Виправлення помилок в формах звіту 1 ДФ ◾"Звітний новий" чи "Уточнюючий"◾

Ксюшик
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 31 раз

Повідомлення Ксюшик »

оляля писав:А що у Ва с з ФОПами? не показали?
Пропустила одного из авансового отчета.Столько головной боли из-за выплаты в 200 грн.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

чесно, я такого не чула, тому нічого коментувати не буду. я б якщо уже коригувала, то попередній квартал з штрафом.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Ксюшик писав:
Пропустила одного из авансового отчета.Столько головной боли из-за выплаты в 200 грн.
не чіпайте, хай буде. Знайдуть, не знайдуть - ще питання. Все одно штрафи при перевірці м ають бути

EllinSun
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 204 рази
Подякували: 322 рази

Повідомлення EllinSun »

Ксюшик писав:
оляля писав:
Ксюшик писав: у меня нет другого выхода.Иначе по году при сопоставлении данных ПФ и ГНАУ ВЫЛЕЗЕТ РАСХОЖДЕНИЕ, ЧТО ЧРЕВАТО ПОДАЧЕЙ УЖЕ уточненки- ЯВКЕ С ПОВИННОЙ.
можливо зтось це знає краще, але уявіть собі 1 ДФ з мінусом. що це буде значити - Ви не виплачували зарплату, а Вам працівники платили за право ходити на роботу? Звірка по 1 ДФ йде якимось специфічним порядком. Навіть коли звіряєшся, то кажуть - ми пеерплати чи недоїмки по 1 ДФ не бачимо. Це податковий розрахунок, а не дека
Выплаты 3-го кв.позволяют минуснуть.З/пл повышали.Правда вылезет меньше минималки, потягают на заслушивания- новый вид развлечения налоговиков.
Дилемма.
По году равнять все равно нужно
был случай, когда минусовала из начисленной зарплаты сумму излишне начисленных отпускных (работник увольнялся, а до того "перегулял" отпуск). в итоге - к начислению минусовая сумма.
корректировала 1ДФ за предыдущий квартал, когда начислялись отпускные. а текущий 1ДФ сдавала с начисленной за 1 день зарплатой

Ксюшик
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Ксюшик »

оляля писав:
Ксюшик писав:
не чіпайте, хай буде. Знайдуть, не знайдуть - ще питання. Все одно штрафи при перевірці м ають бути
#g_cray2#
Думаю вместе с Вами.Есть слабая надежда, что они опять подкорректируют НК в части штрафов по НДФЛ.И можно будет вменить ХХ.10 Переходных положений.
Только бы не ужесточили.
До конца года наверное не буду дергаться.Может кто подскажет неожиданный выход

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

отже, коригували попередній квартал, а не показували "-" у поточному, так? Зрештою, є порядок коригування, який передбачає виправлення попереднього періоду. але Вам вирішувати

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

маю товаришку- консультанта по 1 ДФ. Власне вона підказала, сидіти тихо, бо штрафують за виправлення. Каже, самі чекають якогось роз"яснення., але....

Marcys
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Marcys »

оляля писав:
Ксюшик писав:
Я бы тоже не трогала

Ксюшик
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Ксюшик »

EllinSun писав:
Ксюшик писав:
оляля писав:можливо зтось це знає краще, але уявіть собі 1 ДФ з мінусом. що це буде значити - Ви не виплачували зарплату, а Вам працівники платили за право ходити на роботу? Звірка по 1 ДФ йде якимось специфічним порядком. Навіть коли звіряєшся, то кажуть - ми пеерплати чи недоїмки по 1 ДФ не бачимо. Це податковий розрахунок, а не дека
Выплаты 3-го кв.позволяют минуснуть.З/пл повышали.Правда вылезет меньше минималки, потягают на заслушивания- новый вид развлечения налоговиков.
Дилемма.
По году равнять все равно нужно
был случай, когда минусовала из начисленной зарплаты сумму излишне начисленных отпускных (работник увольнялся, а до того "перегулял" отпуск). в итоге - к начислению минусовая сумма.
корректировала 1ДФ за предыдущий квартал, когда начислялись отпускные. а текущий 1ДФ сдавала с начисленной за 1 день зарплатой
Немного не поняла.Подали уточненку или учли в текущей, показав вместо минуса з/пл за один день?

EllinSun
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 204 рази
Подякували: 322 рази

Повідомлення EllinSun »

оляля писав:отже, коригували попередній квартал, а не показували "-" у поточному, так? Зрештою, є порядок коригування, який передбачає виправлення попереднього періоду. але Вам вирішувати
да, конечно. думаю, сделала правильно.
но это было до НКУ, штрафа за корректировку не было

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”