Ребята, сегодня торможу по полной.
Во 2-м квартале (04.04.13) после отпуска за свой счет уволились ВСЕ сотрудники. Компенсации за неиспользованный отпуск выплачены в марте.
1-ДФ показывать без начисления и выплаты но с датами увольнения?
ОТЧЕТ 1 ДФ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
Показник середньооблікової кількості штатних працівників використовується для визначення кількості зайнятих працівників за сферами економічної діяльності та ведення спостереження за змінами мобільності робочої сили. Суть його визначення полягає у тому, що зайнятий працівник враховується тільки один раз (за місцем основної роботи), незалежно від терміну трудового договору та тривалості робочого часу.
- fin_o
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
Уже нашла. Может кому-то пригодится.lblb_lblb писав:Подскажите пожалуйста - больничный по беременности и родам какой код (ознака доходу) в 1ДФ ?
Код 128
Сума державної та соціальної матеріальної допомоги, державної допомоги у вигляді адресних виплат та надання соціальних і реабілітаційних послуг відповідно до закону, житлових та інших субсидій або дотацій, компенсацій (включаючи грошові компенсації інвалідам, на дітей-інвалідів при реалізації індивідуальних програм реабілітації інвалідів), винагород і страхових виплат, які отримує платник податку з бюджетів та фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування та у формі фінансової допомоги інвалідам з Фонду соціального захисту інвалідів згідно із законом (підпункт 165.1.1 пункту 165.1 статті 165 розділу IV Кодексу)
Податковий кодекс України
N 2755-VI, 02.12.2010, Кодекс України, Верховна Рада України
165.1.1 сума державної та соціальної матеріальної допомоги, державної допомоги у вигляді адресних виплат та надання соціальних і реабілітаційних послуг відповідно до закону, житлових та інших субсидій або дотацій, компенсацій (включаючи грошові компенсації інвалідам, на дітей-інвалідів при реалізації індивідуальних програм реабілітації інвалідів, суми допомоги по вагітності та пологах), винагород і страхових виплат, які отримує платник податку з бюджетів та фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування та у формі фінансової допомоги інвалідам з Фонду соціального захисту інвалідів згідно із законом, у тому числі (але не виключно):
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 23 рази
Посоветуйте как поступить.В 1ДФ за 1кв обнаружила ошибку по начисленному дох.работнику(начисл.и выпл.сумма з/пл занижена).В начисл.и перечисл.НДФЛ все правильно.Думаю за 2кв.показать сумму начисл.и перечисл.з/пл с учетом непоказанной з/пл за 1кв.Правильно так будет или подавать уточненный 1ДФ?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Я считаю, что ничего не показанное в 1кв. не нужно показывать во 2-м. Иначе будет неправильно и 1-й и 2-й квартал.Бухгалтерок писав:Посоветуйте как поступить.В 1ДФ за 1кв обнаружила ошибку по начисленному дох.работнику(начисл.и выпл.сумма з/пл занижена).В начисл.и перечисл.НДФЛ все правильно.Думаю за 2кв.показать сумму начисл.и перечисл.з/пл с учетом непоказанной з/пл за 1кв.Правильно так будет или подавать уточненный 1ДФ?
Дадите уточняющий - заплатите штраф. Зачем платить заранее.
-
- Гений
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 129 разів
+1.ЕленаС. писав:Я считаю, что ничего не показанное в 1кв. не нужно показывать во 2-м. Иначе будет неправильно и 1-й и 2-й квартал.Бухгалтерок писав:Посоветуйте как поступить.В 1ДФ за 1кв обнаружила ошибку по начисленному дох.работнику(начисл.и выпл.сумма з/пл занижена).В начисл.и перечисл.НДФЛ все правильно.Думаю за 2кв.показать сумму начисл.и перечисл.з/пл с учетом непоказанной з/пл за 1кв.Правильно так будет или подавать уточненный 1ДФ?
Скорее всего за УР ГНИ выставит штраф. И неважно: сами Вы его подадите или они найдут ошибку. А вдруг не найдут...
Загнали нас в такие условия с этим 1ДФ, что уточняться смысла нет никакого...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1103 рази
- Подякували: 2360 разів
Абсолютно согласна...ЕленаС. писав:Я считаю, что ничего не показанное в 1кв. не нужно показывать во 2-м. Иначе будет неправильно и 1-й и 2-й квартал.Бухгалтерок писав:Посоветуйте как поступить.В 1ДФ за 1кв обнаружила ошибку по начисленному дох.работнику(начисл.и выпл.сумма з/пл занижена).В начисл.и перечисл.НДФЛ все правильно.Думаю за 2кв.показать сумму начисл.и перечисл.з/пл с учетом непоказанной з/пл за 1кв.Правильно так будет или подавать уточненный 1ДФ?
Подскажите,пожалуйста, если у меня несколько порций, то "працювало у штаті" ставить только в первой?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 4 рази
Підкажіть будь-ласка, неприбуткова організація, колишній бухгалтер не подавала звіт 1дф. Така ситуація керівник витрачав кошти на виногородну атрибутику (спортивна організація), платив ці кошти ФОП, потім здавав авансовий звіт і бухгалтер по цьому звіту повертала кошти керівнику. Чи потрібно було це показувати в 1 дф?