інспекції)казали уточнюючі по 1ДФ не подавати , залишити на закуску перевіряючим , щоб мали , що писати, а можуть і не побачити.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

тільки що телефонувала до консультанта по пдфо, скинула їй посилання на цьогоЧергового по країні, чекаю відповіді. Але коли я (вже всоте мабуть) запитала про уточнюючі - скзала - краще не подавайте, бо зразу буде штраф(я не показала виплату підприємцю).але кожен вирішує сам. Навіть у цьому роз"ясненні написано: виправлено ДО початку пеервірки, а 1 дф перевіряють під час комплексної, про яку поперерджають. От і тоді можна буде виправити, якщо припече. згадайте що було з екологією, як багато хто кинувся здавати за сміття в корзинці., можу і тут так буде.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДФО”