Виправлення помилок в формах звіту 1 ДФ ◾"Звітний новий" чи "Уточнюючий"◾

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Порядок № 4
а я считаю, что исходя из п. 3.11 Порядка № 4 "Відображення відомостей у розділі ІІ "Оподаткування процентів, виграшів (призів) у лотерею та військовий збір" (далі - розділ ІІ)", в описании каждого рядка есть фраза "Відомості про фізичну особу - платника податку, якій нараховані доходи у вигляді процентів, не зазначаються", что есть верным. А далее – описание строк отличаются и в отличие от описания строки "Военный сбор", в двух других хотя бы указан КАКОЙ ИМЕННО доход включается в эту строку#smile3#
Зображення

Nata4ka
Гений
Гений
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Nata4ka »

Подскажите, как лучше поступить: в отчетности у ФОП обнаружила, что за 1 и 2 кв. 18г не показала выплаты одному ФОП на едином налоге (без удержания НДФЛ). Если сейчас подать уточненку - это два штрафа по 510грн.? или лучше уже не светить, может не заметят? если обнаружат при проверке, все равно будет штраф

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Nata4ka писав:Подскажите, как лучше поступить: в отчетности у ФОП обнаружила, что за 1 и 2 кв. 18г не показала выплаты одному ФОП на едином налоге (без удержания НДФЛ). Если сейчас подать уточненку - это два штрафа по 510грн.? или лучше уже не светить, может не заметят? если обнаружат при проверке, все равно будет штраф
Я б нічого не робила...
Хоча є інша думка - що при уточненні нефінансових показників в 1ДФ - штрафу не буде...
Особисто мені - слабо віриться (податківці завжди приплетуть "подання декларації з недостовірними відомостями... " і тд)
Тому - вирішувати тільки вам

tinamar
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення tinamar »

Доброго дня! Колеги, допоможіть, будь-ласка: через електронний кабінет подала 1ДФ за 3-й кв 18 р і при внесенні дати про звільнення працівника помилково стала на комірку з датою прийняття і там автоматично висвітилася поточна дата дня коли я набирала звіт. Я її видалила, перейшла в комірку дати звільнення, внесла туди дату, ще раз перевірила візуально всі дані і відправила звіт. Кв. 2 прийшла прийнято, але коли я вже відкрила звіт на друк, то побачила, що в даті прийняття теж залишилась та дата, яку я видаляла. Так як давно не виправляла помилок в 1 ДФ, знову надіслала ще один звітний 1 ДФ з усіма рядками: по алгоритму виправлення звіту з ЄСВ, але потім згадала що 1 ДФ потрібно правити через новий звітний якщо не пройшов термін подання з виключенням неправильних і включенням правильних рядків((( Питання: як тепер мені виправити помилку, якщо у мене у одному звітному періоді два звітні документи: перший неправильний, другий правильний і чи буде тепер штраф за спотворення даних, адже я так розумію, всі суми по всіх рядках подвоїлися, а не перекрилися? ((
Я вірно розумію, що потрібно подати новий звітний з усіма рядками першого звіту з позначками на видалення, а рядок з військовим збором, що з ним робити?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

tinamar писав:
Скрытый текст
Доброго дня! Колеги, допоможіть, будь-ласка: через електронний кабінет подала 1ДФ за 3-й кв 18 р і при внесенні дати про звільнення працівника помилково стала на комірку з датою прийняття і там автоматично висвітилася поточна дата дня коли я набирала звіт. Я її видалила, перейшла в комірку дати звільнення, внесла туди дату, ще раз перевірила візуально всі дані і відправила звіт. Кв. 2 прийшла прийнято, але коли я вже відкрила звіт на друк, то побачила, що в даті прийняття теж залишилась та дата, яку я видаляла. Так як давно не виправляла помилок в 1 ДФ, знову надіслала ще один звітний 1 ДФ з усіма рядками: по алгоритму виправлення звіту з ЄСВ, але потім згадала що 1 ДФ потрібно правити через новий звітний якщо не пройшов термін подання з виключенням неправильних і включенням правильних рядків((( Питання: як тепер мені виправити помилку, якщо у мене у одному звітному періоді два звітні документи: перший неправильний, другий правильний і чи буде тепер штраф за спотворення даних, адже я так розумію, всі суми по всіх рядках подвоїлися, а не перекрилися? ((
Я вірно розумію, що потрібно подати новий звітний з усіма рядками першого звіту з позначками на видалення, а рядок з військовим збором, що з ним робити?
Ви розумієте правильно.
1ДФ подавати через кабінет - мрак ((( це з власного досвіду
Будете подавати "новий звітний" як ви і написали - всі рядки дублюєте з познач. у кол 9 (здається, самі глянете) - на видалення
ВЗ у розділі ІІ - там є рядок "на вилучення" от туди і проставите цифри з дублюючого звіту

tinamar
УченикУченик

Повідомлення tinamar »

Tasa, дякую за відповідь, а штраф у такому випадку буде?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

tinamar писав:Tasa, дякую за відповідь, а штраф у такому випадку буде?
Точну відповідь не можу дати - все залежить від настрою перевіряльників з ДФС #g_crazy#
Виправляйте, і менш забивайте слобі голову - вони як приходять, то все одно знайдуть де своє взять .

tinamar
УченикУченик

Повідомлення tinamar »

Tasa писав:
tinamar писав:Tasa, дякую за відповідь, а штраф у такому випадку буде?
Точну відповідь не можу дати - все залежить від настрою перевіряльників з ДФС #g_crazy#
Виправляйте, і менш забивайте слобі голову - вони як приходять, то все одно знайдуть де своє взять .
спасибі Вам))

NickUs
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення NickUs »

добрый день, коллеги! подскажите сдала 1 дф за 3 кв 2018, но обнаружила ошибки 1. не верно указала ИНН человека, 2. задвоила сумму выплаты
сдаю "новий звітний"? показываю только исправления? те. 1. ИНН (который не верный) с 1; 2. ИНН верный с 0., а вот как с человеком которому задвоила выплату показываю сумму на которую задвоила с 1 и все? или двумя строками общая сумма как неправильную показываю и отдельно правильную? спасибо за помощь

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

NickUs писав:добрый день, коллеги! подскажите сдала 1 дф за 3 кв 2018, но обнаружила ошибки 1. не верно указала ИНН человека, 2. задвоила сумму выплаты
сдаю "новий звітний"? показываю только исправления? те. 1. ИНН (который не верный) с 1; 2. ИНН верный с 0., а вот как с человеком которому задвоила выплату показываю сумму на которую задвоила с 1 и все? или двумя строками общая сумма как неправильную показываю и отдельно правильную? спасибо за помощь
Лучше двумя строками: так и понятнее и таково же и нормативное требование...

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”