Может кто уже знает судьбу декларации по НДФЛ, отменили ее или нет. Выступление председателя ГНС Украины В.Захарченко читала в Лиге. Письмо комитета ВРУ от 18,03,11 номер 04-39\38 председателя Комитета В.Хомутынник читала. Включено до порядку денноного Пленарного заседания 8 сессии ВР 05.04.2011г. рег номер 8217. А дальше ничего найти не могу (или не умею найти) какой же результат. Помогите разобраться.Verunchik писав:«ДПА України листом від 25.03.11 № 8235/7/17-0217 надано роз’яснення щодо подання податковими агентами Податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб.
Зокрема, зазначеним листом передбачено, що податкові агенти, які не мають найманих працівників та не проводять нарахування (надання, виплати) доходів фізичним особам у звітному місяці, можуть не подавати до податкового органу Податкову декларацію з податку на доходи фізичних осіб за відповідний звітний період».
Если это ответ на мой вопрос
То я хочу уточнить что я веду разговор об полной отмене декларации. Вчера вечером нашла результаты голосования по интаресующему вопросу. Регистрационный номер 8217-3- Проект закону про внесення змін до ст.176 Податкового Кодексу
України щодо подання деклараціїї з податку на доходи фізичних осіб- рішення прийнято.В поданном на рассмотрение проэкте
говорилось об исключении п\п "д" п.176.2 ст.176 НКУ. Ждем официального опубликования и отслеживаем даты.