Виправлення помилок в формах звіту 1 ДФ ◾"Звітний новий" чи "Уточнюючий"◾

kiddo
УченикУченик

Повідомлення kiddo »

я бы платила за компетентнык консультации, толго где найти грамотного буха? Ждать 30 дней тоже не получится, этот товарищ быстрее меня оштрафует, чем я ответ дождусь. Тем более, Вы сами говорите, что это не вариант. :( к тому же он наотрез отказывается, что говорил мне про 1дф. Как правильно найти спеца по налогам? как они называются? не нотариусы же)

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Специ по налогам называются бухгалтерами. Найти их можно по объявлению в интернете, газете или прямо на нашем форуме http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst10162_-.aspx
Поищите объявления, или сами разместите, многие бухи ищут такую подработку.

Polly
Гений
Гений
Дякував (ла): 274 рази
Подякували: 88 разів

Повідомлення Polly »

Подскажите, пожалуйста: делаю уточненку по 1 дф в опз - по одному ФОПу неправильно указали код. Внизу ставлю: кол-во строк -2, кол-во физлиц-1. Высвечивает ошибка - неправильно указано кол-во физлиц.
Также при сохранении документа ставить номер уточн.документа - 1, номер документа в периоде - 1 или 2? Уточняем в первый раз.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Уточняємо, бо багато було помилок з цим: Ви один рядок вилучаєте, а другий додаєте, з признаком 0 і 1. Так?

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

ІV. Порядок проведення коригувань

4.1. Коригування поданого і прийнятого податкового розрахунку проводяться на підставі самостійно виявлених податковим агентом помилок, а також на підставі повідомлень про помилки, виявлені органом ДПС.

4.2. У разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку до закінчення строку його подання подається звітний новий податковий розрахунок.

4.3. Уточнюючий податковий розрахунок подається у разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку після закінчення строку його подання. Уточнюючий податковий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.

4.4. Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються органами ДПС до податкового агента.

4.4.1. Для вилучення одного помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі 9 указати "1" – на вилучення рядка.

4.4.2. Для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі 9 указати "0" – на введення рядка.

4.4.3. Для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно вилучити помилкову інформацію відповідно до підпункту 4.4.1 цього пункту та ввести правильну інформацію за правилами підпункту 4.4.2 цього пункту, тобто повністю заповнити два рядки, один з яких вилучає попередньо внесену інформацію, а другий вносить правильну інформацію. У такому раз і в першому рядку в графі 9 указується "1" - рядок на вилучення, а в другому – "0" - рядок на введення.

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової
адміністрації України
24.12.2010 № 1020

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
«13» січня 2011 року
за №46/18784

Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку
це реквізити порядку.

Polly
Гений
Гений

Повідомлення Polly »

оляля писав:Уточняємо, бо багато було помилок з цим: Ви один рядок вилучаєте, а другий додаєте, з признаком 0 і 1. Так?
Так. Всього в розрахунку два рядка, відповідно з ознакою 0 та 1. Одна фіз.особа, але з різними подат. номерами, тому програма видає помилку про невірну кількість фіз.осіб. Я ставлю: рядків - 2 і 1 -фіз.особа. Дякую.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

мабуть логічно: Ви ж одну людину вилучаєте, а іншу вписуєте. Може і не вартио з програмою сперечатися. Це ж Ви знаєте, що це одна особа, а програма бачить як двох.

Polly
Гений
Гений

Повідомлення Polly »

Дякую Вам. Але з нашими порядками и НКУ ніякої логіки бути не може. Вже маю 510.00, ще уточнюючу неправильно зроблю... Отож дмухаю на кожну цифру.#umbr#

balkolga
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 329 разів
Подякували: 117 разів

Повідомлення balkolga »

Здравствуйте !
Помогите пожалуйста разобраться, а то я уже ничего не понимаю.
Ситуация такая : предприятие берёт в аренду помещение у физлица, 30.06.2012г. начислена сумма 2160 и удержан НДФЛ 324 грн. Но ! Выплата аренды и перечисление НДФЛ было 18.07.2012 г. Отчёт 1ДФ заполнен так : нач.дохода 2160 и нач. НДФЛ 324. А строки "Выплата дохода" и "Переч. НДФЛ" отстались пустыми.
Теперь 1ДФ за 3 квартал 2012г. начисление аренды 1080 грн. и сумма НДФЛ 162 грн. (выплачено и перечислено всё 05.10.2012г.)
Отчёт 1 дф : гр.3а - 1080 грн. графа 3 - 2160 грн., графа 4а- 162 грн., графа 4 - 324 грн.
Звонят из налоговой говорят у вас типа недоимка, сдайте УР за 2-й квартал 2012г. поставьте в нач. 2160 и в переч. 324 грн. ведь оно же было уплочено до 31.07.2012г.
Почему я так заполнила отчёт за 2 квартал 2012г., читала консультации, что для таких специфических выплат действует срок с 01 по 30 число , т.е. строго квартал, а не так как для з/п. ... Так я вот думаю , я не права или это налоговая ????
Сказали до завтра всё сдать , я теперь в панике.
Спасибо заранее.

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Подаю НОВУ ЗВИТНУ по 1 ДФ. Шапку заполнять так же как было по звитной? Т.е. працювало в штате заполнять? И еще писать, что порция 2?

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДФО”